Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Feleség perlekedik a férjével:
    -Bezzeg amikor udvaroltál, örültél ha csak egy percig is látattál!
    -Ugyan kedvesem, most is örülök, ha csak egy percig látlak.

Komment

Székely góbé mondja nagy búsan a barátjának poharazgatás közben:
      -Régen úgy szerettem a feleségem, hogy majd megettem. Most meg azt sajnálom, hogy akkor nem ettem meg.

Komment

Az öreg székely elmegy egy nyelvtanfolyamra, mert héberül szeretne megtanulni. Az oktató megkérdezi tőle:
        - Bátyám a maga korában minek nyelveket tanulni?
        - Azért, fiam, hogy ha meghalok, és a mennyországba kerülök, mindenkivel szót tudjak érteni.
        - És mi lesz, bátyám, ha a pokolra jut?
        - Nem baj, fiam, tudok néhány szót románul is!

Az öreg székely felkel reggel, és azt mondja a feleségének:
        - Szépet álmodtam az éjjel!
        - És mi volt az? - kérdezi az asszony.
        - Bukaresten voltam.
        - És mi volt abban olyan szép?
        - Hát, hogy útlevél kellett hozzá!

Komment

A székely fiú hazaérkezik a városból, s mikor be akar lépni az ajtón, a húgának a szétmarcangolt tetemét látja meg a küszöbön heverve. Beljebb is lép tüstént, ahol meglátja az anyja széttépett hulláját az előszoba padlóján kiterülve. A fiú a konyhába veszi az irányt, és látja ám, hogy az apja a konyhaasztalon ül, és az arcán iszonyatos seb tátong. Megkérdezi tüstént a fiú:
          - Édesapám! Mi történt itt?
          - Hát fiam, begyütt a medve... széttépte a húgodat, széttépte az anyádat, nekem meg belekarmolt a képembe...
          - És nagyon fáj, édesapám?
          - Csak ha nevetek..

Komment

- Honnan tudod, hogy egy szőke e-mailt szeretne küldeni?
            -??????
            - A CD meghajtó tele van borítékokkal.

Szőkenő a kórházban:
            - Hölgyem, itt van az a fiatal motoros, aki tegnap elütötte magát.
            -Virágot is hozott! Bejöhet? -kérdezi a nővér.
            - Igen, de csak ha gyalog van!

Komment

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Régi de jó.:-))))
                Na ezen pusztultam!

Komment

Na én ezen pusztultam.:-)))) Remélem még nem tettem be , ha mégis akkor megint elfejtettem bevenni azt a gyógyszert amit azért kel szednem , hogy ne felejtsem el.:-)))))

Tisztelt Biztosítótársaság

Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:
                  Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével.

Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.

Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére.

Ezzel egy időben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a földre érkezvén a szerszámokra estem.

Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességgel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
                  Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a baleset biztosításom összegét.

Komment

Click image for larger version

Name:	552185_390299641047319_1132383142_n.jpg
Views:	1
Size:	48.5 KB
ID:	1334601234567891011121314151617181920

Komment

Állítólag ez is megtörtént:

A bankjánál érdeklődik az ügyfél.
                      - Jó napot! Meg tetszene tudni mondani, hogy a számlámra megérkezett-e már egy átutalás?
                      - Előbb azonosítanom kell Önt. Milyen névre vár átutalást?
                      - Szabó Árté.
                      - Bocsánat mégegyszer, ha lehet.
                      - Sza-bó Ár-té.
                      - Elnézést a keresztnevét ha betűzné.
                      - Hát ár-té, mint részvénytársaság!

Komment

UPC panaszlevél

*A 2009.11.12-én tett internetszolgáltatással tapasztat hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvenni Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon.**

Válasz:

Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutniuk a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9-szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néznek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
                        Mellékletben bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós ez az első három hónapban.
                        megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémám forrása a hibás modem.
                        2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem.
                        3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció.
                        4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad.
                        5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy.
                        6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.

Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kiba..om az egészet a pi..ába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoznak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kiba..ottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltánytalan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet: 1. szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele.
                        Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok.

Tisztelet nélkül:

Komment

Kérdezi az egyik székely a másiktól:
                          -Te Áron szoktál te két szeretkezés között vizelni!
                          Mire a másik:
                          -No hallod, fél évig senki sem bírná visszatartani!

Komment

Habár nem vicc, hanem kép, szerintem itt a helye:

Click image for larger version

Name:	ok oroszország.JPG
Views:	1
Size:	34.0 KB
ID:	133501

There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Egy lány a híd korlátján áll és épp készül beleugrani a folyóba, amikor arra jön egy kerékpáros fiú. Odaszól a lánynak:
                              - Hé, hát te meg mire készülsz ott fent?
                              - Beleugrom a vízbe, öngyilkos akarok lenni.
                              - Ugyan, micsoda butaság! Gyere ide inkább és adj egy csókot! - mondja incselkedve a biciklis.
                              A lány odamegy, megcsókolja, hosszan, szenvedélyesen. A fiú nagyot sóhajt:
                              - Hű, ez volt életem eddigi legklasszabb csókja! Te aztán egy igazi tehetség vagy, kár lenne ezt elpazarolni. Mondd, miért akarsz meghalni?
                              - Mert a szüleim nem bírják, hogy lányruhában járok.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el,
                                Ez egy hülye vicc ! Egyáltalán nem tudok röhögni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X