Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Erről jut eszembe.
    A magyar nyelv ragozása néhol következetlen, pl.: vőlegénnyel, menyasszonnyal ...

A leggyakoribb esetekben viszont a vőlegény nyal, a menyasszony nyel !!!

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A leggyakoribb esetekben viszont a vőlegény nyal, a menyasszony nyel !!!
      Lai! Olvasd el a többi viccet is, lesz még közte amit fogsz érteni! Van mikor nehezen esik le...........
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

leesett csak már későn !!! igyekeztem kitörölni,de azt már nem lehet

Erre itt van egy (csak mert most tanulok róla)

-Mi a legjobb ajándék?
        -az aorta
        -miért?
        -mert szívből jön

Komment

Attached Files
          Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 jan. 11, 17:06.

Komment

Komment

Egy kislány imája:
              Drága Úr Jézus!
              -Kérlek szépen hozzál ruhát azoknak a szegény néniknek,
              akik Apukám számitó gépén vannak! Ámen!

Székely és a fia kimennek az erdőbe fát vágni.
              Egyszer csak felordit a fiú: Jaajjj Édesapám! Bele vágtam a fejszét a lábamba!
              Odamegy az öreg, lehajol, nézi , majd hirtelen felkiált és a földhöz vágja a kalapját:
              -HEJJ, A CSIZMÁT IS ELVÁGTAD??!!

Mi a különbség a majom és a rendör között?
              A majom okos és hüjéskedik, a rendör h.... és okoskodik. /tisztelet a kivételnek!/

Feleség hazaérve ámulva látja, hogy a kutyájuk farka le van vágva.
              Drágám, -kérdi a férjét- mit csináltál???
              A német juhászoknak nem szokták levágni a farkát!!
              Mire a férj: Nekem ne csoválja, mikor itt van az Anyád!!!
              Utoljára szerkesztve a következő által: barna; 2012 jan. 13, 04:12.

Komment

Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
                - Nagyon szép utazóbőröndöket tudok ajánlani...
                - Minek az nekem?
                - Hát, ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
                - És akkor üljek ott pucéron, a pályaudvaron?!

Komment

Mi a különbség a sofőr és a szerelő közt?
                  - Hát a majmot is meg lehet tanítani biciklizni, de hogy felrakja a láncot, arra már nem...

Komment

Click image for larger version

Name:	000_6238.jpg
Views:	1
Size:	201.0 KB
ID:	129619

Ezt a Fotót nemrég egy E30-ban készítettem. Közzé kell, hogy tegyem, végül is vicc....

Komment

A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke . Mindhárman várnak a szülőszoba ajtaja előtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszer csak kilép a szobából a nővérke:
                      - Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük őket. Kérem, fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat.
                      Erre a székely egyből berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:
                      - Székely! Nem látod, hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bőre színén is látszik.
                      Mire a székely:
                      - Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez nálam marad!!!

Egy házaspár balesetet szenved, aminek során a feleség arca csúnyán összeég.
                      A plasztikai sebész bőrátültetést javasol, de a feleség, mivel kis
                      termetű, nem rendelkezik elegendő bőrfelülettel. Végül a férj hátsó feléről vesznek le egy nagy bőrdarabot. A műtét sikerül, a feleség szebb lesz, mint valaha.
                      Egy bulin, amikor mindenki dicséri a szépségét, örömtől sugárzó arccal mondja a férjének:
                      - Annyira nagy jót tettél velem, hogy sosem tudom megfizetni neked!
                      - Ugyan drágám, nekem elég fizetség, amikor látom, hogy anyád
                      megcsókolja az arcodat..

Komment

Kovács úr a feleségével és az anyósával nyaral Jeruzsálemben. Egyik
                        nap az anyósa hirtelen belázasodik, majd meghal. Egy temetkezési
                        vállalkozó felajánlja, hogy helyben eltemetik az elhunytat.
                        - Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el az ajánlatot Kovács.
                        - De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni - próbálkozik a
                        temetkezési vállalkozó.
                        - Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy fiatalembert, aki három
                        nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni.

Komment

Két székely beszélget:
                          - Te, Áront mégsem holnap temetik, hanem pénteken.
                          - Miért, jobban van?

Komment

Nászéjszaka előtt. Leányzó megkérdi az anyját :
                            - Anyu, mit húzzak fel estére, ami az uramnak tetszeni fog ?
                            - Szerintem az áttetsző kombinéd jótékony hatással lesz rá, azt húzd fel .
                            Megkérdi nővérét is:
                            - Mondd, mit húzzak fel este, mi fog tetszeni az uramnak szerinted ?
                            - A fodros kis bugyid húzd fel, az biztos tetszik majd neki .
                            Még a nagymamát is megkérdi :
                            - Nagyi, mit húzzak fel este, tetszeni szeretnék az uramnak .
                            - Hát, lányom, csak a térded húzd fel, de azt a füledig ...!

Komment

Itt az új rendszám:

Click image for larger version

Name:	rendszámtabi(1).jpg
Views:	1
Size:	38.5 KB
ID:	129732
                              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...