Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
.........nem szeretném!!!!De ha megtörténne, akkor azt hiszem nem olvasnék több viccet!!!!
De azt a Holdast még mindig nem értem!A többi ,,átjött"!
Jó az a focis is..........kár hogy 86-óta nem nézek focit!Akkor megutáltam!(ahogy a Mezeivel elbántak....nem volt úri,bocsi elvtársi!)
Akkor egy életből vett példa. Ha így sem ismerős, akkor:
- Nagyon erősíted a szabályt, mert ritka kivétel vagy;
- Te vagy a világ legmegértőbb férje, aki olvas a női gondolatokban.
Ha ez utóbbi igaz rád, akkor túltettél azon a dzsinnen, aki inkább az autópálya építést választotta az Atlanti-óceán felett, mint a női lélek rejtelmeinek magyarázatát.
Tehát a példa:
A feleség láthatóan haragszik valamiért. Nem szól semmit, csak összeszorított szájjal nagy, lendületes mozdulatokkal készíti a vacsorát.
Férj: - Drágám, történt valami?
Feleség: hallgat.
Férj: - Esetleg megbántott valaki?
Feleség: egyre sokatmondóbban hallgat.
Férj: - Esetleg én bántottalak meg valamivel?
Feleség: villámló tekintettel hallgat.
Férj: - Mivel bántottalak meg?
Feleség: - SEMMIVEL, hagyjuk. (Ilyen smájli nincs)
Mégis min ? ( Bár , ahogy öregszem .... )
Aki abban az időben szeretett volna motorozni, az a popóját a plafonba verte, ha hozzájutott egy Verhóhoz. Én 3 db. kulából, és a bátyámtól örökölt Riga 4 ből raktam össze a motorom. Boldog voltam hogy van valamim, és nem írogattam baromságokat a netre. ( igaz nem is volt, de még csak zsebszámológépem sem. )
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 márc. 02, 12:48.
Ízlések és pofonok. Nekem tetszenek az ilyen jellegű írások.
Nekem is voltak hasonló élményeim és érzéseim, hasonló műszaki színvonalú motorral. Talán pont ezért tetszik. Nosztalgia, együttérzés, itt-ott kárörvendés (ami persze fujj csúnya dolog)...
"Szumma-szummárum" , én Verhovina-6 -ossal kezdtem , (berúgós blokkal , előre rúgódott ... ) , majd ugyan ebben a típusba belekeveredett egy simson star block ... , (amire egy utolsó túlméretű , (enyhén... ) faragott henger-dugattyú páros) , a simsonosok furcsálták is erősen az első találkozás alkalmával , hogy nehezen tudják tartani a tempót
Mégis min ? (Bár , ahogy öregszem ...)
Aki abban az időben szeretett volna motorozni, az a popóját a plafonba verte, ha hozzájutott egy Verhóhoz. Én 3 db. kulából, és a bátyámtól örökölt Riga 4 ből raktam össze a motorom. Boldog voltam hogy van valamim, és nem írogattam baromságokat a netre. (igaz nem is volt, de még csak zsebszámológépem sem.)
Nem szeretem a cikk íróját, csak mirr-murr miatt olvastam végig.
Apró hozzászólásom:
"Az ajánlat hatszáz forintról szólt, ami mondjuk tizenöt liter tej ára volt akkoriban, tehát ma négyezernek felelne meg. Összekapartam rá a pénzt."
Szerintem '86-ban nem volt 10Ft 1l tej, tehát a matek nagyon sánta, de ha azt kalkulálom, hogy akkor fejeztem be sorkatonai szolgálatom és ezért az alatt megemelkedett fizetésem 4800 Ft volt ami nem volt kevés, vagyis a fizetésem 1/8-át adták a Verhovináért. ha ezt ma a minimálbérhez viszonyítjuk az akkor is 10000Ft. egy keréknélküli Verhovina szerintem most sem ér többet.
Oh! A "russzki csodák"! Nekem Riga 16-os volt kettő. Nem egyszerre (donornak), hanem jó két év diffivel. 2006 után mindkettő. Ha ment jó volt, ha nem... (cenzúráztam magam). Az első nagyon tudott menni. Egyszer karácsony-szilveszter között erőssen illuminált állapotban, jogsim nem lévén "bátran" mentem haza vele. A környéken posztoltak a zsaruk. Én meg későn vettem észre őket és beijedve gázt rántottam. A harmincas seb.korlátnál, részegen, jogsi nélkül... OSTOBASÁG volt, de nem gondolkoztam egyáltalán. A moped pedig megvadult. Valami iszonyat gyorsan ment. Tényleg! Talán az utolsó jó tette volt. A haverom látta a dolgot és beugrott a trabijába, majd a járőr elé tolatott. Lefullasztotta a gépet. Talán neki köszönhetem és a mopednek, hogy akkor nem fogtak meg. Azóta van "A" kat. jogsim és eszem! Vagy iszok, vagy vezetek!És nem szerzek több szovjet mopedet!
Nem tom miért cikizitek szegényeket?Nekem szimpatikus járgányok voltak(Röviden:Kraz,Maz,Gaz Uaz,Zil,Latvija,Volga,Kamaz,Lada,)ezekkel kötöttem rövidebb-hosszabb ismeretségeket.Na és az én szívtiprómmal IZSPlaneta2-sel!Nem voltak se jobbak se rosszabbak a többi ,,cuciálista"hulladéknál!Kivéve a buszokat mert abban MI és a Csehek verhetetlenek voltunk a KGST-n belül!(Mivel nagy hazafi vagyok mondhatnám hogy a miénk volt a jobb de sajnos a Cseheké jobb volt!)A Verhovina és egyébb kismotor kiesett.Egyből naggyal kezdtem!(Mármint nálunk nagy(Pannónia T5H) mert a romlott nyugaton kicsinek számít.)
Az írás tetszett a kétségtelen torzítások ellenére,de ennyi belefér az írói szabadság kereteibe!
Komment