Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen tisztelt (volt!) MÁRKA társaim!
    Restelkedve de őszintén be kell vallanom.........habár én indítottam ezt az oldalt de most már nem vagyok méltó a tagság figyelmére!!!Ugyanis hosszas lelki(és testi!)szenvedés után eladtam szeretett Szvetuskámat!!!Ezért hihetetlen lelki kínokat élek át mostanában!!!!Hiszen romjaiból élesztettem fel és nagyon-nagyon sok gyönyörű boldog órát töltöttünk el az utakon................ezt nem értheti senki........csak ti ........kedves barátaim!!!!!!Most Októberbe kórházba vonulok és a másik lábamat is megjavítják(csípő protézist kapok!)...........de már most nézegetem az eladó romos IZS-eket...............mert IZS nélkül lehet élni.............de MINEK!!!!!!Jövőre ha a sors is úgy akarja újra felújjítok eggyet és akkor újra találkozunk!!!!!!!!!!!!!Addig is jó IZS-ezést..........vigyázzatok e nemes járművekre és magatokra,szerelgessétek.....................szeretgessétek és legyetek büszkék rá hogy -e nemes vasparipa boldog tulajdonosai lehettek!!!!!Nem is tudjátok mennyire tud hiányozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sepy, OdinHEM és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Most Októberbe kórházba vonulok
      Mielőbbi jobbulást, gyógyulást, és motorfelújítást kívánok!

Komment

Mielőbbi jobbulást, gyógyulást kívánok én is!

Komment

Tisztelt apacsavo!
          Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz és kívánok gyors felépülést!
          Attól, hogy nincs motorja, azért szeretném, ha jelenlétével színesítené a fórum összképét!
          OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Attól, hogy nincs motorja, azért szeretném, ha jelenlétével színesítené a fórum összképét!
            Ugye ugye , nekem sincs Izs-em, mégis olvasgatom ezt az oldalt is mint a mellékelt ábra mutatja bele is pofázok.:-))) Szerintem nem feltétel a motor, vagy igen??? Mert akkor engem nagyon hátson fognak billenteni pár oldalon.:-)))))
            kvaga, korompaiistvan és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Apacsavo!

Mielőbbi gyógyulást! Én hála az égnek ilyesmitől nem tartok, és nem tervezuem kórházba vonulásomat, de MINDEN TISZTELETEM A TIÉD!, amiért ezt meg tudtad tenni. Már annyiszor felmérgelt ez a szojet szuka, hogy rengetegszer tervben volt, hogy eladom, de sosem vitt rá a lélek! A betegség biztosan átbillentette a mérleg nyelvét, de hogy egy pici lelkiismeret furdalást okozzak, meg várt volna a szín alatt is letakarva. Neme jelenleg 16 éve hű társam, és az is fog maradni. Tudod, előtte is a családban volt, apró gyerekként is azon másztam mindig, ez így lehet más is, mint venni egyet, és életre kelteni!
              Kívánok Neked sikeres műtétet, és mielőbbi gyógyulást! Ha majd a meleg szobában lábadozol, gondolj arra, amikor mi a garázsban/műhelyben/ vagy kinek mi adatik, akár a hidegben is azon agyal, mi lehet a baj, vagy mi lehetett az eredeti állapot! Többségünk nem csak ekkor fog Rád gondolni, hanem akkor is, amikor az eddigi tapasztalataidat, segítő hozzászólásaidat megosztottad velünk.
              Kitartás!

Tuzi barátom!
              Lenne kedved motor nélkül élni??
              sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tuzi barátom!
                Lenne kedved motor nélkül élni??
                Komolytalan kérdésre nem válaszolok.:-)))) Én meg mondtam az asszonynak tőlem motor , csak ha engem már talpal előre kivittek.:-)))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Komolytalan kérdésre nem válaszolok.:-)))) Én meg mondtam az asszonynak tőlem motor , csak ha engem már talpal előre kivittek.:-)))))
                  Ezt már valahol/valakitől hallottam

Komment

Mielőbbi jobbulást apacsavo! És minnél hamarabb új Izst a portára!
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Apacsávó: most olvasom mire készülsz. drukkolok Neked, és a sebésznek
                      remélem jó kezekbe adtad az öreglányt:-)
                      már most keresgélj mocit. milyet szeretnél, öregebbet, vagy fiatalabbat?
                      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Köszi Fiúk!
                        Természetesen minnél öregebb legyen és forgalomba helyezhető!!!.................mert ahogy a középkorban a Velenceiek mondották,hogy "Hajózni muszály!!!"..............hát motorozni is muszály lehetőleg saját építésű IZS-el!!!!!Kaposvári fiatal srác vette meg a nagyapja vitte ilyennel valamikor gyerek korába............még él a papa és nagyon örült a motornak!!! ........most ez van helyette...........természetesen Pestre az orvoshoz is motorral mentem!!!!Karolina úti ortopéd klinika.............tavaly is itt operálták a jobb lábamat!!!!
                        OdinHEM, norinco és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az utánfutót szépen eldugtad

A viccet félre téve..szorítunk Neked a kisgenerálhoz!Lábadozás közben azért legyél velünk minél többet!

Komment

Üdv!
                            Mi a helyzet apacsavo-val? Tudtok róla valamit?

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tudtok róla valamit?
                              Utoljára aktív !http://veteran.forum.hu/members/apacsavo-109/

Komment

Akkor hála az égnek nem a dokik győztek!
                                OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X