Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az én Komáromra anno egy tag azt mondta: De jó motor, te csináltad? Nem igazán tudtam reagálni rá, mert nem tudtam eldönteni hogy viccből vagy komolyan kérdezte.

Komment

A Trabantos nagyon ott van, még mindig folyik a könnyem!

Komment

A Trabantos nagyon ott van, még mindig folyik a könnyem!
        Végre valaki, aki a lényeget látja (érti) és nem a f..sz búkot színvonalát emlegeti. Egyébként a fórumnak is van itt oldala. Ez is ismerős megosztása révén kötött ki nálam.

A színvonal pedig sajnos - mármint a szakmai sötétség - nem új. Én a '80-as években voltam szakközepes autószerelő tanuló. A megyeszékhely összes autójavítójában voltunk gyakorlaton. Az egyik ilyen helyen ahhoz a mesterhez kerültem, aki kizárólagosan Moszkvicsokkal és Trabival foglalkozott. Neki volt már egy segédje, aki szakmunkásképzőbe "tanult" - inkább járt. Ezt a fickót, amikor már elegem lett belőle valóban elküldtem Trabi termosztátért és vízszivattyúért a raktárba. Csak annyit kérdezett, ha nincs, akkor mit hozzon helyette. Mondtam Wartburgot. NDK-s ez is az is. Valahogy összehozzuk. Jó fél óra időnyereség, addig kiszereltem a motort a nagyjavításhoz és vihettük lemosni.

Komment

Szervusztok!

Egy kis mosolyogni való.

Click image for larger version

Name:	Szülőszobás.png
Views:	1
Size:	36.0 KB
ID:	144122 Forrás :Bal-Rad

Üdvözlettel:Che

Komment

Name:	14166-kreativ-motorozas.jpg
Views:	1
Size:	89.2 KB
ID:	144124 Na szóval! Kreatívságból jeles a fotó sorozat alkotója.

Komment

http://kecskefeszek.net/poenkepek/ke...sszahivlak.jpg

Komment

Egy indián áll a Niagara vízesés fölött,(egy sziklán) és onnan nézelődik.
                Lent, a vízesés alján egy asszony mossa a ruhákat.
                Egyszer csak meglát az indián egy hatalmas követ, amit a víz visz.
                Viszi, viszi, addig viszi, míg leesik, pont a ruhákat mosó asszony fejére.
                Erre megszólal az indián:
                - A fenébe! Ma már a harmadik mosógépemet teszi tönkre a vízkő!!!
                "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  http://kecskefeszek.net/poenkepek/ke...sszahivlak.jpg
                  Mi az a mazzag a szamár lábára kötve?
                  az vezérli a vibrátort?

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Mi az a mazzag a szamár lábára kötve?
                    az vezérli a vibrátort?
                    Talán inkább valamely villámhárítóféle. Olyan, mint a régi autókon volt a hátsó kerekek valamelyike mögött.
                    Legalábbis a keresztapámék lada ezerötösén volt ilyen lógó, fekete izé, amire a azt mondta az öreg, hogy az villámhárító. Erősen átverés szaga volt. Tényleg! mire szolgált az?

Komment

Tényleg! mire szolgált az?
                      Statikus töltés levezetésére, így szólt a legenda. Acélszálak gumiban...
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Statikus töltés levezetésére, így szólt a legenda. Acélszálak gumiban...
                        sok mindent ki kellett ám találni akkor hogy a Te Zsigulid megkülönböztethető legyen a szomszédétól.

Én az Opelt Olaszországban vettem, azon is volt, úgyhogy ez nem a magyar kisipar találmánya.

Komment

Szervusztok! Tehát az az ominózus alkatrész igenis "elektromos fesz. levezető". A bevásárlókocsikon ezt WC lánccal oldották meg. Jellemzően röviddel, hogy véletlen se funkcionáljon rendesen.

Komment

A feleség rántottát süt reggelire a férjének.
                            A férj hirtelen beront a konyhába:
                            - Óvatosan! Vigyázz! Egy kicsivel több olajat tegyél bele. Jaj! Túl sokat sütsz egyszerre. Túl sokat! Fordítsd meg! Fordítsd meg azonnal! Több olaj kell! Jaj! Jaj, mi lesz most?! Több olajat! Odaég! Óvatosan... Vigyázz! Azt mondtam, óvatosan! Soha nem hallgatsz rám, ha főzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? Elment az eszed? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! Sózd meg! Sózd már! Az asszony értetlenül bámul rá:
                            - Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
                            A férj nyugodtan válaszol:
                            - Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.

Komment

Szervusztok!

Egy kis mosolyogni való,uzsonnára.Igaz csak félig vicc,mert mögötte sok a valóságtartalom.

Name:	Juhász.png
Views:	2
Size:	36.0 KB
ID:	144271 (Forrás:Bal-Rad)

Üdvözlettel:Che

Komment

Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit ide kapcsolható történet. Szoktak a motor miatt odajönni hozzám, megnézni, beszélgetni. Vagy egy hónapja Szentendrén a parkolóban egy szép új Audi mellé álltam be, amiben benn ült a nyakkendős tulaj , valamire várt. A lehúzott ablakon keresztül kiszólt, hogy szép Pannónia. Az apjának is ilyen volt.
                                Mondtam neki, ilyen biztos nem, mert ez egyedi Pannónia. MZ-ből készült.

Egyébként nem akarrom bántani, mert nagyon barátságosan szólt oda, látszott, hogy tényleg tetszik neki, és csak beszélgetni akart. Amúgy én is hordok öltönyt, és sok "öltönyöst" ismerek, akik remek emberek. Nem lehet általánosítani és ennyire fekete-fehér kategóriákra szűkíteni a világot. Sok bennünk az előítélet, de amint az embereket nem külön egyénként, hanem kategóriákban kezeljük, máris nincs igazunk...

No. A filozofálgatás után akkor inkább egy vicc:

János bácsi autóvezetésből vizsgázik. Mellette ül az instruktor, hátul a rendőr. Instruktor:
                                - János bácsi! Milyen tábla volt ez?!
                                - Úgy néztem, fiam, búzatábla...
                                Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 17, 20:55.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X