Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

28 éves bomba nő felhívja a nőgyógyászát.
    -Doktor Úr én Orbán Viktortól szeretnék mesterségesen gyereket!
    -Semmi gond, holnap jöjjön a rendelőmbe!
    A nő elmegy, sorra kerül, egyből felül a székbe és szétteszi a lábát.
    Az orvos letolja a nadrágját és előveszi a szerszámját.
    Erre a nő felkiált :
    - De doktor Úr, én Orbán Viktortól akarok gyereket!
    -Nyugodjon meg asszonyom, tele van a tököm Orbán Viktorral!

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Azokat Lákátosnak hívják sztem

Két szőke nő beszélget:
      - Hallottad, hogy állítólag a cigányok értenek legjobban a szexhez?
      - Igen, és az indiánok bírják a legtovább.

Odalép egy férfi, aki hallotta a párbeszédet:
      - Hölgyeim, szeretnék bemutatkozni: Lakatos Winnetou-nak hívnak.

Komment

Komment

Mivel tudja a NŐ felizgatni a férfit ??

20 évesen a testével.
          30 évesen a főztjével.
          40 évesen a jelenlétével.

( Ami persze nem igaz ! )

Komment

mir-mur, azt mondják minden viccben van némi igazság

Volt már olyan (gondlom sokunkkal) hogy kombináltan jelentek meg az általad leírtak. pl 20 évesen a jelenlétével, csak a folytatást nem szoktuk megvárni

Komment

Ide rímel a következő:

Milyen adónembe sorolhatók a nők életkor szerint?
              - 18-30 év - örömadó
              - 31-40 év - gyönyöradó
              - 41-55 év - hervadó
              - 56-65 év - fonnyadó
              - 66-tól porladó

Komment

Várom a jelentkezőket. 20-éves kor alatt, 100-as mellbőség felett 50% engedmény.:Click image for larger version

Name:	Mell.jpg
Views:	1
Size:	24.7 KB
ID:	133834-))))

Komment

-Anya, hordhatok miniszoknyát?
                  -Nem.
                  -De hát anya, 18 éves vagyok!!!
                  -Fejezd már be, Gábor!

Komment

Ez nem vicc.Click image for larger version

Name:	Kormány.jpg
Views:	1
Size:	61.3 KB
ID:	133912 Ugyanitt!!! Eredeti Magyar kormány ingyen elvihető.:-)))))

Komment

Orbán Viktor kiáll a tömeg elé:
                      - Mi vagyok én nektek?
                      - Az apánk, üvölti a nép.
                      - Mi az én feleségem nektek?
                      - Az anyánk, üvölti a nép.
                      – Mik akartok lenni?
                      - Árvák!!!

Komment

Ez nagyon tetszik legalább20 karakter

Komment

Így vezetünk mi, avagy úrvezetők a volánnál

Tar Baromállat:
                          Személyleírás/ruházat: Nyaklánc, sötét póló, állatias tekintet, haj és agy nincs.
                          Telefon: Kinyitható Motorola, kizárólag kézben, kihangosítóról nem is hallott.
                          Autórádióban: Dopeman
                          Kocsi: Böhöm nagy Ódi vagy Béjemvé, esetleg néhány lemaradtnak Merdzsó
                          Vezetési stílus: Piroson át, üvöltözés, sorok kielőzése, rokkant helyen parkolás, gyalogosok közé hajtás.
                          Jobbkéz-szabály: ...helyett az erősebb kutya b....k szabály.
                          Hová fejlődhet: Sehová.
                          Büntetés: Tarkónlövés.

Felelőtlen Apuka (alfaja: Felelőtlen Apuka Kisebbségi Komplexussal):
                          Személyleírás/ruházat: Konszolidált öltözet. Szarvasos pulcsi, farmer, barna félcipő, oldalra fésült haj.
                          Telefon: Kihangosítóval
                          Autórádióban: Sláger rádió, Info rádió, az Autóklub rádiója, esetleg egy régi ABBA-kazetta
                          Kocsi: középkategóriás német ("A német precízség..") vagy francia autó ("A francia autók kényelmesek.") kevés extrával.
                          Vezetési stílus: Semmi ritmusérzék vagy stabil 75km/h mindenhol. Az alfajnál a 75km/h csak akkor igaz, ha nem akarják éppen megelőzni. Ha előzné valaki, akkor beletapos, és akár 120-ig nyomja. Ennek a hátsó ülésen ugrabugráló gyerekek visongva örülnek.
                          Jobbkéz-szabály: Ha éppen észreveszi, megadja.
                          Hová fejlődhet: Tatter/Mammer
                          Büntetés: Hatalmas tockosok, és izmos bírság a bekötetlen gyerekek miatt

