Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az ovodás piros-meg fekete pont , engem is röhögésre késztettne
    Egyre kevesebb az IDŐ , nem fér bele a jópofi .
    Éppen ezért ezt a keveset nem kéne előzetesben, vagy bírósági tárgyalótermekben töltened, mert XY beperelt rágalmazásért, jó hírnévhez való jog megsértéséért, stb. Akkor már inkább adok egy fekete pontot, mert azért senki nem hurcol meg.
    ha kapnék pl egy feketét
    Akkor viszont nem röhögnél ha a vevőjelölt felhívna, hogy még sem veszi meg a Fiatodat, mert amit legutóbb eladtál Jóska Pistának , azt a gitt tartotta össze.

Komment

piros-meg fekete pont
      Inkább valami V.teráshoz hasonló negatív/pozitív értékelési rendszer kellene, de pont mert ez nem a V.tera, ezért az se lenne jó, ha boldog-boldogtalan, aki lehet még egy szót se váltott az eladóval, nyomogathatná az értékelést, főleg a mai magyar viszonyokat ismerve nagy visszaélésekre, és így hamis eredményekre vezethetne az egész...

Komment

Én a pontokat, csak figyelemfelkeltésnek szánnám. Ha látod hogy ott egy fekete pont, akkor gyanakodhatnál. A pontozók neve ismert lenne, és kérésre privátban elmondhatná milyen negatív élmény érte az eladóval kapcsolatban.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Én a pontokat, csak figyelemfelkeltésnek szánnám. Ha látod hogy ott egy fekete pont, akkor gyanakodhatnál. A pontozók neve ismert lenne, és kérésre privátban elmondhatná milyen negatív élmény érte az eladóval kapcsolatban.
          Itt az igasság leírva!

Komment

Fentebb olvastam, hogy jó volna pozitív dolgokat is leírni másokról, itt egy rövid történet:
            Nem írom ki a nevét az ÚRnak, de v.terán leletmentő néven van fenn. kb. 1 hete vettem tőle az említett aukciós oldalon egy nagyon régi James mkp. prospektust és megbeszéltük, hogy majd ha kijön a szolnoki börzére, akkor ott átveszem tőle. 1 nappal börze előtt ő hívott fel!, hogy sajnos nem tud jönni, majd akkor postázza a prospektust. Most hét elején utaltam is neki a pénzt, legtöbbször felfelé szoktam kerekíteni, például ez esetben 3000 Ft volt a prospektus és 450 a postadíj. Utaltam neki 3.500 forintot, hogy akkor postázza a prospektust... Még aznap délelőtt jött az SMS, ez állt benne: "Adós maradtam 105 forinttal, hogyan rendezhetem?" Gondoltam magamban hát ilyen nincs, fel is hívtam egyből aztán mondtam neki, hogy nem tartozik semmivel... )) (másnap meg is érkezett a prospektus elsőbbségivel)

Na szóval ez éppen az ellentettje ennek a témának. Talán ez már túlzásnak is tűnik, de valójában ez az abszolút korrektség, pontos elszámolás. Nagyon köszönöm még egyszer az eladónak, "leletmentő"nek, kívánok mindenkinek ilyen üzleti-csere-stb. partnert!
            DCS

Komment

DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              leletmentő néven van fenn.
              Megragadva az alkalmat, ennek a leletmentő ( Lacinak ) az ÉN tapasztalatom kapcsán, most bejegyeznék KÉT PIROS PONTOT

Komment

Nekem lenne kedvem „óvodás” értékelőt készíteni a Veterán apróra. Igaza van Jokernek, tényleg gyermeteg dolog, de ez még önmagában nem baj szerintem, végtére ez még nem bíróság.

Viszont én magam még nem jöttem rá, hogyan lehetne kivitelezni. Mert úgy látom, hogy Veterán aprónak ugyan az az előnye, mint a hátránya. Mivel 1, ingyenes, 2, az üzlet megkötés a Veterán aprón kívül történik, így nem tudok semmit garantálni. Sem azt, hogy valós személyek értékelnek, sem azt, hogy egyáltalán megtörtént-e bármilyen üzlet, amit értékelnek.

Ahogy Intrepid megvilágította nagyon helyesen a helyzetet, a fenti két okból következően nyugodtan regisztrálhat magának valaki 5 másik felhasználót, adhat magának 5 pozitív pontot és ha már éppen vacakol 5-5 negatív pontot kioszthat a konkurenciának. Az viszont már számomra is túl „óvodás” lenne, hogy én ezeket a reklamációkat értékeljem és tegyek igazságot a vitatott pontokkal kapcsolatban. Szóval értitek...

