Ha már ezt elolvastad, megint olyat tettél, ami a motorozástól vont el Tőled időt!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ne olvass, motorozz!
Collapse
X
-
Kedves Igrich! Én tegnap este mivel akkor volt időm ez időtájt indultam járatni s " sárkányt", mentem is vele 38 km-t hiszen csak az üzem meleg állapot a jó mert csak 180km-van a motorban! Ilyenkor gyérebb a forgalom és a hűtésre sem lehet panasz. És Te hasonlóan cselekszel vagy csak nekünk mondod?!.
- 4 likes
-
Én mennék már nagyon a T1-essel, de a rendszámtartót, meg a hátsó lámpát csak most szereltem fel. A siófoki börzén a múlt hétvégén vettem két után krómozott kart, csillog villog, de az egyik a forgó csaphoz illeszkedő résznél eléggé deformálódott, győzöm megfelelően hajlítgatni , pedig nem volt olcsó, a jónak tűnő bovden (erős ház, szemmel láthatóan kihajtott sodronyszálakkal forrasztott végek) hossza nem jó, a tok vége nincs eldolgozva, ja meg még a kipufogómat is ki kell égetni, ja meg a kötelezőt is megkötni, és végre mehet műszakira, utána meg...ja meg még nem tudtam eldönteni a sisakot se, hogy milyet vegyek (amikor csak kiskőrösit lehetett kapni, nem volt ilyen gondom...)
Már annyira szeretném megkezdeni a bejáratását...
- 3 likes
Komment
-
Persze hogy motoroztam. Nekem a láncfeszítéssel van kis gondom, valószínű, szét kellene szedni a lengővilla közepet, lehet, nincs meg benne a körhagyó, vagy lekopva, vagy "mittudomén... Szóval egy kis házi barkáccsal megoldottam, de ez csak eltolta idővel ezt a munkát. Valahol vennem kell majd alkatrészeket ehhez a javításhoz, csak igazán nem láttam neten sem. Mindegy. Egyszer csak meg lesz. No lépek, mert igaza van sinter barátunknak, hogy az írás is elvonja az időt a motorozástól...
Ja, ha már az olvasásnál tartunk, ki mit szeret olvasni? Persze idevágó műszaki könyveken kívül, mert az sztenderd.
Amúgy nagyon szeretek olvasni, két nagy csoportra osztom a könyveket. 1. Utazáshoz való könvek, hát ezek olyan időelütésre valók inkább, volt amelyiket végülis be sem fejeztem. A második csoport első része a klasszikusok és kortársak, de főleg kortársak, mert szerintem a mai világ kérdéseire, tán ők tudnak leginkább válaszolni, persze a klasszikusoknak is van idevágó mondanivalójuk, nyilván azért örökzöldek. A mási csoport az etnográfia, nagyon szeretem a kulturális antropológiát, s mivel a történelmet is, így azt is, de jó könyvet nehéz találni, főleg a 20. századra. Többnyire rémesek, vagy a ponyvákon kapható gagyi, vagy egy bizonyos ideológiai, "Atörténelmetagyőztesekírják" megközelítéssel.
Igazatok van! Már többet írok, mint motorozok! Rohanok is a piacra! Ott vannak lomosok,ott mindig találni valamit....
- 5 likes
Komment
Komment