postaköltségnek
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Pozitív Fejlemény!
http://veteran.forum.hu/maganugyeink...459/#post67903
Hétfőig, míg zajlik a gyártás, még lehet utánrendelni, de előtte olvassátok a fönti linket.
- - - Updated - - -
De ott is van súly, és van aki nem csak egyet kért, hanem kettőt hármat. 0,75 grammnál pedig valami 900 Ft körüli az elsőbbségivel föladott levél is.Sztem ajánlott levélként is eljön.
Esküszöm le fogok mérni egy pólót, és kalkulálok a posta díjaival is, hogy hány pólónál mi éri meg jobban.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 jún. 03, 20:15.
- 1 like
Komment
-
Tekintettel az árkedvezményre mégis beruházunk, illetve fel.
Nekem a 180 centimhez jó lesz az XL-es, a feleségemnek L-est kérnék (160 cm), a kislányunknak pedig 104-es kellene, ha van gyerekméret. Ezeket a méreteket egy mezei kínai póló alapján mondom. Hol van a mérettáblázat? Kerestem, de nem találom.
Ja igen, a pénzt előre is tudom küldeni, de átvenni csak a helyszínen fogjuk. Postaköltséggel legalább nem kell foglalkozni. Ha azonban nektek kedvezőbb, akkor jöhet utánvéttel is.
- 4 likes
Komment
-
Én ma reggel elküldtem egerből (feleségem által ! ), és ahogy meghagytad ,a nevemet (nick nevemet is ...) beírattam a közlemény rovatba...
Ezt igazán nem értem , mert az a papíros amit nekem adtak azon minden úgy szerepel ahogy azt kérted !
Megpróbálom be scannelni , és elküldeni privátba ...
Üdvözlettel : Zachar István .
- 1 like
Komment
irilla közöttünk.Igaz jégtábla nincs már de hajók előfordulhatnak !
Komment