Az én Komáromra anno egy tag azt mondta: De jó motor, te csináltad? Nem igazán tudtam reagálni rá, mert nem tudtam eldönteni hogy viccből vagy komolyan kérdezte.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
A Trabantos nagyon ott van, még mindig folyik a könnyem!
A színvonal pedig sajnos - mármint a szakmai sötétség - nem új. Én a '80-as években voltam szakközepes autószerelő tanuló. A megyeszékhely összes autójavítójában voltunk gyakorlaton. Az egyik ilyen helyen ahhoz a mesterhez kerültem, aki kizárólagosan Moszkvicsokkal és Trabival foglalkozott. Neki volt már egy segédje, aki szakmunkásképzőbe "tanult" - inkább járt. Ezt a fickót, amikor már elegem lett belőle valóban elküldtem Trabi termosztátért és vízszivattyúért a raktárba. Csak annyit kérdezett, ha nincs, akkor mit hozzon helyette. Mondtam Wartburgot. NDK-s ez is az is. Valahogy összehozzuk. Jó fél óra időnyereség, addig kiszereltem a motort a nagyjavításhoz és vihettük lemosni.
- 5 likes
Komment
-
Egy indián áll a Niagara vízesés fölött,(egy sziklán) és onnan nézelődik.
Lent, a vízesés alján egy asszony mossa a ruhákat.
Egyszer csak meglát az indián egy hatalmas követ, amit a víz visz.
Viszi, viszi, addig viszi, míg leesik, pont a ruhákat mosó asszony fejére.
Erre megszólal az indián:
- A fenébe! Ma már a harmadik mosógépemet teszi tönkre a vízkő!!!"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 7 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehttp://kecskefeszek.net/poenkepek/ke...sszahivlak.jpg
az vezérli a vibrátort?
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi az a mazzag a szamár lábára kötve?
az vezérli a vibrátort?
Legalábbis a keresztapámék lada ezerötösén volt ilyen lógó, fekete izé, amire a azt mondta az öreg, hogy az villámhárító. Erősen átverés szaga volt. Tényleg! mire szolgált az?
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseStatikus töltés levezetésére, így szólt a legenda. Acélszálak gumiban...
Én az Opelt Olaszországban vettem, azon is volt, úgyhogy ez nem a magyar kisipar találmánya.
- 1 like
Komment
-
A feleség rántottát süt reggelire a férjének.
A férj hirtelen beront a konyhába:
- Óvatosan! Vigyázz! Egy kicsivel több olajat tegyél bele. Jaj! Túl sokat sütsz egyszerre. Túl sokat! Fordítsd meg! Fordítsd meg azonnal! Több olaj kell! Jaj! Jaj, mi lesz most?! Több olajat! Odaég! Óvatosan... Vigyázz! Azt mondtam, óvatosan! Soha nem hallgatsz rám, ha főzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? Elment az eszed? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! Sózd meg! Sózd már! Az asszony értetlenül bámul rá:
- Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
A férj nyugodtan válaszol:
- Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.
- 12 likes
Komment
-
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit ide kapcsolható történet. Szoktak a motor miatt odajönni hozzám, megnézni, beszélgetni. Vagy egy hónapja Szentendrén a parkolóban egy szép új Audi mellé álltam be, amiben benn ült a nyakkendős tulaj , valamire várt. A lehúzott ablakon keresztül kiszólt, hogy szép Pannónia. Az apjának is ilyen volt.
Mondtam neki, ilyen biztos nem, mert ez egyedi Pannónia. MZ-ből készült.
Egyébként nem akarrom bántani, mert nagyon barátságosan szólt oda, látszott, hogy tényleg tetszik neki, és csak beszélgetni akart. Amúgy én is hordok öltönyt, és sok "öltönyöst" ismerek, akik remek emberek. Nem lehet általánosítani és ennyire fekete-fehér kategóriákra szűkíteni a világot. Sok bennünk az előítélet, de amint az embereket nem külön egyénként, hanem kategóriákban kezeljük, máris nincs igazunk...
No. A filozofálgatás után akkor inkább egy vicc:
János bácsi autóvezetésből vizsgázik. Mellette ül az instruktor, hátul a rendőr. Instruktor:
- János bácsi! Milyen tábla volt ez?!
- Úgy néztem, fiam, búzatábla...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 17, 20:55.
- 8 likes
Komment
Komment