ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Zündapp
Collapse
X
-
squadra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi szépen, de nem nálam van a gond, hanem a fórum csak az ötödik hsz. után engedi az új tagoknak a képfeltöltést.
Külső hivatkozást nem tudsz egyelőre betenni. Viszont ezt később sem javaslom képek esetében.
Komment
-
Sziasztok!!Hozzá jutottam egy Zündapp ks50-hez.Ez méga nem a vizhűtéses,de sajna megragadt!!Szétszedtem a henger nikacilos:S lett benne két karc egy még nem is baj de dúgatyút a világon nem találok hozzá és valószinű a főtengely alsó tűgörgölye is szét hullot!!valaki nem tudd egy eladó blokkot mind1 ha 80-as vagy 125-ős nem számit!!Előre is köszönöm!!
Komment
-
Slampixxx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTáborit felejtsük el! Maradjon meg a Simsonnál.
A korrektséghez azonban hozzátartozik az is, hogy Táboriék néhány éve rendbe tették a Komar mopedem aluhengerén a kipufogómenetet, amivel mindenhonnan elhajtottak, vagy ha valaki elvállalta, csak rontott a helyzeten. Táboriék itt nagyon szép munkát végeztek, szinte a semmiből visszahizlalták a csonkot és új menetet vágtak bele, nagyon szép lett a végeredmény.
Komment
-
10-15 az laza a főtengelyért:-) Nekem 20 volt, persze lehet csak lehúztak, mert DKW, de sztem az annyi ha tényleg rendesen csinálják és nem csak beledobnak túlméretes görgőket azt csucsu... Újra esztergált alsó csapszeg, felül bronzpersely csere (ne adj Isten tűgörgő) stb... ez ennyi ha azt akarod h ne kottyanjon...
ÜdvMinsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
Táboriék velem kimondott sz@rarcok voltak mikor ott próbáltam alkatrészhez jutni. Nem az a baj, ha nincs nála cucc egy 30 éves osztrák mopedhez, amit ráadásul soha nem is forgalmaztak nálunk, de lefitymálni nem szép a másik dolgait, és rajta keresztül a gazdáját is. Pedig talán belőlem-belőlünk élnének. Ez egyébként egy egyszerű gyűrű, a másik alkalommal meg egy DellOrto légszűrő lett volna, valamint tanácsot kértem gyújtás ügyben. Nem szívesen mennék oda megint. Persze lehet hogy mások mást tapasztaltak...
Komment
-
Andreas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen beszéltem velün a henger 35-ezerért perselyezik meg dúgyatyúval egyűtt!!Afőtengelyt 10-15-ezerért újitanák fel!4ez rengeteg pénz!!!Slampix érdekelne hol lehet rendelni ilyen hengert????
Viszont én soha nem perselyezném meg a hengert!
Az én 125-ösöm főtengelyéhez 25.000 Ft. csak a hajtókar.
Viszont van itthon egy zsír új, dobozos főtengelyem 50-eshez.
Küldjél képet a motorodról e-mailben, örömmel megnézném!
Komment
Komment