Nyikhaj (HMCS):
                          Személyleírás/ruházat: Zselézett séró, fülbevaló, Replay cuccok a szivárvány minden színében.
                          Telefon: Valami új csodafon, többnyire kézben, SMS-írás céljából.
                          Autórádióban: tuc-tuc-tuc-tuc-tuc...
                          Kocsi: Pug206, Fiat Stilo, Góf, csóróbbaknál Buzuki. Erősen cicásítva: kék led, spoilerek, ültetés, stb.
                          Vezetési stílus: Full gáz - full fék felváltva, no index, zöld lámpánál csikorgó gumik, ezerrel bele a beláthatatlan kereszteződésekbe, kanyarban előzni a legjobb!
                          Jobbkéz-szabály: Nagy gáz. Nagy gáz a jobbról jövőnek, ha egyszerre érnek oda.
                          Hová fejlődhet: Tar Baromállat, Menedzser, Felelőtlen apuka
                          Büntetés: Irtózatos seggberúgás, jogsi évekre el.

HTB vagy Családcentrikus anyuka:
                          Személyleírás/ruházat: Praktikus színtelen ruhák, fáradt tekintet.
                          Telefon: Isten ments! Telefont az autóba!?
                          Autórádióban: A rádió csak elvonja a figyelmet a vezetésről! ...és különben sem tudja, hol kell bekapcsolni.
                          Kocsi: Régebbi kisebb "nyugati", dévú matíz, buzuki
                          Vezetési stílus: Max sebesség 45km/h (városi faj, országúton nem fordul elő), óvatos kanyarvétel (ki ne boruljon az üdítő a hátsó ülésre pakolt nejlonszatyikban), hatalmas fékezések minden ok nélkül, kormány erőteljes szorítása.
                          Jobbkéz-szabály: ...mi is az? Rémült tekintettel hosszú másodpercekig ácsorgás a kereszteződésben.
                          Hová fejlődhet: Mammer
                          Büntetés: Nem szükséges...

Menedzser (mindkét nem):
                          Személyleírás/ruházat: Márkás öltöny/blézer, atomdrága napszemüveg, idegbajos király(nő) tekintete.
                          Telefon: Céges, mindig beszél, a beépített kihangosítót viszont nem mindig használja.
                          Autórádióban: Roxy, Juventus, Danobius
                          Kocsi: Vatta új francia, vagy angol modell, extrákkal.
                          Vezetési stílus: Index nincs, vagy csak kormánymozdulattal együtt, nagy
                          gáz szinte mindig, tükrökben csak magát nézegeti, szerinte "dinamikus", valójában ön- és közveszélyes vezetési stílus.
                          Hová fejlődhet: Sehová
                          Büntetés: Telefont csatornába hajítani.

BKV-sofőr (az elmebeteg fajtája):
                          Személyleírás/ruházat: Fehér v. ún. buszsofőrkék ing, kék nyakkendő, kopott vászonnadrág, rombuszos zokni, makkos cipő. Állandó mormogás.
                          Telefon: Nem kéne hogy legyen, de néha azért befigyel. Kézben, természetesen.
                          Autórádióban: Sláger (Mindig!)
                          Kocsi: A BKV bálnányi járgányai
                          Vezetési stílus: Agresszív, tolakszik, folyamatosan káromkodik, leüvölti mindenkinek a haját. Kanyarodás közben majdnem borul, piros lámpánál képes akár két percen keresztül centinként araszolgatni előre. Persze pirosnál csak akkor áll meg, ha már több, mint 10 másodperce piros.
                          Jobbkéz-szabály: Erős vicsorgások közepette adja meg.
                          Hová fejlődhet: Kamionsofőr
                          Büntetés: Jogsi el, gyógyszerkúra.

Kamionsofőr (az elmebeteg fajtája):
                          Személyleírás/ruházat: Bézbólsapka, póló, mellény, egyeseknél foncsorozott napszemüveg.
                          Telefon: Van, de inkább CB. "Brékó-brékó!"
                          Autórádióban: Info rádió
                          Kocsi: Kamion, szarrá pakolva.
                          Vezetési stílus: Vagy stabil 70, vagy ami a csövön kifér. Dudálás orrba-szájba, kiváltképp a kurváknak. Életveszélyes előzések. Mottója: "Én vagyok a nagyobb."
                          Jobbkéz-szabály: ld. a mottót.
                          Hová fejlődhet: Sehová. Evolúciós zsákutca.
                          Büntetés: Jogsi el, már-már gusztustalan méretű helyszíni bírság. A hátul kuporgó albánok szélnek eresztése.

