Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv mindenkinek, akit érdekel, most 59.990.- bruttóért van a praktikerben egész tűrhető motoremelő pad.
Polymobilos, náluk ugyanez 129.900.-
Mindenesetre én vettem egyet.
Amíg itt mi agyalunk a tökéletes megoldáson, valaki megcsinálta. (Csáfordon voltunk öreg traktorok találkozóján)
Elfér a garázsban. (csinál magának helyet...)
Stabil. (nem kell félni, hogy a motor súlya elhúzza)
Kis izomerővel mozgatható. (épp csak a hidraulika kart kell erre, vagy arra taszigálni)
Látványos (legalább 526-an lefényképezték. Óránként. )
Bárhol használható (erdő, mező, tajga...)
Univerzális (vaddisznó, és szarvas is elfér rajta hazáig.)
Szia! Köszi az infót, ez tényleg jó árnak tűnik, ennyiért már bőven megéri elhozni, főleg ha valaki otthon bütyköl sokat.
Én mostanában amúgy teljesen más hobbit is felfedeztem magamnak: online-kaszinókat Néha jó egy kicsit kikapcsolni esténként, és érdekes világ ez is a maga módján. Ha valakit érdekel, hogy hol lehet brezplačni vrtljaji spletne igralnice ajánlatokat találni, akkor itt egy hasznos oldal.
De visszatérve a témára: ha pár napig használod a motoremelőt, írnál róla tapasztalatot? Stabil, jól működik? Én is gondolkodom rajta, hogy beugorjak érte a hétvégén.
Esetleg ,ha érdekel motoremelő : 120000ft-ért van egy linkos 8-t hidraulikával....
Szervusztok! Mátéapu! Ez egy mesterséges intelligenciás reklám robot... Ne erőlködj! Sajnos egyre inkább bomlasztják az oldalt ezek a szarok. És közben csendben adatokat gyűjtenek a tagokról... A hozzászólásaik alapján, a profiljuk alapján.
Komment