Üdv, most állok neki a T1nek az elkövetkező hetekben, esetleg ha van valaki Vas Megyében, Szombathely környékéről aki hasonló cipőben jár ezzel foglalkozik, szívesen elbeszélgetnék, kérnék tőle pár jó tanácsot!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia T1 márkatársakat keresek Vas megyéből
Collapse
X
-
Nekem is van egy 1962 04. havi T1-esem és én is nemrég álltam neki a felújításnak. Az enyém egyben volt ugyan de nem volt teljesen típus-tiszta.
- A hátsó teleszkópokat kellett beszereznem hozzá, mert egy másik típusra való volt rajta.
- Most a héten szereztem be egy 120-as kilométerórát mert egy fekete 160-as volt benne.
- Jelenleg a kipufogó könyökkel vagyok bajban. Éppen kikalapálás (görgőzés) alatt van, és felvetődött, hogy esetleg nem rávaló. Az enyémen két-ívben hajlított volt és a kipufogó-javító srác szerint egy ívben hajlított könyök való a T1-esekre. Viszont pont az előbb olvastam, hogy állítólag a T1-eseken is volt két-ívben hajlított könyök... Már csak azt nem tudom, hogy az enyémre milyen való pontosan
Ha valaki tudja a helyes választ én is szívesen vennék egy kis segítséget.
Én sem vagyok szakértője a témának, de ha van kérdés szívesen megosztom amit már kiderítettem a típussal kapcsolatban.
Komment
-
Köszönöm előre is a segítséget. Feltöltöm a képeket.
Ugyan ez nem az én blogom, de azért leírom amiket már kiderítettem, hogy nem típus azonos a motoromon. Remélem segít másoknak is.
A motorom 1962. 04.-havi T1-es
Nem rávaló alkatrészek:
- Kilóméteróra (120-as fehér kellene bele)
- Hátsó lengéscsillapító (sima állítható kellene rá)
- Hátsó lámpa (VT2-es kellene rá)
Vannak gyanúsított alkatrészek is. szóval megköszönném, ha valaki segítene az eldöntésében, hogy rávaló-e vagy nem.
- Első lámpa keret (állítólag nem silderes kell rá???)
- Kipufogó könyök (állítólag egy ívben hajlított kell rá???)
Komment
-
Köszi a segítséget. Állítólag a könyök rávaló. A lámpabura viszont biztos nem. Ez már kiderült számomra is. Az ülés pedig piros fehér szegéllyel és fém csattal. A kipufogó az nem hollamndis a könyök és a dob között. Úgy néz ki, hogy a kipufogó dobok meg a könyökök is rávalók. Viszont a kipufogó dob felfogató bilincs elgondolkodtatott, hogy jó-e rá. Lehet, hogy nem lyuggatott bilincs való rá?
Komment
-
Üsti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy nem lyuggatott bilincs való rá?
Komment
Komment