A flightradar szerintem csak valós időben mutatja a légiforgalmat.
https://www.flightradar24.com/47.25,18.9/7
A hazai WALTER dátum szerint keresésre is jó.
https://walter.hungarocontrol.hu/#start
Viszont szerintem mindkettő csak polgári légiforgalomra vonatkozó adatokat tartalmaz.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kémleljétek az eget!
Collapse
X
-
Vmi Flightradar nevű alkalmazással meg lehet tudni, hogy melyik repülő merre jár és hova megy, de többet én se tudok róla.egész nap repülők szántották az eget???
Leave a comment:
-
Valami van!A gátőr cimbora hívta fel a figyelmemet,egész nap repülők szántották az eget????
Felénk nincs reptér főleg a határok miatt nem sűrű a repcsi,hát ma felszántották az eget szinte folyamatos kétirányú a forgalom!
Leave a comment:
-
Szervusz Dongós!
Köszönöm,hogy jelezted.A tapasztalatom szerint még egy hét hátra van,felénk még nem jelentek meg,bár az is lehet,hogy elkerülte a figyelmemet.Örülök,hogy sikerült kitelelni és már én is eltettem a hólapátot,két napja nem gyújtottunk be.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Leave a comment:
-
Jelentem, visszajöttek.Rengeteg fecskét,ahogy gyűjtötték az eleséget és repkedtek össze-vissza!
Szóval, még itt vannak a kis aranyosak...nem mentek el
Először azt hittem rosszul látok, de nem.
Azt hiszem el lehet tenni a hólapátot
- 6 likes
Leave a comment:
-
Miért kell rá indok?Szerintem arra mindig lehet találni jó indokot
- 3 likes
Leave a comment:
-
Azért még nem is lennék olyan szomorú. Tavasszal úgy ízlett nekik a cseresznyénk... reggeli- és uzsonnaidőben csak úgy reszketett a fa lombja a tengernyi seregélytől. (vajon miért ez a nevük... sereg..ély, azaz seregestől járó) Na de mikor ez elfogyott, eltűntek, remélem elmentek némi hasznosságot is művelni...A seregélyek mennek,
Hozzáteszem a varjak nekem sem nagy kedvenceim. De ettől még megvan nekik is a tennivalójuk, még hasznuk is...
- - - Updated - - -
Szerintem arra mindig lehet találni jó indokotLegalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...
Már nálunk is készül javában a "lekvár férfiaknak"
Mondhatnám, "a mama főztje a legjobb a világon.... de azért a papáé se rossz!"
- 6 likes
Leave a comment:
-
Legalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...Velük a hidegek és a taknyos időjárás. A fene egye meg.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Én egy nagy csapat seregélyt láttam ma gyülekezni. Ami rossz jel. A seregélyek mennek, a varjak jönnek. Velük a hidegek és a taknyos időjárás. A fene egye meg.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ők, nem mindig mérvadó....Én már láttam „az indiánokat” fát hordani
Leave a comment:
-
Én már láttam " az indiánokat" fát hordani így valószínűleg hideg tél lesz.!
- 2 likes
Leave a comment:
-
Vajon nem azért ,mert nem volt értelme a megváltozott klíma miatt annyit utazniuk?került a látómezőmbe,mint fecske,
Leave a comment:
-
Nem,nem....otthon,mint írtam: - a verandáról az égre nézve....sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgye nem valami hajón voltál hol megpihentek!
Én sajna nem láttam őket.
Van egy kis távolság közöttünk, Kedves Sanyi...
Ez lehet az oka...
- 1 like
Leave a comment:
-
Ugye nem valami hajón voltál hol megpihentek!
Én sajna nem láttam őket.
Leave a comment:
-
Ma, ahogy elállt az eső, kinéztem az égre a verandáról és mit láttak szemeim? Rengeteg fecskét,ahogy gyűjtötték az eleséget és repkedtek össze-vissza!
Szóval, még itt vannak a kis aranyosak....nem mentek el

Üdvözlettel!
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: