Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

apacsavo!
    Csatlakoznék én is, ha bevesztek.

Most megyek, és megnézem az első teleszkópokat, mert koppant tegnap a próbakörnél, remélem csak utána kell tölteni egy pici olajat

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      remélem csak utána kell tölteni egy pici olajat
      Ennyi idő után szerintem érdemes lenne leereszteni az olajat (ha még egyáltalán folyékony állagú) és a teleszkópot is alaposan eltakarítani (nyilván elsősorban belül ), majd friss olajjal feltölteni. Az egész nem több 2-3 óránál, és meghálálja a gondoskodást (de ha más nem, legalább nem kopik tovább).

Komment

Igazad van, vennem kell holnap olajat, és csere mindenképp.

Komment

Kicsit leült a fórum, ezért gondoltam beszélek magamban egyet!
          Szóval össze raktam a gépet, teleszkópok is hibátlanul csillapítanak, de még mindig felpörög, amikor bemelegszik..kondi, vagy trafó lenne a baj?
          Holnap szépen lemosom, megtisztítom, és szombaton irány a kb. 600 méterre lévő motoros találkozóóóó
          sepy, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Azért ez így nem igaz hogy leült a fórum csak épp ebben a témában nem olyan aktívak az emberek. Apacsavo írását már hiányolom. Izs témában mindig mosolyt csal az arcomra amilyen lelkesen és szeretettel beszél az öreglányról
            soveny kedvelte ezt.

Komment

Holnap szépen lemosom, megtisztítom, és szombaton irány a kb. 600 méterre lévő motoros találkozóóóó
              szombaton nem jössz agárdra?

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Apacsavo írását már hiányolom.
              én is. majd mindennap azért benéz a fórumra, ahogy látom

de még mindig felpörög, amikor bemelegszik..kondi, vagy trafó lenne a baj?
              ezt hogyan teszi? alapjáraton és felpörögve marad, vagy felpörög-visszaáll, felpörög-visszaáll?
              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Alapjáraton pötyög, aztán felpörög, de nagyon.
                Általában akkor csinálja, amikor megyek vele, majd kupplung behúz, és gurulok, vagy kanyarodáshoz, megálláshoz készülve megállok, de amint sebességbe teszem, és elindulok megszűnik. A kondi a gyújtáson elég meleg volt, így azért tippeltem arra, de szerintem az is lehet, hogy valami fennragad a karbiban, de már többször szétszedtem átpucoltam, összeraktam, még a bowden házat is kitisztítottam, bowden nem sérült.

Motorral biztosan nem, mert nincs forgalomban, bár a rendszámom megvan, meg a forgalmi is)
                Itt van helyben motoros találkozó, kimegyek, itt is előkerül egy-két régi vas.
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szevasztok Skacok!!!!
                  Hál istennek szaporodunk!!!Nagyon örülök,mindig is mondtam hogy e remekbe szabott járműnek az úton a helye(na jó lehet hogy kissé elfogult vagyok az öreg csajjal,de az hogy úton a helye, stimmel!!!!)!Ezért nem tudok anyira dumcsizni veletek mint szeretném,mert éjjel nappal pöfögünk ide-oda legtöbször cél nélkül U.Nróba kört megyünk 150-200km-t!!!!Az idén már 2000km körül járok!!!Úgyhogy lassan már bejáródik a motor,habár a multkor kicsit meghúzattam és egy idő után vesztett az erejéből,szerintem szorult kicsit!!!Ez a baj a kisipari fúrásnál hogy bizonytalan a minőség!!!De majd szépen beáll és akkor megy mint a vihar!!!Most mingjárt indulok a Ráckevei talira,holnap ugyan ott veterán tali és piac........ott a helyem!!!!Kiváncsi leszek lesz-e IZS és ha lesz mennyi?
                  Na léptem!!!!
                  Szevasztok!!!!(nesztek egy IZS!Na jó megmutatom milyen a kilátás az ablakomból!!!!Jó a panoráma?!!! Nekem tetszik!!!Na mostmár tényleg megyek!!!Csáztok!!!!
                  -t5-, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Valóban szuper az a kerekeskútnak álcázott kutyaház !

Komment

apacsavo, szép lett az ülésed. Te csináltad?

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Jó a panoráma?!!!
                        Persze, nagyon jó a panoráma, de szerintem a motorodról mégjobb.
                        Örülök, hogy sikerült összehozni a vasat.
                        Nagyon sok km-t még vele!

Komment

Szia apacsavo!

Ma van Ráckevén a találkozó, meg a veterán piac? Csak mert délután megyek arra!

Felpörög, aztán, ha a kupplungot sebességben ráengedem, akkor vissza áll.
                          Tegnap elég sokat kellett vele csak gurulgatni, a felvonulás elég sokszor betorlódott, ami nem tetszett neki, mert durrantott párat, ahogy haza értem vele. Ma még nem indítottam be, kíváncsi vagyok ugyan az-e a helyzet. Rmélem csak túlmelegedett, bár tartok tőle, hogy az elektromos rendszerre mindenképp ráférne egy alapos tisztíás, felújítás. Úgyis szét kell szednem a blokkot, le fogom festeni matt feketére, tegnap láttam egy ilyen megoldást, és nagyon tetszett, mert az alu öntvény krómozása elég költséges lenne, utánna érdeklődtem

Komment

Felpörög, aztán, ha a kupplungot sebességben ráengedem, akkor vissza áll
                            ha nem a gáz bovden szorul, vagy akad fel a suber, akkor nézd meg a dinamó oldalt, nem nagyon olajos-e a dinamó területe. fals levegőt szívhat valahonnan. szimering is lehet
                            nem engem kérdeztél, de igen, ma van motoros találkozó és börze ráckevén
                            Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 máj. 27, 08:26.

Komment

norinco!
                              Ezekre gondolok én is, a szimmering is eszembe jutott már, félek tőle, hogy ha az, akkor valóban darabokra kell szednem a blokkot, amit nem akartam. Viszont ha szét kell szedni, akkor telibe polírozom, de homokszórom mindenképp.
                              A karbira tippelek, hogy a súber szórakozik velem, bár már mindent kipróbáltam szinte, többször szétszedtem, áttisztítottam. A bowdeneket is megtisztítottam, a házat is, sérülés nincs rajta, nem szorul, viszont van új bowdenem is, kicserélem, hátha azzal megszűnik a gond, de csak felújítás során akartam cserélni.
                              A gyújtás oldalt is leszedtem már, szénkefék még jól állnak, megszakító is jó még kinézetre, áttisztítottam, de az állórész elég szénporos volt. olajszivárgást nem vettem észre rajta, az volt a karbi után, amit azonnal megnéztem. Fals levegő talán a karbi csinknál mehet még talán, mert a karbi ráfogatása nem szorul meg tökéletesen, a karbi a csonkon elforgatható, viszont hosszabb úton, tempósabb (60-80 km/h) motorozásnál nagyon szépen megy. Ezért nem értem mi lehet a baj.

Meddig tart a börze? Én 17.00 körül megyek K.Lacházára a Duna-partra, onnan egy pillanat Ráckeve. Ráckevén merre van a börze?

Komment

az nem jó ha a csonkon elfordul a karbi.
                                --------------------------------------------
                                autós mozit írtak, hogy ott lesz

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X