Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hulladékká nyilvánítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hulladékká nyilvánítás

Kedves Veterános Barátaim!

Olyan téma iránt érdeklődöm, amit a MAVAMSZ valamely veterán minősítéssel kapcsolatos leírásában olvastam,de még élő emberrel nem találkoztam veterános körökben aki felvilágosítást tudott volna adni a témában.A hulladékká nyilvánításról van szó,amely azt jelentené,hogy egy veteránkorú és a távolabbi időben felújítani szándékozott autót egy grénium hulladékká nyilvánít és ezáltal mentesül a felújításig a félévenként lejáró forgalomból ideiglenesen kivonás költségeitől és az ezzel járó procedúrától.A tulajdonos természetesen felelősséggel vállalja a környezetet nem szennyező tárolást.
    Azért is kíváncsi vagyok a fenti eljárásra,mert nem értem,hogy az eljövendő időkben hogyan fognak megmentődni az utókornak napjaink járművei,-vagy csak a pénz?

Üdvözlettel:Che
    dongos78, Fergusson és mátéapu kedvelte ezt.

Szia!

Nem hulladékká minősítésről van szó (hiszen ebben az esetben szükség lenne a megfelelő hulladékkezelésre, feldolgozásra), hanem előzetes veteránminősítésre, és így forgalomból kivonásra!

MAVAMSZ - Gyakori kérdések
    joshbono és Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Valahogy mégis jól emlékeztem.Most Mir-mur jóvoltából megtaláltam,de azért jó lenne,ha valaki esetleg,a gyakorlatot is el tudná mondani,-ha van olyan köztetek,aki átesett már ilyen eljáráson.Click image for larger version

Name:	hulladékká nyilvánítás.jpg
Views:	1
Size:	39.7 KB
ID:	133213

Üdvözlettel:Che
      soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X