Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Leégett:-(

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Leégett:-(

Megdöbbentő hírek jönnek, Krasznahorka vára leégett.Ez a gyönyörűen helyreállított műemlék egy felelőtlen avar égető miatt megsemmisült!
    Ami miatt ide illik, mintha a háttérzajban egy Pannonia hangját hallanám!

Lehet, hogy azt "püffögi", hogy szervezzünk gyűjtést a Fórumon a helyre állításra és egy Fórumtalálkozó keretében vigyük ki Nekik!
    -vagy, nagyon nagy hülyeség?-
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Cikk az index-en.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 márc. 10, 22:13.

Komment

Szervusztok!

Gondolatok az adakozásról.

Nemes gondolatnak tartom,hogy szervezzünk gyűjtést a Krasznahorka vár leégése okán keletkezett károk helyreállításáért és a magam szerény keretei mellett szívesen részt is veszek benne.Szeretném továbbá támogatni,a Magyar cukoripar,MALÉV,MOM,IKARUSZ,CSEPEL MŰVEK,GANZ-MÁVAG,GYŐRI VAGON és GÉPGYÁR,FÉG,,-és sorolhatnám még oldalakon át,a"leégetett"Magyar javak felsorolását,de a gyűjtés,-illetve támogatás mellé,csak akkor tudok szívvel csatlakozni,ha megkeresik és megbüntetik a felelőst.Büntetés gyanánt nem gondolok én karóba húzásra,felnégyelésre,-sőt még főbe lövésre sem,de az mindenféleképp elvárható lenne,hogy pl. a krasznahorkai tűz esetében,a felelős,-ha ért az ácsoláshoz,-hát ácsoljon,-ha nem akkor egyebet,de mindenféleképp fizikai munkával vegyen részt a károk elhárításában.Tegye mindezt minimálbért (éhbérért),mely a mai Magyar társadalom többségének osztályrésze.

Meglehet,hogy írásom sok keserűséggel telített,de az ember már belefárad a következmények nélküli károk elviselésébe és az örökös veszteségbe,de összeségében a gyűjtést nemes célnak tartom és támogatom.Gondolom,szükséges lenne akkor egy számlaszámot megnyitni,melyre adakozni lehetne,-hát karoljuk fel!

Üdvözlettel:Che
      madorka, TZ és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A győri vagon és gépgyár(RÁBA) KÜLÖNÖSEN a szivem csücske,mert ott kezdtem, és ott is fejeztem be "proletár" pályafutásom:-)

Komment

Ébresztő!

Nagyon megpihent ez a téma,pedig most megmutathatnánk,-hogy a "gitt egyletnél" többek vagyunk.Nem gondolok én itt,tetemes mennyiségű pénzre,de ha fejenként,csak egy ezrest adnánk az is szép lenne,vagy esetleg felajánlhatnánk munkát is.Gondolom a közös munka még jobban összekötne minket,én legalább-is örömmel dolgoznék együtt a fórum tagjaival,három-négy napot.

Szeretném,ha elgondolkodnátok,hogy mennyire fontos dolog életben tartani a Magyarság jelképeit és épített örökségét a határokon kívül és belül.Természetesen tudom és magamból kiindulva érzem is,hogy a téli tüzelőre,a kenyérre nagyon kell a pénz,de adni nagyon jó és nemes dolog,-főleg akkor ha magunk is szükségben szenvedünk.

A gyűjtést és egyéb felajánlásokat,azért ahhoz kötném,hogy a tűzeset felelőseit,cselekményük súlyának megfelelően büntessék meg.

Üdvözlettel:Che
          -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X