Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 311 felújítók írjatok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg 311 felújítók írjatok

Sziasztok!

Megvettem a régi kedvencet, egy (azaz kettőt) wartburg 311-est 1962 évjáratút (és egy1964-est).
    Tudom, hogy milyen sokat jelent, ha van akitől tapasztalatot szerezhetek a felújítás témájában. Várom mindenki jelentkezését aki már újított, vagy újít ilyen masinát. Nagyon sok plusz alkatrészem van.

Orbán Sanyi

Üdvözöllek!
    Nekem van egy 63-as sima limó, OT-s rendszámmal, teljesen rendbetéve. Egy pár kép van a képtáramban. És van egy 62-es még váltás előtti De luxe limó is, amit alkatrésznek szereztem de jobban szemügyre véve rájöttem hogy bűn lenne szétbontani olyan jó állapotú.
    Amiben tudok nagyon szívesen segítek.
    sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

Szia Sinter!

Köszi, hogy írtál. Életemben először írok ilyen fórumba, úgyhogy különösen örülök, hogy találtam egy másik sérült :-) púpos wartburgost. Kezdetként a karosszéria gumialkatrészeket szeretném beszerezni, mivel más típus felújítása során megtapasztaltam, hogy 50 éves kocsinál úgyis egy kalap homokot ér a régi.
      Te hogyan, honnan oldottad meg?
      Mivel én, a koromnál fogva többre értékelem a telefont, ha lehet írd meg a telefonszámodat, hogy élőszóban is egyeztethessünk. Az enyém 06-20-9434-934.
      Üdvözöl: O.Sanyi

Komment

Üdv!
        A gumi alkarészeket Baranyai Gabitól be lehet szerezni szettben. Természetesen utángyártott, de aránylag pontos, egész jól fel lehet használni. Elérhetőségét el tudom küldeni priviben.
        Az enyémen a gumi alkatrészekből csak az lett cserélve ami nagyon muszáj volt mert én az autó eredetiségét tartottam a legfontosabbnak és hálistennek elég jó állapotban maradtak meg. Ezeknél nem volt sok gondom. A krómoknál is meghagytam eredetiben még annak ellenére is hogy van egy pár pörsenés rajta. Nekem a fékekkel volt több gondom, most pedig van némi váltóproblémám. Az idén ezt akarom megoldani.

Komment

Szia!
          Sajnos az enyém nincs olyan jó állapotban. Baranyai Gáborra rátaláltam, köszönöm. Nem akarok ősembernek tűnni, de ez a "privi" hogyan működik, gondolom privát üzenet, kérlek ideiglenesen fogd meg a kezem és vezess, legközelebb már tudni fogom. O.Sanyi

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X