Szakállas vicc, de még mindig jó!
Két rendőr a repülőtéren teljesít szolgálatot.
Mennek a nyári napsütésben a kifutó mellett és beszélgetnek.
Azt mondja az egyik:- Te, nem is értem, hogy lehet az, hogy egy ekkora gépet Hogyan tudnak eltéríteni?
A másik, némi gondolkodás után: - Nem akkor térítik el,amikor a földön van, hanem, amikor fent van az égen és akkora,mint egy gyufásdoboz!
Két rendőr a repülőtéren teljesít szolgálatot.
Mennek a nyári napsütésben a kifutó mellett és beszélgetnek.
Azt mondja az egyik:- Te, nem is értem, hogy lehet az, hogy egy ekkora gépet Hogyan tudnak eltéríteni?
A másik, némi gondolkodás után: - Nem akkor térítik el,amikor a földön van, hanem, amikor fent van az égen és akkora,mint egy gyufásdoboz!
Ez a forgács elnevezése kapcsán jutott eszembe.

) nem divat . De még a disznóöléskor is "bowdent" raknak a szájába , ami nem más mint egy hurok , és annál fogva cibálják ki az ólból, hogy a gyilkosságot a legtisztábban végrehajthassák . Nos, az egyik ismerősömmel történt meg egyszer hogy felkérték töltse be a böllér szerepét mert húst leginkább csak az üzletben a polcon szoktak látni .. , és mivel emeletes tömbházban laktak , az eseményt a panel épületek mellé épített sorgarázsok egyikében gondolták lebonyolítani ! Az előre megbeszélt kora reggeli időpontban (miután a kötelező H.P.-n is túlestek) , az ismerős próbálta volna a bowdenos alkalmi malacpórázt a jószág szájába illeszteni , de a huszadik perc próbálkozás után ( mivel erősen szégyelte már a "dógot") odaszólt a gazdának : -furcsa,nem akarja az istennek se bevenni ! . Erre jött a hitetlenkedő válasz a gazdától : - Én sem értem , pedig tegnap este direkt meg is próbáltuk , simán bevette ! Valamiért erre már nem lehetett higattan válaszolni semmit ..
, csupán ebbe a rovatba illesztettem be jobb híján.
Komment