Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Alkatrész csere, mi a megfelelő megoldás bizalmatlankodás esetén?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Alkatrész csere, mi a megfelelő megoldás bizalmatlankodás esetén?

Sziasztok!

Levelezek egy romániai emberrel, akinek lenne egy alkatrésze(motorblokk), amiért én cserébe adnék egy kipufogórendszert, lábtartót és pénzt is. A kérdésem: Hogyan oldható meg a csere, ha én Budapesten vagyok, a cserepartner Brassóban és egyikünk sem tud a másikhoz utazni, postára meg egyikőnk sem adja fel előre az alkatrészt, mert nem ismerjük egymást és természetes, hogy nem bízunk egymásban?(szerintem ezt nem kell részletezni)

(Egy ötlet: Esetleg buszsofőr, vagy valaki más, aki vállalná, hogy elviszi az én alkatrészeimet és lebonyolítja a cserét? Lenne ilyen ismerősötök?)

Üdv. DCS

Pontosan miben nem bíztok meg? Gondolom jó minőségű fényképeket tudtok cserélni? Vagy attól tartasz, hogy Te elküldöd a cuccot, ő meg nem?
    DCS kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szia DCS !

Az ötleted nem is rossz, a sepsiszentgyörgyi meg a kézdivásárhelyi autóbuszjáratok áthaladnak Brassón is. A buszok a népligeti buszpályaudvarra érkeztek és visszaindulásig a Fradi pálya melletti üres telken parkoltak 4 évvel ezelőtt(azóta nem jártam velük. Úgy tudom a Cserei busz(mustárszinű Iveco volt)most is jár,talán szombat reggel érkezik a Népligetbe.Holnap v.holnapután talán pontosabb infoval is szolgálok.

Üdv. Öcsi
      DCS és soveny kedvelte ezt.

Komment

Hát igen, addig rendben van, hogy én elküldöm neki az alkatrészeket, de mi a biztosíték, hogy utána kapok is valamit érte. Ugyanez a helyzet az ő szemszögéből is.

Fényképeket kaptam és a cserepartner is kapott, tehát elvileg az alkatrészek állapotával nem lesz gond.(egyébként 80 éves blokkról van szó, ami elég koszos, vagyis akár simán lehet, hogy repedt, vagy más hibája is van, de nem ez az elsődleges probléma, hanem ahogy írtam maga a csere)

Köszönöm Öcsi, várom a további infókat!

Üdv. DCS

Komment

Szia,kedves DCS !

A KOLTRANS autóbusza péntek reggel érkezik és szombaton 17órakor indul a Népligeti buszpályaudvarról.
          A CSEREI TRANS vasárnap reggel érkezik, visszaindul kedden 14.30-kor.(Népliget)
          Javaslatom a következő : visszaindulás előtt beszéld meg a sofőrökkel,szerintem vállalják a tranzakció lebonyolítását.A buszok indulás előtt kb.20 perccel állnak be a pályaudvarra,addig vagy a fradi pálya melletti telken,vagy a gyáli út mellett parkolnak(erről sajnos nem tudtak tájékoztatni)
          Az indulás napján a sofőrt már délelőtt ott találod,az érkezés időpontja eléggé bizonytalan.(tapasztalatom szerint hajnali 5-7.30 között)
          Sikeres csereberét kivánok,

Üdv. Öcsi
          soveny, DCS és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szépen köszönöm az infókat! A többi már az én dolgom lesz, már írtam is a cserepartnernek, majd meglátjuk, hogyan alakul Ha létrejön ilyen buszsofőrös megoldás, majd írok róla, mi hogyan történt.
            Üdv. DCS

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X