Nem egy kult autó hanem egy igás ló volt annó de remélem nem én vagyok az egyetlen aki foglalkozik vele
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ford Transit Mk1, Mk2 márkatársakat keresek
Collapse
X
-
Ford Transit Mk1, Mk2 márkatársakat keresek
Utoljára szerkesztve a következő által: Tálas György; 2015 jan. 25, 12:15.Címkék: Egyik sem
-
Tálas György eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa, nekem hosszú-magas Mk2 van.
Remélem, nincs harag, de ezen mindnyájan "átestünk"...
Komment
-
Szia!
Nincs harag. Azért nem mutatkoztam be mert egyszer már megtettem. Annó simán BigDog néven regisztráltam (meg vmikor 2013-ban) most meg facebook belépéssel. Elvileg egyesítettem a két profilt. Még nem győződtem meg róla. Viszont keresem a hozzászólás törlés és a profil törlés lehetőségét, hogy rendbe tudjam tenni a két profilt... Eddig eredménytelenül. Ebben tudsz segíteni?
Komment
-
Kedves György! Semmi sértő szándék nem volt irántad. A régebbi és más néven történő regisztrációdon ha most bejelentkeztél volna most nem kértek volna a rövidke bemutatkozásra. Mi ilyen kis kíváncsi- fáncsik vagyunk! Az előéleted törlését csak Te kérheted ha szükséges számodra és esetlegesen új lappal szeretnél indulni. Bár elfér az egyenlőre a tárhelyen.Érezd jól magad közöttünk.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Tálas György eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
Nincs harag. Azért nem mutatkoztam be mert egyszer már megtettem. Annó simán BigDog néven regisztráltam (meg vmikor 2013-ban) most meg facebook belépéssel. Elvileg egyesítettem a két profilt. Még nem győződtem meg róla. Viszont keresem a hozzászólás törlés és a profil törlés lehetőségét, hogy rendbe tudjam tenni a két profilt... Eddig eredménytelenül. Ebben tudsz segíteni?
A két moderátor: - CZsolti és Wsievers. Maximálisan a segítségedre lesznek...
További jó fórumozást és böngészést Kívánok!
- 4 likes
Komment
-
Tálas György eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
Megnéztem a profiljaidat. BigDogként semmilyen hozzászólásod nem látszik. A profilod gyakorlatilag üres. Törlésében TZ, vagy Soveny tud segíteni. Moderátorként csak annyit tehetek, hogy kívánságod szerinti hsz-okat ide-oda mozgatom, törlöm. És természetesen fórumtagként üdvözöllek és örülök, hogy megint köztünk vagy.
Üdvözlettel: CZsolti
A két moderátor: - CZsolti és Wsievers. Maximálisan a segítségedre lesznek...sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm, hogy megértetted a lényeget, de sajnos arról nem tehet itt senki, hogy már -más néven- valamikor regiztél és a kettő -még- nem találkozott össze. Kérdezd meg a moderátorokat, hogy ez milyen formában lehetséges...
A két moderátor: - CZsolti és Wsievers. Maximálisan a segítségedre lesznek...
További jó fórumozást és böngészést Kívánok!
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv a fórumon.
Igaz nem vagyok márkatárs de eléggé sokat javítottam őket amikor még a Fordnál dolgoztam. Strapabíró gépek, jó szívvel gondolok vissza rájuk. Ha tanács kell és tudok segíteni nagyon szívesen teszem.
Ezt amikor megláttam egyből megszerettem. Sajnos ez sem volt túl jó állapotban de legalább drága sem volt. (Majd lesz)
Szóval egyelőre a szétszedelésnél tartok. Motor, váltó, kardán kint van. Viszza már a régi 4es váltó helyett 5ös menne vissza. Azt tudod esetleg, hogy melyik 3as transit kardánja megy fel egy az egyben ehhez a váltóhoz? Egy kicsit hosszabb kell.
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAA munkahelyem szomszédságában lévő telephelyen árválkodik egy kék mk1.
Talán egy kérdést megérne. Ha valakit érdekelne... (Gödöllő)
- 1 like
Komment
-
xbr500cafe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia
van a családban több darab, most építek bele egy 2,5 essex motort overdrive váltóval.
Fék, futómű is cserélve lesz?
Ha vannak képeid akár ide is tehetsz fel.Utoljára szerkesztve a következő által: Tálas György; 2015 jan. 28, 10:39.
Komment
Komment