Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ha van 5 percetek egy kis focira, érdemes megnézni
    https://www.youtube.com/watch?v=k-vbL6bW9Ks

Komment

Ehhez a gyors észjáráshoz időnként a Cavinton is kevés.

Komment

ha van 5 percetek egy kis focira, érdemes megnézni
        Ezek olyanok, mint a bohóc a cirkuszban. Ők a legprofibb artisták. Ezek meg a legprofibb focisták !

Komment

Egy könnyed kis olvasmány, én rendkívül jót mulattam rajta
          Csak egy papír maradt. És a gyűlölet - Belsőség

Komment

Majd ha egy huszonötös szőke lesz az oldalbordád
            .........nem szeretném!!!!De ha megtörténne, akkor azt hiszem nem olvasnék több viccet!!!!
            De azt a Holdast még mindig nem értem!A többi ,,átjött"!
            Jó az a focis is..........kár hogy 86-óta nem nézek focit!Akkor megutáltam!(ahogy a Mezeivel elbántak....nem volt úri,bocsi elvtársi!)

Komment

De azt a Holdast még mindig nem értem!
              Akkor egy életből vett példa. Ha így sem ismerős, akkor:

- Nagyon erősíted a szabályt, mert ritka kivétel vagy;
              - Te vagy a világ legmegértőbb férje, aki olvas a női gondolatokban.

Ha ez utóbbi igaz rád, akkor túltettél azon a dzsinnen, aki inkább az autópálya építést választotta az Atlanti-óceán felett, mint a női lélek rejtelmeinek magyarázatát.

Tehát a példa:

A feleség láthatóan haragszik valamiért. Nem szól semmit, csak összeszorított szájjal nagy, lendületes mozdulatokkal készíti a vacsorát.

Férj: - Drágám, történt valami?
              Feleség: hallgat.
              Férj: - Esetleg megbántott valaki?
              Feleség: egyre sokatmondóbban hallgat.
              Férj: - Esetleg én bántottalak meg valamivel?
              Feleség: villámló tekintettel hallgat.
              Férj: - Mivel bántottalak meg?
              Feleség: - SEMMIVEL, hagyjuk. (Ilyen smájli nincs)

Komment

Ezt úgy érzem ,,vettem"!Megbántódott mert nem kapott semmit!(??????)!..................csak azt a Ho..............etc!!!!!!

Komment

én rendkívül jót mulattam rajta
                  Mégis min ? ( Bár , ahogy öregszem .... )
                  Aki abban az időben szeretett volna motorozni, az a popóját a plafonba verte, ha hozzájutott egy Verhóhoz. Én 3 db. kulából, és a bátyámtól örökölt Riga 4 ből raktam össze a motorom. Boldog voltam hogy van valamim, és nem írogattam baromságokat a netre. ( igaz nem is volt, de még csak zsebszámológépem sem. )
                  Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 márc. 02, 12:48.

Komment

Ízlések és pofonok. Nekem tetszenek az ilyen jellegű írások.
                    Nekem is voltak hasonló élményeim és érzéseim, hasonló műszaki színvonalú motorral. Talán pont ezért tetszik. Nosztalgia, együttérzés, itt-ott kárörvendés (ami persze fujj csúnya dolog)...

Komment

"Szumma-szummárum" , én Verhovina-6 -ossal kezdtem , (berúgós blokkal , előre rúgódott ... ) , majd ugyan ebben a típusba belekeveredett egy simson star block ... , (amire egy utolsó túlméretű , (enyhén... ) faragott henger-dugattyú páros) , a simsonosok furcsálták is erősen az első találkozás alkalmával , hogy nehezen tudják tartani a tempót

Komment

Mégis min ? (Bár , ahogy öregszem ...)
                        Aki abban az időben szeretett volna motorozni, az a popóját a plafonba verte, ha hozzájutott egy Verhóhoz. Én 3 db. kulából, és a bátyámtól örökölt Riga 4 ből raktam össze a motorom. Boldog voltam hogy van valamim, és nem írogattam baromságokat a netre. (igaz nem is volt, de még csak zsebszámológépem sem.)
                        Nem szeretem a cikk íróját, csak mirr-murr miatt olvastam végig.
                        Apró hozzászólásom:
                        "Az ajánlat hatszáz forintról szólt, ami mondjuk tizenöt liter tej ára volt akkoriban, tehát ma négyezernek felelne meg. Összekapartam rá a pénzt."
                        Szerintem '86-ban nem volt 10Ft 1l tej, tehát a matek nagyon sánta, de ha azt kalkulálom, hogy akkor fejeztem be sorkatonai szolgálatom és ezért az alatt megemelkedett fizetésem 4800 Ft volt ami nem volt kevés, vagyis a fizetésem 1/8-át adták a Verhovináért. ha ezt ma a minimálbérhez viszonyítjuk az akkor is 10000Ft. egy keréknélküli Verhovina szerintem most sem ér többet.

Komment

Oh! A "russzki csodák"! Nekem Riga 16-os volt kettő. Nem egyszerre (donornak), hanem jó két év diffivel. 2006 után mindkettő. Ha ment jó volt, ha nem... (cenzúráztam magam). Az első nagyon tudott menni. Egyszer karácsony-szilveszter között erőssen illuminált állapotban, jogsim nem lévén "bátran" mentem haza vele. A környéken posztoltak a zsaruk. Én meg későn vettem észre őket és beijedve gázt rántottam. A harmincas seb.korlátnál, részegen, jogsi nélkül... OSTOBASÁG volt, de nem gondolkoztam egyáltalán. A moped pedig megvadult. Valami iszonyat gyorsan ment. Tényleg! Talán az utolsó jó tette volt. A haverom látta a dolgot és beugrott a trabijába, majd a járőr elé tolatott. Lefullasztotta a gépet. Talán neki köszönhetem és a mopednek, hogy akkor nem fogtak meg. Azóta van "A" kat. jogsim és eszem! Vagy iszok, vagy vezetek!És nem szerzek több szovjet mopedet!

Komment

És nem szerzek több szovjet mopedet!
                            Pedig nem is tudod mit veszíthetsz... például nem mondhatod azt hogy "az Oroszok már a garázsban vannak".

Komment

„az Oroszok már a garázsban vannak”.
                              Akkor nálam már van egy kisebb alakulat !

Komment

Nem tom miért cikizitek szegényeket?Nekem szimpatikus járgányok voltak(Röviden:Kraz,Maz,Gaz Uaz,Zil,Latvija,Volga,Kamaz,Lada,)ezekkel kötöttem rövidebb-hosszabb ismeretségeket.Na és az én szívtiprómmal IZSPlaneta2-sel!Nem voltak se jobbak se rosszabbak a többi ,,cuciálista"hulladéknál!Kivéve a buszokat mert abban MI és a Csehek verhetetlenek voltunk a KGST-n belül!(Mivel nagy hazafi vagyok mondhatnám hogy a miénk volt a jobb de sajnos a Cseheké jobb volt!)A Verhovina és egyébb kismotor kiesett.Egyből naggyal kezdtem!(Mármint nálunk nagy(Pannónia T5H) mert a romlott nyugaton kicsinek számít.)
                                Az írás tetszett a kétségtelen torzítások ellenére,de ennyi belefér az írói szabadság kereteibe!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X