Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Megnéztem a Danuviás portált. Hát az a vízhűtéses csepel elégé visszataszító ! Semmi keresni valója egy ilyen jellegű, az eredetiséget hirdető címoldalon. ( Remélem nem gyári megoldás, mert akkor beégtem )
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2011 febr. 21, 14:53.
Renben várunk, látom a hírlevélre már feliratkoztál
--- Ez még eszembe jutott: ---
Szia!
A honlap magában Danuvia, de helyet kap a Csepel is.
A félreértések elkerülése végett levettem az említett videót, és felkerült egy White a helyére.
A félreértések elkerülése végett levettem az említett videót, és felkerült egy White a helyére.
PI, nem tudsz erről a vízhűtésesről többet? Nekem rémlik, hogy a legutobbi BNV-es kiállításon, az egyik klub standján láttam ilyesmit. Én el tudom képzelni, hogy gyári, de azért megerősíteni nem merem.
Vagy ha nem is gyári "széria", de korabeli megoldás.
Sajnos nem Csepel témában nem vagyok járatos.
Szerintem ezt a Csepelt láttad, a Csövié, aki tag nálunk.
Nem a SZESZVAME standján láttad?
Mert csövi ott is tag.
Ott lehetett kiállítva.
Jaj nekem ! Most kiragadtatok a kritikámból egy töredéket, ami már önmagában bántólag hangzik. Nem akartam senkinek a szeretett járgányát becsmérelni, csak a címlapon elfoglalt helyet nem tartottam szerencsésnek. Maga a munka elismerésre méltó ! Bocsi ha megsértettem valakit.
Jaj nekem ! Most kiragadtatok a kritikámból egy töredéket, ami már önmagában bántólag hangzik. Nem akartam senkinek a szeretett járgányát becsmérelni, csak a címlapon elfoglalt helyet nem tartottam szerencsésnek. Maga a munka elismerésre méltó ! Bocsi ha megsértettem valakit.
Szerintem egy nagyon érdekes dologra hívtad fel a figyelmet, legalábbis én most másodszor gondolkodtam el rajta, és már elsőre is izgalmas volt. PI, kikérdezhetnéd erről a barátodat, engem tényleg érdekel. Ugyanis szerintem "korabeli" cucc.
Viszont, azt nem értem mir-mur, hogyan érted, hogy kiragadtunk a kritikádból egy töredéket?
Gyakorlatilag ez a töredék tette ki a kritikád 100%-át.
A kritika a ( a feltehetően ) nem gyári motor címlapon szerepeltetésére vonatkozott, és ez a teljes hozzászólásból világosan kitűnt. Amit kiemeltél az pedig a " visszataszítót " hangsúlyozza ami már sértő is lehet, pedig nem ez volt vele a szándékom. Talán más szó használata szerencsésebb lett volna.
Ja, értem már! Remélem, mostanra mindenki számára világossá vált, hogy nem volt szánt szándékom kritizálni a kritikádat. De tényleg, van abban logika amit írsz, erre nem gondoltam idézés közben. Inkább csak a tárgyra koncentráltam...
Köszönjük.
A videón Tálas Tomi barátom (orca) a motorjával, de biztos ismered.
Fél odaadni kipróbálásra, mert egykerekeznék vele
Érdekességképpen, a White nem replika, az ebayon vette, úgy hozatta be Amerikából.
Persze nem ilyen állapotban
Komment