De mindezzel nem állítom azt, hogy nincs megoldás, csak még nem jöttem rá. Ha van valami ötletetek, akkor írjátok le bátran!

Azon azért csodálkozok, hogy Vaterán lehet valakinak 100% pozitív visszajelzése, miközben egy tróger. Ha ez így van, akkor szerintem nagyon debilek a vásárlói, már elnézést.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha ez így van, akkor szerintem nagyon debilek a vásárlói, már elnézést.
                  ..most ragadtad meg a lényeget .Mert háha veszek még tőle valamit-mégis csak idekerült --így is megéri --legalább a pénz nem veszett el----minek kavarjak ..................aztán jól belerugok az öltöző szekrénybe

Komment

minek kavarjak
                    Meg mint a viccbe: "dögöljön meg a szomszéd tehene is".

Komment

De mindezzel nem állítom azt, hogy nincs megoldás, csak még nem jöttem rá. Ha van valami ötletetek, akkor írjátok le bátran!
                      Esetleg maradhatna ez a topic, aminek az elején, egy "0." hozzászólásban össze lenne gyűjtve, hogy kiről volt negatív vélemény, kiről volt pozitív vélemény, viszont ez Neked adna sok-sok plussz munkát, hogy mindig (na azért nem mp-re pontosan) aktualizálva legyen...
                      A VeteránAprón pedig lehetne egy oda mutató link a főoldalon, de lehet, hogy csak annál a hirdetőnél, akiről van valami pozitív\negatív tapasztalat (de ez már megint rendszeres plussz munka lenne számodra).

Komment

Azon azért csodálkozok, hogy Vaterán lehet valakinak 100% pozitív visszajelzése, miközben egy tróger. Ha ez így van, akkor szerintem nagyon debilek a vásárlói, már elnézést.
                        Akkor hogy értsd. Árult nem régiben egy 125 cm3 IFA MZ-t. A közös ismerősünktől vette meg, gyújtásdoboz nélkül, majd hónapokig nyaggatta, hogy hozzon neki Románból egy bontottat. ( Az ismerősünk jár ki seftelni ). Miután egy évig nem volt hozzá alkatrész, meghirdette a vaterán úgy, " hogy ez egy ritka, gyújtásdoboz nélküli változat "
                        Aki megvette nem volt vele teljesen tisztába, és pozitív értékelést adott. Az már csak napokkal később derült ki számára, hogy ilyen nem is létezett. Ezt a motort is sötétedés után adta át a vevőnek. A vevőjével később, egy alkatrészvásárlás kapcsán találkoztam, és ekkor mesélte el a történetét.
                        Én is tőle vettem a 250-es simsont, amit teljesen hiánytalannak hírdetett, szétszerelt állapotban. Amint megsejtette hogy nem vagyok ( akkor még nem ) toppon a típus ismeretében, rögtön beindult az átverő gépezet. Mindjárt elfelejtett ideadni egy-két 5-10 ezer forintos apróságot. Amikor késöbb a darabokban átadott hátsó hajtás hiányosságáról érdeklődtem, felajánlotta ,hogy 5000 ft-ért kicserélteti egy komplettre. Később, amikor már megismertem T. Gyurit, aki a közös ismerősünk, elmondta hogy ingyen adta oda a cseredarabot.
                        És még sorolhatnám.
                        És most adok egy kis információt. A felhasználóneve : Vet......dog.
                        Aki gyakran vaterázik, már tudja is kiről beszélek.

Komment

Szervusztok!

....eranbull...

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ...eranbull...
                            Nocsak ! Látom ismeri más is.

Komment

Inkább lenne a falu bikája...tudjátpok....mindenki b..zik, csak Ő bőg!

Ja, és meg szoktam jegyezni, hogy a felmenője hölgy tagjaival élnék vad házasságban alkalmi jelleggel.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2013 febr. 07, 18:45.

Komment

Sziasztok!
                                Szerintem ha a "simlis" hírdető által hírdetett árú köszönő viszonyban sincs azzal amiit leírt, akkor legyen a büntetése az, hogy százszor le kell neki írni egy lapra a topic címét, azaz "a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát" .
                                (nálam gyerekkoromban hatásos volt)

Amúgy szerintem is jó ötlet, ha valamilyen formában véleméyezve van egy hírdető. Lehetne ezt szöveges megjegyzéssel a nevéhez tartozó adatlapon is.
                                Pl: Nagyon megvoltam vele elégedve!
                                Nem azt kaptam amit hírdetett!
                                Jól átvágott!
                                stb... stb...

Más.
                                Itt a fórumon látom egyes fórumtagok hozzászólásainál, hogy mennyi élő apróhírdetése van.
                                Szerintem a Veterán Apró oldalán is megjelenhetne.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 febr. 07, 18:35.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X