Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szakállas vicc, de még mindig jó!

Két rendőr a repülőtéren teljesít szolgálatot.
    Mennek a nyári napsütésben a kifutó mellett és beszélgetnek.

Azt mondja az egyik:- Te, nem is értem, hogy lehet az, hogy egy ekkora gépet Hogyan tudnak eltéríteni?

A másik, némi gondolkodás után: - Nem akkor térítik el,amikor a földön van, hanem, amikor fent van az égen és akkora,mint egy gyufásdoboz!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 13, 13:04.

Komment

A faluba bevezetik a villanyt. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek az oszlopállító brigádok között.
      Este a számláláskor:
      - Első brigád, mennyi?
      - 9.
      - Szép munka!
      - Második, mennyi?
      - 12.
      - Ez egész szép teljesítmény!
      - Rendőrök, mennyit ástatok le?
      - Kettőt!
      - Az nagyon kevés, a többiek 9-et és 12-őt.
      - De azok mind kilátszanak!

Komment

Ostoba alföldiként mikor először hallottam semmit nem értettem belőle a dunántúlon kikötik a höcskét a pagócával! És arra felé divat is volt!? Kikötötték a disznót madzaggal!-legelni mint felénk a tehenet mikor kipányvázzák. Ez a forgács elnevezése kapcsán jutott eszembe.

Komment

mikor először hallottam semmit nem értettem belőle
          Én már harmadszorra olvasom el, de semmi !........

Komment

Igen .... Ahogy mondani szokták : "a lesmester meg felmászott a bizserefára" (mármint a macska és a villanyoszlop esete ...)
            Nálunk egyébként a kikötés(mármint a disznó ) nem divat . De még a disznóöléskor is "bowdent" raknak a szájába , ami nem más mint egy hurok , és annál fogva cibálják ki az ólból, hogy a gyilkosságot a legtisztábban végrehajthassák . Nos, az egyik ismerősömmel történt meg egyszer hogy felkérték töltse be a böllér szerepét mert húst leginkább csak az üzletben a polcon szoktak látni .. , és mivel emeletes tömbházban laktak , az eseményt a panel épületek mellé épített sorgarázsok egyikében gondolták lebonyolítani ! Az előre megbeszélt kora reggeli időpontban (miután a kötelező H.P.-n is túlestek) , az ismerős próbálta volna a bowdenos alkalmi malacpórázt a jószág szájába illeszteni , de a huszadik perc próbálkozás után ( mivel erősen szégyelte már a "dógot") odaszólt a gazdának : -furcsa,nem akarja az istennek se bevenni ! . Erre jött a hitetlenkedő válasz a gazdától : - Én sem értem , pedig tegnap este direkt meg is próbáltuk , simán bevette ! Valamiért erre már nem lehetett higattan válaszolni semmit ..
            Nekem pedig , ez a kis szösszenet ugrott be a kikötött malacról .

Komment

Kedves Mir-Mur ez nem vicc volt csak esetleg a mosolygós valóság, csupán ebbe a rovatba illesztettem be jobb híján.

Komment

Ideillik! Ómagyarul tudók előnyben:

Tüttyölt Ratyli recept.
                Forrás: http://kecskefeszek.net/egyperces/et...os-recept.html

Kategória:
                Reform ételek

Hozzávalók:
                Másfél kiló nyersratyli
                egy jókora pese
                2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)
                3 csipet cihánta
                4 ölej csikmány
                kb.5 zamecsli
                1 suttyonyos petrecel
                1 véka vatyek

Elkészítés:
                A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

Tanácsok:
                Döntsétek el hogy megcsináljátok-e, mindenképpen olvassátok el.

Kannásbor illik hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc
                Kalóriatartalom: ? kcal
                Szénhidráttartalom: ? gramm
                Zsírtartalom: biztos sok gramm

Újmagyarul, hogy értsük is.

http://www.mindmegette.hu/truttyolt-ratyli.recept
                Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 jan. 04, 00:20.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ideillik! Ómagyarul tudók előnyben:
                  Tüttyölt Ratyli recept
                  Kategória:
                  Reform ételek

Hozzávalók:
                  Másfél kiló nyersratyli
                  egy jókora pese
                  2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)
                  3 csipet cihánta
                  4 ölej csikmány
                  kb.5 zamecsli
                  1 suttyonyos petrecel
                  1 véka vatyek

Elkészítés:
                  A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

Tanácsok:
                  Döntsétek el hogy megcsináljátok-e, mindenképpen olvassátok el.

Kannásbor illik hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc
                  Kalóriatartalom: ? kcal
                  Szénhidráttartalom: ? gramm
                  Zsírtartalom: biztos sok gramm

Ha valaki lefordítja új magyarra, ígérem, elkészítem (a szerk.)
                  Ugye, ezt találtad valahol, vagy...!?

