Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mi akik már jártunk ebben a cipőben értjük, megértjük, és sajnáljuk. Én is azt szoktam mondogatni, hogy megint húszéves vagyok ( van egy kocsim,feleségem, és albérletben élünk), de ma voltunk babamoziban, és egy méretes kukacot láttam, így most nem lehet nem vigyorognom, bocsánat.
Visszakerestem a Danuviás fórumon a Csepelem felújítási beszámolóját. Az a tervem,hogy összeállítok egy Word dokumentumot a fényképekből és az írásokból,hogy legyen mit olvasgatni a télen.
Közben megtaláltam ezt a hozzászólást is:
Remélem felétek is szép idő van ma! Orosházán ragyogóan süt a nap és a hőmérséklet is elfogadható,-olyan 10 fok körüli pluszban,-ami a tűzifa hasogatáshoz a legjobb.
Mindenkinek jó derülést kívánok,aki idetéved és ahol esetleg rosszabb az idő mint itt,-azoknak egy kicsit jobb kedvet!
Remélem felétek is szép idő van ma! Orosházán ragyogóan süt a nap és a hőmérséklet is elfogadható,-olyan 10 fok körüli pluszban,-ami a tűzifa hasogatáshoz a legjobb.
Szeretném,ha egy kicsit felfelé görbülne a szájatok széle ezekben a zord téli napokban,-ezért:
(Forrás:Bal-Rad.com)
Már 35 perce a Piroskák névnapja van és erős fagyok.A néphagyomány úgy tartja,"ha Piroska napján fagy,-negyven napig el nem hagy",-tehát van reményünk a további vacogásra.Megjegyzem a negyven nappal ki is egyeznék,de azután,süssön a nap ezerrel és kerüljenek elő a mini szoknyák!
Nem nagyon van kedvem viccelődni az időjárásról,mert már nagyon kikészít ez a hosszan tartó zord és szokatlanul hideg idő.Karácsony óta errefelé még a nap sem bújt túl gyakran ki a felhők mögül és az embert nagyon elgyötrik ezek a fagyos hideg napok,-dehogy könnyebb legyen elviselni:
Talán a szibériaiaknak ez enyhe tavasz,de nekünk túl szigorú,-vigasztalásként Pál napja van ma,a néphagyomány szerint,-innentől kifele megyünk a télből.
Minden Pálnak erőt és egészséget kívánok,a névnap alkalmából!
Talán a szibériaiaknak ez enyhe tavasz,de nekünk túl szigorú,-
Ebéd után elbringáztam a boltba drótkorongért(cégnek)a boltos srác megérkezett,pulóverben autóval,megkérdezte mízújs,(5-perc ácsorgás után kicsit fáztam)...besiet a boltba és vigyorog,ki lehet bírni!Meghívtam egy kis baráti flexelésre pótkocsialváz csiszolás a program! Jól befütöttetek kérdi?
Ja-csak mi kint csiszolunk!!!!
Nem is dicsekedtem!Közel 40-éves munkaviszonnyal,már HARMADSZOR felemelték a fizetésem a minimálbérre.................
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 jan. 26, 06:57.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Kisgyerek a strandon bemegy az árushoz
-Kérek szépen egy úszógumit!
-Jó zsiráfos ötezerért?
-.... Józsi ne fosson rá semennyiért!!!
Piroska az erdőben összetalálkozik a vadásszal. A vadász mondja neki:
-Piroska vigyázz, mert erre járkál a farkas.
-Hűűű, vadász bácsi, ez olyan ijesztően hangzik! El tudnád nekem űzni?
-Pürüskü, vügyűzz, mürt ürrü jűrkűl ü fürküs.
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2017 jan. 26, 08:07.
Komment