Tatter/Mammer:
                          Személyleírás/ruházat: Legalább 20 éves ruhadarabok, Tatteren kalap kiegészítővel.
                          Telefon: Mijaz?
                          Autórádióban: ld. telefon
                          Kocsi: Skoda -> Buzuki
                          Vezetési stílus: Városban max 35km/h, országúton max 60km/h. Ha bármi nehezen kezelhető/értelmezhető jelenség bukkan fel (közlekedési tábla, bokrok az út mentén, legelésző tehenek, szembejövő autó, stb.), a sebesség 30%-kal csökken. A kocsi holttere gyakorlatilag az egész látható világ. Kormánykereket arra ráhajolva erősen szorítja.
                          Jobbkéz-szabály: Esélytelen. Sok-sok ideig ácsorgás a kereszteződésben, aztán - a
                          forgalom ritmusától és intenzitásától teljesen függetlenül - elindulás.
                          Hová fejlődhet:
                          Büntetés: Ehhh... minek?

Plázapitcha:
                          Személyleírás/ruházat: Szilikonmellekre feszülő top, éxerek, szőke haj, smink, nőstény butaszaurusz tekintet.
                          Telefon: Mindig kézben, hangosan cseveg.
                          Autórádióban: Roxy, Rádió 1
                          Kocsi: Kicsi, igen drága csili-vili autó
                          Vezetési stílus: A KRESZ-t hírből sem ismeri, észre sem veszi, ha koccol. Parkolni nem tud. Egy focipályán se tud beállni a szögletzászlók közé. Mindezek őt egy cseppet sem zavarják.
                          Jobbkéz-szabály: Simán áthajt a jobbosokon. Ha valaki csikorgóra fékez mellette, arra csak bután néz. (Mert csak így tud.)
                          Hová fejlődhet: Sehová
                          Büntetés: BKV-re kényszerítés

Kamikáze motoros:
                          Személyleírás/ruházat: jobb esetben protektoros bőrcucc, rosszabb esetben sima nadrág+póló, ősszel dzsekivel megtoldva. Sisak opcionális kiegészítő
                          Telefon: motoron nem könnyű, de headszettel megoldható
                          Autórádió: nincs
                          Közlekedési eszköz: legalább 600-as motor, lehetőleg jóval 160 feletti végsebességgel
                          Vezetési stílus: Balról záróvonalon sorelőzés, lehetőleg minél több egykerekezés, erősen szuicid hajlamok
                          Jobbkéz-szabály: 100-nál észrevenni egyáltalán a kereszteződést?! )
                          Hová fejlődhet: passz
                          Büntetés: előbb-utóbb megbünteti magát

Komment

Két bolha találkozik. Az egyik rettenetesen meg van fázva, köhög, tüsszög, folyik az orra, teljesen padlón van. Kérdezi az első bolha tőle:
                            - Hát veled meg mi történt?
                            - Jaj, ne is kérdezd, egész éjszaka egy motoros bajuszán voltam, süvített a szél, úgy megfáztam, hogy alig élek.
                            - Nem tudod te, mi a jó. Legközelebb keress egy jó meleg puncit, és oda fészkeld be magad éjszakára.
                            Másnap megint találkoznak, a beteg bolha most még ramatyabbul néz ki, még jobban köhög, sokkal rosszabb az állapota, mint az előző nap. Kérdezi a bolha haverja:
                            - Hát veled már megint mi történt? Nem fogadtad meg a tanácsomat?
                            - Jaj, dehogynem. Addig keresgéltem, míg találtam is egy jó meleg puncit, belefészkeltem magam, és olyan jó volt, hogy azonnal mélyen elaludtam. Hát reggel nem arra ébredtem, hogy megint egy motoros bajuszán ülök?

Komment

Komment

Íme egy vicc annak illusztrálására, hogy milyen keveredéseket teremthet a magázódás és a tegeződés kérdése:

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben.
                                A nyomozó másnap jelenti:
                                - János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és hát “együtt volt” a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
                                - Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
                                - Khm.. Nos, megengedi, hogy tegezzem?
                                - Természetesen.
                                - Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután “együtt volt” a feleségeddel.......

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X