Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zündapp

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Dehogynem, látod, hogy milyen jól megy ! Várjuk a folytatást!

UI.: az a kádas kép nagyon ott van - gondolom a családod hölgytagjai örültek nagyon .

--- Ez még eszembe jutott: ---

Szia,
    Képbeszúrás nem ördöngősség - találsz hozzá segítséget.
    Akkor várjuk a történet folytatását !
    Üdv
    ApaE
    Köszi szépen, de nem nálam van a gond, hanem a fórum csak az ötödik hsz. után engedi az új tagoknak a képfeltöltést.

Komment

squadra eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Köszi szépen, de nem nálam van a gond, hanem a fórum csak az ötödik hsz. után engedi az új tagoknak a képfeltöltést.
      Képet csatolhatsz ApaE által hivatkozott módon. Próbáld csak ki!

Külső hivatkozást nem tudsz egyelőre betenni. Viszont ezt később sem javaslom képek esetében.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Sziasztok!!Hozzá jutottam egy Zündapp ks50-hez.Ez méga nem a vizhűtéses,de sajna megragadt!!Szétszedtem a henger nikacilos:S lett benne két karc egy még nem is baj de dúgatyút a világon nem találok hozzá és valószinű a főtengely alsó tűgörgölye is szét hullot!!valaki nem tudd egy eladó blokkot mind1 ha 80-as vagy 125-ős nem számit!!Előre is köszönöm!!

Komment

Szervusz. A problémáddal fordulj bizalommal : Tábori Tuning - google . Értekezz Tábori Úrral, csomagküldés , nikasilos felület kérdése , stb.. Vetrános üdvözlettel.

Komment

Táborit felejtsük el! Maradjon meg a Simsonnál.
            Kapásból valószínüleg a hüvelyezést javasolná, de az szentségtörés lenne... Legalábbis szerintem.

Kintről lehet akár új hengert is rendelni, főtengelyt pedig itthon is fel lehet újítani. Mindent kapni hozzá!!
            motorkami kedvelte ezt.

Komment

Slampixxx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Táborit felejtsük el! Maradjon meg a Simsonnál.
              Sajnos egy barátomnak a Simsonját vágták haza, pedig az csak egy sima S51 volt. Komplett motorgenerált csináltatott, 60-as hengerrel. Szerette volna profihoz vinni a srác, így került Táboriékhoz, de a vastagon ötszámjegyű (hathoz közelítő) munka után a motor 1500 km-t bírt. Az utolsó 2-300-at már én mentem vele ("hajtsd szét te, nekem nincs szívem"), és sajnos tényleg napról napra lehetett érezni, ahogy esik szét a motor. Pedig nem gyepálom a motorokat. Nagy nevük a szakmában, és biztosan nem is véletlenül, de a barátom motorjának példája elszomorító.

A korrektséghez azonban hozzátartozik az is, hogy Táboriék néhány éve rendbe tették a Komar mopedem aluhengerén a kipufogómenetet, amivel mindenhonnan elhajtottak, vagy ha valaki elvállalta, csak rontott a helyzeten. Táboriék itt nagyon szép munkát végeztek, szinte a semmiből visszahizlalták a csonkot és új menetet vágtak bele, nagyon szép lett a végeredmény.

Komment

Nem az olcsóságukról híresek Táboriéknál...

Komment

Igen beszéltem velün a henger 35-ezerért perselyezik meg dúgyatyúval egyűtt!!Afőtengelyt 10-15-ezerért újitanák fel!4ez rengeteg pénz!!!Slampix érdekelne hol lehet rendelni ilyen hengert????

Komment

10-15 az laza a főtengelyért:-) Nekem 20 volt, persze lehet csak lehúztak, mert DKW, de sztem az annyi ha tényleg rendesen csinálják és nem csak beledobnak túlméretes görgőket azt csucsu... Újra esztergált alsó csapszeg, felül bronzpersely csere (ne adj Isten tűgörgő) stb... ez ennyi ha azt akarod h ne kottyanjon...

Üdv
                    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Táboriék velem kimondott sz@rarcok voltak mikor ott próbáltam alkatrészhez jutni. Nem az a baj, ha nincs nála cucc egy 30 éves osztrák mopedhez, amit ráadásul soha nem is forgalmaztak nálunk, de lefitymálni nem szép a másik dolgait, és rajta keresztül a gazdáját is. Pedig talán belőlem-belőlünk élnének. Ez egyébként egy egyszerű gyűrű, a másik alkalommal meg egy DellOrto légszűrő lett volna, valamint tanácsot kértem gyújtás ügyben. Nem szívesen mennék oda megint. Persze lehet hogy mások mást tapasztaltak...

Komment

Andreas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Igen beszéltem velün a henger 35-ezerért perselyezik meg dúgyatyúval egyűtt!!Afőtengelyt 10-15-ezerért újitanák fel!4ez rengeteg pénz!!!Slampix érdekelne hol lehet rendelni ilyen hengert????
                        eBay-n, különböző shop-okból lehetne rendelni, de nehogy azt hidd, hogy akkor olcsóbban kijössz!
                        Viszont én soha nem perselyezném meg a hengert!
                        Az én 125-ösöm főtengelyéhez 25.000 Ft. csak a hajtókar.
                        Viszont van itthon egy zsír új, dobozos főtengelyem 50-eshez.

Küldjél képet a motorodról e-mailben, örömmel megnézném!

Komment

Slampixxx! Gyönyörű az új C50-ed! Én is majdnem kiszaladtam érte Érdre tegnap, de győzött a világválság. Remélem szép lesz majd a kezed alatt, vagy sokat tudsz rajta fogni. Mindkettő hasznos dolog.

Komment

Sziasztok.
                            Engem is érdekel a Zündapp-os dolog, nekem van is egy A21-em
                            de sajnos hiányos, ezúton szeretnék segítséget is kérni, főtengely híja van a kicsinek.
                            Ha bárkinek volna kérem jelezze, köszönöm, és remélem összejön egy jó kis Zündapp-os társaság.

Komment

Sziasztok! Ha egyszer nagy leszek én is szeretnék egy ilyen K500-at! Udv!

Komment

Nekem is klappol a dolog ks 50 -em van.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X