egy bögre teát.

Így van! ......de hát a ,,viccek"rovatba írta!Nem?Egyébként álltalában ha kérdezik úgy szokták ahogy hivatalos és szabatos! T.I: Fogyasztott e a közelmúltban alkoholt?(vagy valami ilyesmi!)Régen sem voltak a rendőrök h....k!Csak közmondásos volt róluk de én nem találkoztam olyannal!Általános manapság hogy igen csak kiművelt és tanult fickók csak persze egy idő után tele lesz a t....k a sok idiótával!
Kb:Úgy 15 éve nem hordok ilyesmit!De a jó szándék megvan bennem!Egyszer ha motoros boltban eszembe jut biztosan veszek!
De tényleg nem kérték még!(Ez így nem fedi a valót!Mert csak az utóbbi évtizedekben nem kérték!Emlékszem a 70-80-as évekre amikor bizony kérték!)Az utóbbi 10 évben pedig sokat furikáztam(mindenféle járgánnyal!)De talán ha 4-5 ellenőrzésem volt!(mondjuk abból 2x bírság lett!)Csak egy szösszenet!Éjjel kb fél egy körül a Göbölyjárási tanyáról jövök ki a 311-es útra nem indexeltem és úgy 150 méterre két éberke aszongya 2000ft!.......jogos?! Persze hogy jogos!!!!KP elő átad,tovább!Tehát mi ebből a tanulság?!!!.......,,abszolúte semmi!!"
Többek közt ezek miatt sem vagyok tag egy hasonló oldalon sem! Idióták hordái, tisztelet a jó érzésű és értelmes embereknek! A színvonal Magyarországon meg... Mondták nekem is szemtől szemben, DÍCSÉRŐLEG, hogy milyen stramm egy Csepeled van haver! -- Körbe néztem és a sehol senki rajtunk kívül.
Tehát stramm KOMAR 2352W-m van! Vágtam a fickó képébe és a tankra mutattam. Ott a 3 centiméter magas ezüstös felirat KOMAR.
A tag meg röhögve: Persze-persze! Én is át tudok ragasztani, amit csak akarok.
Komment