Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

No-no! Viccelődünk más nevével? Ejnye bejnye!

Komment

http://indavideo.hu/video/Danuviasok

D.Nagy alkotása a videó

Vannak benne igazságok, de D-Csepelről ilyet NEM lehetne készíteni!

Komment

Verhóval anno ezt szinte szóról szóra előadtam.

Komment

D.Nagy alkotása a videó
          Itt ülök a munkahelyemen és folyik a könnyem a nevetéstől, a többiek meg csak pislognak értetlenül mint pocok a lisztbe'
          Hatalmas! Egyébként érdemes a többi "fordítást" is megnézni, azok között is akad jóféle...
          https://www.youtube.com/watch?v=j6DH...oiZ3ljrjpsqY-h

Komment

D-Csepelről ilyet NEM lehetne készíteni!
            Micsoda??? Méghogy nem lehetne? Hát egy az egyben arról szól. Konkrétan az én gépemről. Ha elindulok vele csak hegynek felfele merek menni, azért hogy ha megáll legalább ne kelljen annyit tolni hazafelé.

Komment

Click image for larger version

Name:	10710679_848241165216783_1787306038103632397_n.jpg
Views:	1
Size:	46.6 KB
ID:	143076

Nem lehet elég korán kezdeni....

Komment

Még jó ,hogy a gyerek helyre tudja rakni mindazt mit a nagyok elrontanak!

Komment

Hanyagoljuk inkább az e féle trágár " vicceket " ! Ez a facebokon divat.

Komment

Bocs, töröltem a hozzászólásomat, nehogy megbotránkozást keltsen a szűzi lelkekben...

Komment

Bocs, töröltem a hozzászólásomat, nehogy megbotránkozást keltsen a szűzi lelkekben...
                      Még jó, hogy elolvastam már. Most forgolódhatnék álmatlanul, hogy mi is lehetett az a borzalom, ami Dongós barátomat törlésre késztette? Ja és egy elégtelent a moderátornak (nekem), mert bólogatva röhögött, és már fogalmazta a kontrapoént ahelyett, hogy a radírhoz nyúlt volna.

A képaláírás ugyan kicsit erősnek tűnt így a képernyőn, de egy műhelyben simán elmegy a többi Teremtő-emlegetős anti-imádság mellett.

Dongós, azt javaslom, hogy legközelebb csak a linket szúrd be. Akkor nem a mi felületünkön látszik, így kifogásolnivaló sem lehet.

Komment

Dongós, azt javaslom, hogy legközelebb csak a linket szúrd be.
                        Úgy lesz, köszönöm a tanácsot, bár a jövőben istibizi igyekszem kerülni a hasonló "nyers" poénokat, azokat megtartom magamnak.
                        (Holott valóban életszerű volt a munka lezárását jelző cifra mondat, én is hallottam már amikor valaki... megunta az MZ kormánymenet gyötrést)

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Azért a linket betölthetnéd....

Komment

nehogy megbotránkozást keltsen a szűzi lelkekben...
                            Nem a szüzességemet féltem, de eddig távol tartotta magát a fórum, a e féle trágárságoktól. Pontosan ettől más mint a többi ....kupac. ( nem írtam trágárságot )

Komment

https://www.facebook.com/dopemantv/p...298659/?type=1

Már bocsika, de élek az alant említett verzióval...

Komment

WC = "megkönnyebbülészeti körgugolda"
                                "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X