Csak füstölgök magamban ... Ilyenkor mindig eszembe jutnak a történetek a szemét autósokról akik -kitolattak , kikanyardtak , átmentek , ki-és megfordultak ......stb , stb a szegény motoros pedig ...
Szerintem mindenki ismer ilyent .
Biztos vagyok benne ----majdnem ezt mondtam , de inkább aztmondom : nem tudom melyik esetnek mennyi az igazságtartalma , ez vagy az javára .
Csak amit az elöbb láttam , b@sta fel az agyam megint ---- amiért is minket is egy kalap alá vesznek a paraszt motorossal ...
Gondolom sokan ismerik ( akár nem pestiek is ) az M3 kezdeti kivezető szakaszát ( rögtön az elejét ) --
elöbb 60 as tábla , aztán hamar jön a 80 as . Békésen megy mindenki , 3 sáv -kívül 75-80 , középső ( én is ) 90-95 .
A legbelsőről nem akarok mondani semmit -mert túlzással vádolhatnának - de szemlátomást haladtak el mellettem .
Aztn megjelenik gyógyegér - olyan hangal ami szépnek nem de rohadt hangos repedtfazéknak joggal mondható . Aztán odatolva a motor elejét a betonfal és a Q7 audi hátsó kereke közé ---veszettül rángatja a gázt leszabályzásig .
Néhány gondolat - 80 as tábla , audi kb 120 Km/ h
- ha akart volna se tudott volna kijönni az audi , mert voltak a középső sávban ( végig )
-de talán számomra a legagyatlanabb dolog --- ott haladni abban az 70-80 cm széles
sávon ami tele van összetört disztárcsákkal , féltégla , kő , ... meg minden szar ...
ami pedig megkoronázza a dolgot ,( ugyis reménykedtek , hogy nem ! --pedig de ) hogy a csávón mi van ???
---hát persze , hogy rövidgatya , edzőcipő ( persze zokni nélkül ) póló és valami dzseki , természetessen a melső lábára se húzott semmit .
Ilyenkor midig azon agyalok : mit gondol a paraszt ? jön és akkor mindenki takarodjon ? de lehet hogy nem is gondol semmit
-persze ez a valószínübb 
Azt csak úgy megjegyzem , ha pl az audis megijed a hangtól és elrántja BALRA a fal felé -- mert szerinte nincs olyan barom aki ott akar elmenni ????? ( én elfogadom magyarázatnak ) .
Csak ennyi -csak úgy ...
Szerintem mindenki ismer ilyent .
Biztos vagyok benne ----majdnem ezt mondtam , de inkább aztmondom : nem tudom melyik esetnek mennyi az igazságtartalma , ez vagy az javára .
Csak amit az elöbb láttam , b@sta fel az agyam megint ---- amiért is minket is egy kalap alá vesznek a paraszt motorossal ...
Gondolom sokan ismerik ( akár nem pestiek is ) az M3 kezdeti kivezető szakaszát ( rögtön az elejét ) --
elöbb 60 as tábla , aztán hamar jön a 80 as . Békésen megy mindenki , 3 sáv -kívül 75-80 , középső ( én is ) 90-95 .
A legbelsőről nem akarok mondani semmit -mert túlzással vádolhatnának - de szemlátomást haladtak el mellettem .
Aztn megjelenik gyógyegér - olyan hangal ami szépnek nem de rohadt hangos repedtfazéknak joggal mondható . Aztán odatolva a motor elejét a betonfal és a Q7 audi hátsó kereke közé ---veszettül rángatja a gázt leszabályzásig .
Néhány gondolat - 80 as tábla , audi kb 120 Km/ h
- ha akart volna se tudott volna kijönni az audi , mert voltak a középső sávban ( végig )
-de talán számomra a legagyatlanabb dolog --- ott haladni abban az 70-80 cm széles
sávon ami tele van összetört disztárcsákkal , féltégla , kő , ... meg minden szar ...
ami pedig megkoronázza a dolgot ,( ugyis reménykedtek , hogy nem ! --pedig de ) hogy a csávón mi van ???
---hát persze , hogy rövidgatya , edzőcipő ( persze zokni nélkül ) póló és valami dzseki , természetessen a melső lábára se húzott semmit . Ilyenkor midig azon agyalok : mit gondol a paraszt ? jön és akkor mindenki takarodjon ? de lehet hogy nem is gondol semmit
-persze ez a valószínübb 
Azt csak úgy megjegyzem , ha pl az audis megijed a hangtól és elrántja BALRA a fal felé -- mert szerinte nincs olyan barom aki ott akar elmenni ????? ( én elfogadom magyarázatnak ) .
Csak ennyi -csak úgy ...

Én mindig megengedőbb vagyok!Ha siet hagy menjen!Inkább mint hogy infarktust kapjon!(Azon kívül bevallom ha elkap a hév én is letolom akit lehet! De ez nálam biztosan eredendő bűn mert nem tudok rá vissza emlékezni mikor lettem ilyen de jó rég lehetett!).....amúgy minden más járművel rendesen öregesen tötyörögve közlekedek!PL:Személykocsival 80-nál már rettegek!De a motor az más!Ellazít,elringat felold.....miközben csutkára tekerem a gázt!........na!Most lehet szidni!

)
Komment