Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ktm Ponny II

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ktm Ponny II

    Sziasztok,

    Nemrég hozzájutottam egy viszonylag rottyantabb állapotú darabhoz, amin most teljes restaurálást kezdtem végre hajtani. Érdeklődnék hogy van e bármi esély arra, hogy itthon találok olyan embert aki tud tanácsokkal, esetleg alkatrésszel szogálni. Azt láttam, hogy itt ott van pár darab eladó, de élőben még nem találkoztam tulajdonossa.

    Előre is köszi!

    #2
    Szia minálunk!
    Én kb25-éve átfaragtam egyet Star-blokkos és chopper-kinézetű,már nem hasonlít a Ponira,és ujjá kell építenem az unokámnak.

    A Ponihoz mindent kapsz ,csak szánd rá magad,hogy ez a hullám többszörösére veri az árakat.Készits listát mi kell,és igyekezz beszerezni,sok helyen még normál áron vannak alkatrészek...
    germisi és sepy kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Jól sejtem hogy bontott alkatrészeket, pl hátsó rendszámtábla/lámpa tartó stb alkatrészeket egyszerűbb külföldi ausztriai/német használt piacon keresnem? Tegnap voltam kint a Lőrinci veterán bőrzén, és Ponny alktarészeknek nem volt sok nyoma (semmi).

      Komment


        #4
        Illetve egy kérdés: Az azonosító tábla "eltűnt" róla, karcolt alu valami van popszegecselve bele, ezért pontos évjáratot nem biztosan tudok mondani, de 84 van rá írva. Az újabb stílusú metál kék festés van rajta, viszont mindne más, a váz, a hátsó "rejtett" sárvédő, a tank, és a "lengőkar tartó?" viszont fenyőzöld színű. Szóvaln minden ami szerkezeti elem, és nem látszik az metál fenyő zöld viszont a többi metál kék. Ez lehetséges hogy gyári?

        Komment


          #5
          germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ponny alktarészeknek nem volt sok nyoma (semmi).
          Sokan többet kérnek a börzén,mintha újat vennél,először térképezd fel a helyzetet....Nem valószínű,hogy két különböző színű metál lenne egy motoron..
          pasetta, zahi és germisi kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

          Komment


            #6
            Sok sikert a felújításhoz! Szeretném ezzel a kézikönyvvel támogatni a munkát: http://users.atw.hu/ponny/service%20book.pdf (Remélem ilyesmid van.)
            És egy remek weboldal: https://www.puch-wieser.at/home/ Érdemes náluk kutakodni alkatrész ügyben...
            emu és germisi kedvelte ezt.

            Komment


              #7
              Köszi szepen! Ha majd végzek remélem sikerül valami naplót csinálni a fényképek alapján. Amiben még nagy reményem van, hogy ausztriából teljes alkatrész és felépitmény könyvet lehet rendelni. Arra várok hogy megérkezzen. A weboldalt meg köszi!
              jandoarpad kedvelte ezt.

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X