Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldtimer Show 2012

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Oldtimer Show 2012

Délelött voltam a Syma csarnokban nagyon halad a készülődés , rengeteg szép autó , motorkerékpár van összehordva !

Persze Gyula Fót és az MGTSZ is kivonult egy csomó Pannóniával , Csepellel.

érdemes (lenne)megnézni --

Na igen basszus, de se időm, se pénzem eljutni addig és még a belépőt is kifizetni. Bár a belépő megérné. Így viszont szerelgetem a saját motoromat, hogy jövőre legyen mivel eljutni odáig

Komment

Sírni tudnék.:-((( Nekem a négynapos hétvége eleve két napra csökken, (szombat, hétfő munkanap:-((((() vasárnap kötelező (délelőtt aludni 2hete nem aludtam egy éjszakát sem rendesen:-(((() délután családi program, mussz. megjelennem. Kedd az egy jó nap Édes Anyámnál reggeltől sötétedésig munka.:-((( Kedden reggel, mit reggel hajnali 3,30-kor ébresztő és indul a szokásos heti verkli.:-((( Ma ,most mikor is tudnék kimenni???

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sírni tudnék.:-(((
        A 4000 Ft-os belépő ár miatt szerintem én is.

Komment

4 rugóó!!!! Már nem is bánom annyira.:-(((( Ez van, majd legközelebb.:-((((

Még egy gondolat. Mit is adnak ezért a 4 ezerért??? Mert gondolom csak az élmény. Azt pedig szerintem szinte bármelyik motoros találkozón átélhetem (hetném , ha eltudnék menni), persze autók. Az is valami de 4 ropit nekem nem ér...........................most!!! Talán jövőre.:-((((Persze az hogy jó ARCOKKAL találkoznék az buli, de tényleg most momentán még ha akad is ,nem kívánok ennyit kiadni.:-(((
          sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Belépöjegy árak:
            A jegypénztárak nyitvatartása: okt. 20-23-ig, minden rendezvénynapon
            8:30-tól 17:30-ig
            felnőtt belépőjegy, ára: bruttó 4.000Ft (14 éves kor felett!)
            gyerek belépőjegy, ára: bruttó 2.500Ft (14 éves kor alatt!)
            3 éves kor alatt a belépés díjmentes.
            családi belépőjegy: bruttó 11.000Ft (2 felnőtt + 2 gyerek)
            kerekesszékes jegy: bruttó 2.000Ft (kísérőre nem vonatkozik!)

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Kedd az egy jó nap
              Nem ! Nem jól idézted ! " Szerda az jó nap, majd dolgozom holnap " ( BMV együttes, munkadal 1978 ) Egyébként, Szombat, Vasárnap, Kedd dolgozom én is 12 órában. Csak hogy engem is sajnáljanak

Komment

Hétfő, kedd munkához semmi kedv, szerda az egy jó nap, majd dolgozunk holnap,csütörtök péntek már vége a hétnek nyakára lépünk a megmaradt pénznek.:-))))
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X