Közlemény

Collapse
No announcement yet.

850 Fiat..és az Izs oldalkocsi tető ponyva találkozása.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    850 Fiat..és az Izs oldalkocsi tető ponyva találkozása.

    Az asztalon a 850 Fiat ajtókárpitozása amin épp dolgozom,de már a következő melón jár az agyam.pörög a szürkeállomány...vajon hogyan varrjam,több szeletből szabjam az anyagot??
    De ahogy ismerem magam;nem sokat töprengek rajta...a tervem már kész,holnap 1 új nap és új meló:Izs oldal kocsi!!!

    #2
    Kedves János!

    Végre egy nem csak "vasas"!Nagyon jó,hogy közénk-tartozónak tudhatunk.Sokszor jó lenne tudni egy-egy kárpitozással kapcsolatos kérdésről,illetve a kárpitozához szükséges egyes anyagokról bővebben (pl.milyen laticellt próbáljunk beszerezni,mi a módja egy naptól szétrepedt papírmassé alapú,bőr hatású műanyag bevonatos autó műszerfal rekonstrukciójának?).

    Természetesen a fenti kérdések,nem azért érdekelnek,hogy az elkövetkezendő években a járműkárpitos szakmát szeretném elsajátítani,de van valami egészséges kíváncsiság bennem és gondolom másokban is,hogy hogyan csinálják,csinálták.Nagyon szép szakma a Tiéd,mert egy nagyon szépen rekonstruált,restaurált jármű,szépen lefestve,-hogyan is néz ki egy lepukkant üléssel,egy elöregedett ajtókárpittal,-naptól málló műszerfallal.

    Szeretettel fogadunk körünkben és légy aktív fórumos,ha jól tudom a fórum taglétszáma 1197fő,lassan már pártot is alapíthatnánk,-de ha nem az sem baj,-mi akkor is kormányzunk!

    Üdvözlettel:Che
    mir-mur, apacsavo és soveny kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Kedves Che!

      Köszönöm a reagálásod...szakmai kérdésekre nem szívesen válaszolok..hisz tanultam pár évig,sőt olyan cégnél is melóztam ahol ezeket a fogásokat elsajátítottam.
      Ezekre a kérdésekre,hogy hogyan........????A válaszom becsukott szemmel és hátra kötött kézzel csinálom +...Ne haragudjon +senki sem,de szakmai kérdésekre,hogy hogyan csinálom...Nem válaszolok
      Mond6om:szakmai titok!!de,hogy miből...mit ajánlanék arról szívesen beszélek...

      Üdv.János
      Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        JAJJ DE NAGY TITOK LEHET A KÁRPITOZÁS... HA-HA-HA... JÓT NEVETTEM, miután a fenti választ olvastam. Ezt most hogyan értsük János? Ez egy fórum. Miért ne lehetne bármi felújítással kapcsolatos kérdésre válaszolni??? Che szerintem nagyon-nagyon segítőkész mindenkivel és amit felvetett néhány kérdést, azok megválaszolására a legegyszerűbb kárpitos is választ tud adni!, majd akkor mást kérdezünk kárpitozással kapcsolatban Rengeteg kárpitos létezik, mitől olyan titkos ez a kárpitos szakma? Nekem az jön le az írásaidról, hogy mindenhol csak magad reklámozod, ami engem nem érdekel, de ha valaki olyat kérdez, amire tudod a választ, szentelj rá egy percet(vagy többet is...) és írd meg a véleményed a szakmai kérdésről, hiszen ez a lényege ennek a fórumnak! Szerintem a kárpitozás nem egy titkos étel-ital recept, amit titkolni kellene. Húúú de átvettem Che nagyon jó bátorító stílusát, amit szeretek, hogy bíztat mindenkit
        Abszolút nem akarlak bántani, valahogy kijött belőlem az irónia, mindenképp csak azt szeretném, amit Che is már oly sokaknak ajánlott, az aktivitást, összefogást, hogy segítsük egymást szakmai kérdésekben!
        Üdv. DCS
        Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2011 okt. 21, 13:00.

        Komment


          #5
          Tisztelt veteránozók!Mindenki olvassa olvasta és fogja.....Igen reklámozom magamat a szakmai dolgaimról nem adok infót!!Ebből élek a kárpitosságból. nekem jó a reklám ennyi!!!
          de én úgy vettem észre,itt csak 1-2 olyan ember van akinek ez tetszik a többinek mi a baja????Én ilyen vagyok és kész ..ez van.Számomra 2 dolog létezik a Kisfiam és a meló...ennyi a tra-la-la szöveg sosem érdekelt...Kérek mindenkit kinek nem tetszik az írásom,ne inkább semmit sem kérek....

          Komment


            #6
            Kedves János!

            Elnézésed kérem,ha szándékom ellenére megbántottalak,de úgy vélem túlreagálod a dolgokat.Valójában a fórum résztvevői segítőkészek egymással és ha felmerül egy szakmai,jogi kérdés,annak megoldásában próbálunk önzetlenül segíteni egymáson.Van itt jó pár ember,aki szintén megszenvedett a tudásért és szenved továbbra is,mert a tudásvágy végtelen,-ettől vagyunk emberek.A megszerzett tudást jómagam semmiképp nem szeretném a sírba vinni és legszívesebben tölcsérrel tölteném,az érdeklődők fejébe azt a keveset,amit kilenc év szakmával kapcsolatos tanulmányai alatt szereztem.

            Természetesen nem vagyunk egyformák,a kárpitozással kapcsolatos igen szerény kérdéseimet,ha nem akarod ne válaszold meg,én ettől még nem fogok neheztelni rád,hisz ha a keresőbe beírom,lehet egy percen belül ezer választ is kaphatok rá.Végtelenül sajnálom,hogy nem tudunk,több megértéssel lenni egymás iránt,de a tra-la-la szövegemmel nem is untatlak tovább.


            Végezetül sok sikert kívánok a Kisfiad nevelésében,és rengeteg melót,jó vastag pénztárcájú megrendelőktől!

            Tisztelettel üdvözöllek:Che
            OdinHEM, mir-mur és 2 további látogató kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X