Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Laikusokat kicsit meg tud zavarni ez a műsor kicsit, jó volt csak volt pár valótlan dolog, meg nem helytálló felirat a Hír tv részéről.
Volt egy felirat ami valahogy úgy volt készültek Pannóniák bordó majd fekete és almazöld szinben. A sorrend nem a legjobb.
Nagyon finoman fogalmaztál--szerintem igy szépül a mult-igy keletkeznek a legendák-ez a Pöcskei Zoltán az igazán "megélhetési"pannóniás .( de persze ez bizonyára csak az én véleményem ,amit nem erre a riport megnézésre alapozok,saját tapasztalatok,események mondatják velem ezt )
-csak egy példa:szerintetek hány jó vételt nyult le előletek (valaki ? )aki még a Veterán ujság megjelenése elött 2 héttel megjelent a vidéki bácsinál --hallottuk hogy eladó a..... kezdetü szöveggel?
barna, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.
Mert megismertem néhány mozzanatát a munkásságának---és igazán nem szeretnék megbántani eggyetlen földmüvest sem -hogy velük azonos névvel illesem.
Hangsújozom saját tapasztalataim ill. hozzám közel álló hiteles emberek elbeszélése alapján irom amit írok.
Alátámasztani itt nem tudom ,mert nem szeret ném a moderátorokat dolgoztatni,de ha alkalom adódik egy kis beszélgetésre és valakit érdekel -mesélek.
Úgy tűnik ,csak én nem értem hogyan lehet egy embernek két vezetékneve ?! Joker vagy ApaE . Privátba beavatnátok. ( Hogy senki személyiségi jogait ne sértsük meg ) Érdekelne a történet nagyvonalakban.
Úgy tűnik ,csak én nem értem hogyan lehet egy embernek két vezetékneve ?!
Úhy tűnik én is lemaradtam valamiről az elmúlt években. De sebaj, ha végre odaérek egy fórumos találkozóra, akkor majd megkérdezem Joker-t vagy ApaE-t.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment