Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egyszer volt egy ember
    Szakálla volt kender.
    Kötél lett a kenderből,
    Halott lett az emberből.

(Nagy Bandó András)

Komment

Frankfurtban ma délelőtt leégett egy ötemeletes lakóház.
      Egy Közel-Keletről érkezett muzulmán család élt az első szinten, mind meghaltak.
      Egy cigány család élt a másodikon, ők is elpusztultak.
      Egy afrikai menekült fekete család a harmadikon, szintén odavesztek.
      Egy pakisztáni család a negyedik szinten égett meg.
      Egy német házaspár az ötödik szinten lakott, ők megmenekültek.
      A muzulmán közösség vizsgálatot követelt, hogy állapítsak meg, miért csak a fehérek élték túl a katasztrófát?
      A cigány szervezet is vizsgálatot szorgalmazott a fehérek ellen.
      A feketék egyesülete (mert az már van nekik...) szintén kérte a vizsgálatot.
      A pakisztáni menekülteket védelmezők is ordítottak nyilvános vizsgálatért.
      Végül is megkérdezték a tűzoltófőnököt, mondjon véleményt, hogy lehet,
      hogy a fehérek életben maradtak?
      Hát kérem, ez úgy történt, hogy azok reggel elmentek dolgozni....

Komment

Nem rég történt egy oviban, két kis 3 éves alvás helyett susmus-ol. Az óvónők mesélték a storyt.
        1. Én holnap nem jövök oviba.
        2. Én szzem. -naggyon pösze-
        1. Miért nem?
        2. ROHADT SzzOK DOLGOM VAN!!!!!!!

Komment

madorka én az oroszlán idomítást javasolnám a fickónak . Jó nagy darab ahhoz,hogy legyen egy jó napja az oroszlánnak is!

Komment

Ez volt már?

A KRUMPLI

Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében
            krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban
            tanul. Ír hát neki egy e-mailt.

"Kedves Fiam, Ahmed!
            Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni.
            Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni
            a kertet. szeretlek.
            Atyád.

Másnap az öreg e-mailt kap a fiától:

Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "cuccot". Én is
            szeretlek. Ahmed.

Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI,
            CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat
            és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit
            sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak.

Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától:

Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz
            bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek.

Ahmed
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ez volt már?
              És hova lett a KGB?

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                És hova lett a KGB?
                Erre is van vicc:

A titkosszolgálatok versenyeznek egymással a sivatagban. A feladat az, hogy mindentől távol ki tud leghamarabb egy felnyergelt tevét hozni a bázisra. Az amerikaiak 20 perc alatt végeznek, a franciák fél óra alatt. Már mindenki megérkezik, csak az oroszokat várják. Jó egy óra múlva megérkeznek az oroszok egy felnyergelt lóval. A versenybíró meg is jegyzi:
                - A feladat az volt, hogy tevét hozzanak!
                Mire a ló felordít: - Teve vagyok! Teve vagyok!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Erre is van vicc:
                  Én erre a változatra gondoltam:

“Csörög a telefon a KGB központjában: -
                  Szeretném bejelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége. Gyémántokat rejteget a tűzifájában!

A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántokat nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tűzifát, sőt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyémántokat. Mivel semmit sem találnak, elnézést kérnek, majd elvonulnak.
                  Kis idő múlva csöng a telefon Igor Szergejevicsnél:
                  – Halló, Igor?
                  – Igen.
                  – Volt nálad a KGB?
                  – Igen.
                  – Felvágták a tűzifát?
                  – Igen.
                  – Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet”¦”

Komment

A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt:
                    Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába.
                    Egy óra múlva nyisd ki!
                    Ki örül neked jobban, amikor meglát?
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Két turista a lavina fogságába kerül. Úgy, ahogy kiássák magukat, de jártányi erejük is alig marad. Az egyik segélykérőn körbenéz és meglát egy bernáthegyit nyakában a a kis rumoshordóval. Örvendezve felkiált:
                      - Odanézz, megjött a legjobb barátunk! Mire a másik szintén felpillantva:
                      - Kár, hogy egy ilyen ronda szőrös állat hozza, nem egy csinos pincérnő.

Komment

Woody Allentől:
                        Egyszer valaki ellopta Az autónkat. Kérdeztem a feleségem, látta-e, hogy néztek ki a rablók?
                        Erre azt mondja: Nem láttam őket, de a rendszámot felírtam!"

Komment

Ebédelnek az öregek az idősek otthonában. Az egyik odaszól a másiknak:
                          - Te, egy végbélkúp van a füledben!
                          - He?
                          Odahajol hozzá, és belekiabálja a másik fülébe:
                          - Mondom, egy kúp van a füledben!
                          - Jaj, de jó, hogy észrevetted! Most már tudom, hová tűnt a hallókészülékem!

Komment

Nyuszika a bíróságon az ítélet után:

- Hogy mondta bíró úr, öt év?

- Mondom kötél!

Komment

No de Zsolti nem tudod,hogy Magyarországon eltörölték a halál büntetést!!.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                em tudod,hogy Magyarországon eltörölték a halál büntetést!!.
                                Ez igaz, de az embernek a hosszú távú memóriája még Alzheimer-kór esetén is csak a végén kezd leépülni. Ez a vicc a korábbi gyermekéveimből ('80-as évek) való. Akkor még volt halálbüntetés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X