Komment

Találtam. Elég régi dolog egyébként. Egy kollégámnál olvastam először, de lehet, hogy ő is a neten találta. Igaz ennek 10 éve.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kannásbor illik hozzá.
                      ..........hát Zsoltika!Szerintem slottyantás közben olvashattad!!!(csak előtte a kannást magadévá tetted!)Én is állandóan olvasok,főleg slottyantás közben ............na olyankor az ember kínjába néha ilyen gyöngyszemekre bukkanhat!
                      Ez az!!Csak így tovább!Terjesszétek a kúltúrát!(főleg mert az ifjabb korosztály is olvas minket!Hagy lássák hogy nem hiába jártunk oly sokat az oskolát!)

Komment

Zsolti! Azon kezdtem gondolkodni, hogy ilyen jóltartod magad és talán az oskolában te még "Ó" magyarul tanultál vagy???majd álmélkodás közben rájöttem olvasott ember vagy!

Komment

Hál'Isten!Túléltük az ünnepeket!Remélem ti is!Kezdődnek a dolgos,szorgos,munkás hétköznapok!(Már akinek!Mert én kerülöm mint ördög a keresztet!)
                          Mégis egy kis vígasz képen egy régi vicc: Betörtek a cigányhoz!
                          Sorolja hogy miket vittek el:.....hát ugyi két félkiló aranyat!
                          Miért két félkiló és nem egy kiló?
                          Azért mer az egyik fele réz!Továbbá elvitték azt a gyönyörű nagy hajlított plazma TV-t ami az egyik falat eltakarta,akkora vót!No meg a Hi-Fi tornyokat 4db-ot!Mert ugyi qadró vót!Na meg a stereó mosógépet centrifugástól!!!!!
                          Na de roma hisz nincs is bekötve az áram hozzád!!!!???
                          .......na meg a GENERÁTORT!!!!!!
                          Persze logikus hogy ezt mástól hallottam!Szegény Bajor Imre mondta régen!
                          Apropó!....ha már logika!
                          A pasas bemegy a könyves boltba.
                          -Aztat a könyvet mérje le nekem!!!De nem ám kilóra,hanem centire mert a hokedli egyik lába rövidebb!
                          -Te jó isten!Ezt a szép könyvet hokedli láb alá?!
                          -Mé miféle könyv az?
                          -Logika,ez a címe.
                          -Ló giga?!
                          Nem!Hanem Logika! Maga nem tudja mi az?
                          -Tudni tudom csak még most kőtöztünk ide!!!!!
                          -Figyeljen!Elmagyarázom! Magának van akváriuma?
                          -Van!
                          -Akkor logikus hogy szereti a halat!
                          -Ööööö!!!
                          -A hal után szeret inni egy jó tüzes Magyar bort?!
                          -....hát ja!!
                          -Akkor logikus hogy jó Magyar ember!
                          -Ööööö!!!
                          -Maga szereti a jó kemény csöcsű lányokat?!!
                          -A biztos!!!!
                          -Akkor logikus hogy nem buzi!!!!
                          -Tessék azonnal becsomagolni!!!
                          Ahogy baktat büszkén és már okosan haza felé,találkozik a cimbijével.
                          -Hát te?
                          -Megvettem ezt a könyvet!
                          -Könyvet?!
                          -Azt hát!Ló gika!!!
                          -Öööööö??!!
                          -Nem tudod mi a Ló giga?!.......medveanyám!!!! Várj megmagyarázom! Neked van otthon akváriumod?
                          -Nincs!
                          -Akkor buzi vagy!!!!!

Ezt Hofi adta elő!(csak jobban!).......na jó munkát!!!

Komment

Dilemma...

"Komoly dilemmában vagyok.
                            10 éve élek együtt feleségemmel, egy motoros találkozón ismerkedtünk meg.
                            Minden csodálatos volt, de az utóbbi időben feltűnt, hogy többet jár fodrászhoz, tornázik, sőt, konditerembe is el kezdett járni. Tegnap munkába indultam, de félútról visszafordultam motorommal, és megálltam a fölöttünk levő utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállta a házunk előtt egy böhöm nagy autó, amiből egy öltönyös fickó szállt ki, kezében egy csokor virággal. Ekkor leguggoltam a Hondám mellé, meg ne lásson, és feltűnt, hogy a blokk aljából világos színű olaj szivárog.
                            Mit gondoltok, vigyem szervizbe a motorom, vagy álljak neki magam megbütykölni?"

Komment

Ekkor leguggoltam a Hondám mellé, meg ne lásson, és feltűnt, hogy a blokk aljából világos színű olaj szivárog.
                              Mit gondoltok, vigyem szervizbe a motorom, vagy álljak neki magam megbütykölni?"
                              Itt már komoly a baj, szerintem orvos is szükségeltetik, nem elég a "szervíz"...

Ez, Nagyon Jó volt...

Komment

Remélem ez nem a száraz valóságot tükrözi mert akkor vidd a motorod egy megbízható helyre,hogy a gatyádon kívül legalább ez megmaradjon.! Egy csomagolást már átéltem!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X