Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Görgess csak pár hsz-el lejjebb...

Én ezzel a motorral földkörüli útra is el mernék indulni.

...vagy kezdheted mindjárt a jövő hétvégi MZ-s Őrségtúrával.
    Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2014 aug. 29, 19:19.

Komment

Nagytakarítás után.....................................

Click image for larger version

Name:	20150411_171912.jpg
Views:	1
Size:	201.4 KB
ID:	144217Click image for larger version

Name:	20150411_171919.jpg
Size:	202.4 KB
ID:	144218Click image for larger version

Name:	20150411_171938.jpg
Size:	203.0 KB
ID:	144219Click image for larger version

Name:	20150411_171949.jpg
Size:	202.3 KB
ID:	144220

Komment

A következő túrát szervezem. Van kedvetek velünk tartani?
        A tempó veterán motoros, így nagy száguldozásra nem kell számítani.

Szállás: Sillian
        Pl:
        Booking.com: Fogadó Ansitz Burg Heimfels , Heinfels, Ausztria - 30 Vendégértékelések . Foglalja le szállását most!

1. nap: https://goo.gl/maps/Qnw6y
        Sillian, Vipiteno, Pennser Joch, Bolzano, Gardena Pass, Valparola Pass, Cortina d'Ampezzo, Sillian

2. nap: https://goo.gl/maps/bIqhr
        Sillian, San Candido, Tre Cime nemzeti park, Stefano di Cadore, Lago di Sauris, Lago di Santa Caterina, Lago di Misurina, Sillian

3. nap: https://goo.gl/maps/KW1QW
        Dráva völgy, Großglockner, Felbertauernstraße, Dráva völgy - Pustertaler Höhenstraße, Sillian

Időpont: júli 9-13

Oda-vissza út: Villach-ig autópályán, onnan főúton - hegyen - völgyön.

Ide megyünk:
        Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 18, 14:27. Oka: kiegészítés fényképekkel

Komment

Egy kis nyálcsorgató a 3. nap programjához:

http://www.felbertauernstrasse.at/im...fahrt_2015.pdf

Komment

348-ba töltöttem fel néhány képet arról, hogy hova megyünk. (...hogy hova nem mer jönni egy Pannonia se ;-)

Komment

Megint találtam egy jó képet arról, ami vár ránk...

Tiszta Alföld... :-)

Komment

Igaz még a jogsi nincs kéznél(igen tudom nem papírral megy de a rendőrt viszont ez nem érdekli ) de addig is szeretnék kicsit tájékozódni hogy a 250-es ETZ-nél mire kell odafigyelni megvételkor nehogy csőbe húzzanak. Tudtok esetleg ajánlani pár írást ezzel a témával kapcsolatban? Előre is köszi .

Komment

Egyetlen dologra kell odafigyelni. Vigyél magaddal egy hozzáértőt.

...vagy vegyél klubon belül motort. Hirdetnek most többet is az mzclub-on.

Komment

Tiszteletem az MZ és ETZ tulajoknak!

Tudnátok-e nekem az alábbiakban segíteni...?!

Úgy hozta a sors, hogy vettem egy ETZ 250-est. Kíváncsi lennék a karburátor eredeti fúvókák méretére valamint a súbertű melyik pozicióban van alapbeállítás (gyári) esetén? Van még több kérdés is, de majd később.

Minden segítséget megköszönnék, mivel ez a vas számomra egy kicsit ismeretlen terület...

Válaszokat előre is Köszönöm!

Üdvözlettel

Komment

Helló!
                      Mint friss MZ (TS 125) tulajdonos, a következő segítséget tudom adni:
                      SzocimotoroSOKK - Ezen az oldalon jobb alul van a "friss letöltések" menüpont ahol az első 3 dokument ETZ 250-hez való. Abban elvileg benne kell,hogy legyen.

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Helló!
                        Mint friss MZ (TS 125) tulajdonos, a következő segítséget tudom adni:
                        SzocimotoroSOKK - Ezen az oldalon jobb alul van a "friss letöltések" menüpont ahol az első 3 dokument ETZ 250-hez való. Abban elvileg benne kell,hogy legyen.
                        Köszönöm, Ricsi95D!

Üdvözlettel...

Komment

Mi újság MZ fronton?,szeretnénk a fejleményekről tudni!. Rójuk a km-t és semmi beszámoló?.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mi újság MZ fronton?,szeretnénk a fejleményekről tudni!. Rójuk a km-t és semmi beszámoló?.
                            Üdvözlégy sepy és mindenki, aki olvassa vagy éppen erre járt!

Nos, az utat még nem koptatom teljes erőbedobással,mivel néhány dolgot (még a tél előtt) el kell rajta végeznem, a még jobb üzembiztonság végett.
                            Amit kaptam, linket, kedves fórumtársamtól ( ő volt az egyedüli. aki -legalább- próbált segíteni, a többi MZ-s mintha nem is létezne, úgy eltűntek, vagy nem is tudom ) -utólag is Köszönet illeti-nem rossz...
                            Jelenleg a karburátor behangolásával bajlódom, mivel a gyujtás már kizárva (rángatás ügyileg)...
                            Nos, telnek a napok, esik -néha- az eső...egyszer csak kész lesz

Komment

Szervusz Fergusson!
                              Egy MZ ETZ 250-es nyergében szereztem meg a motorjogsit, úgyhogy kicsit hozzátennék Ricsi segítségéhez.
                              A youtubon találni eredeti NDK-s Simson és MZ szerelési videókat. Neked azt hiszem ez kellene most:
                              Fúvókaméretek nincsenek benne, sok más viszont igen. De azokat a szocimotorosokk dokumentumaiban elvileg már meg is találtad. Engem egyébként már vicceltek meg a fúvókák nem egyszer. 63-as Babetta fúvókába belement a 0,8 mm-nek mért varrótű. Persze hogy mindig sokat kapott... Valami tuning mester alkotta, vagy csak sokszor tisztították dróttal. Ha stimmelnek a számok nem árt átnézni így is.
                              Itt pedig a teljes szerelési: https://www.youtube.com/watch?v=u8Un...OIarrpReI24A1E
                              Másfél órás, én odakészítenék a közelbe pattogatott kukoricát, meg valami itókát is
                              Emlékeim szerint tanulóidőszakomban az ETZ-n pont 30-nál kapcsoltam a 3-at, 45-50 körül pedig a négyest. Ha Neked is sikerül ez rángatás nélkül elvileg jó is.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2015 szept. 12, 21:56.

Komment

Szia Titus!

Nagyon köszönöm a segítséged...ma már nem fogok neki ( a videónak) mert elalszom, de holnap végigs....elem az biztos
                                A fúvókák már megvannak....a számok alapján, gyári -majdnem- mind

Üdvözlettel...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X