Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kémleljétek az eget!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• wsievers
    replied
    Nem nyersebb. Sokkal inkább összeszedett konstrukció, mint a 634. Ráadásul a 634 egy nagy tohonya dög a filigán Cz-hez képest. Az aluráf meg tiszta nyugat keleten...A Cz kipufogót pedig nem múlja felül hangban és kinézetben semmifajta Jawa kipufogó.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    A Jawához képest valóban "nyersebb" a Cz legalább is szerintem. Miután volt 634-esem és az még ráadásul új is volt de ha a két gépet egymás mellett látod érted miről beszélek.Maradok a márka hűségnél ha megvan a "kicsi 175cm3"jobban áll mellette egy nagyobb.Aztán majd az idő vagy felül írja vagy áthúzza, remélem azért pozitív lesz a vége.Remélem jövőre Tiszakesziben együtt motorozunk.A Lányom stoppolta a Sport Cz-t és ha már ennyit dolgoztam rajta konzerválva várni is fogja azt az időt mikor mehet vele.Lesz mit alkotni a télen az Aprilián és a Cz-n is.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    ...mi tagadás, a flottámban én is el tudnék képzelni még egy Jawa-t, igaz, én ezzel az ál-veteránnal szoktam szemezni:
    https://www.youtube.com/watch?v=OFfE3CI4pdg
    Retro külső, barátságosan dohogó 4t motor... Kár hogy nálunk ez sem ment, a Pannónia, Danúvia, stb. projektek mind hamvukba holtak.

- - - Updated - - -

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Muszáj beszerezni valami bosszantó tevékenységet
    Valahonnan ismerős ez a hozzáállás . Nekem sincs épp elég dolgom ám a meglévő masinákkal (áááá dehogy), most érkezett egy újabb öreg lemezjátszós rádió (Electronica Pacific), amin meglátszódott ám a felette elszállt idő, és épp ezt fordítgatom visszafele

Leave a comment:

• apacsavo
    replied
    Cz-re
    Látom nagyon kitartasz egy márka mellett.Nem vonz az új szerkentyűk felfedezésének varázsa?

- - - Updated - - -

Szerintem senki nem vette komolyan amikor azt mondtad, az ETZ lesz az utolsó motorod. Még Te magad sem... szerencsére
    .............hát tudod,most már hogy a fecskék elmentek és nincs min tátani a számat,így Q-a unalmasak az esős hűvös napok!!!!!Muszáj beszerezni valami bosszantó tevékenységet,,nehogy má-nehogy" leülepedjen a ,,vírem"!!!!

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    na és be kell szereznem 1,db Jáva Ideált (felújjítandót!)...és a régi álmom 1,db Pannónia T5h-t!
    Szerintem senki nem vette komolyan amikor azt mondtad, az ETZ lesz az utolsó motorod. Még Te magad sem... szerencsére

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Azt hiszem a fecskék útját mi a műhelyeinkbe folytatjuk lassacskán.Készülget mindannyiónkban a téli terv, mit is kellene megcsinálni ?.Még azért bízunk,hogy tudunk még napközben egyet- egyet motorozni. Jelentem a Díszes társaságnak tegnap én is sikerrel megalkudtam egy 350- es Cz-re.Bordó eredeti festéssel és krómmal 30 ezer körüli km-rel és bontatlan motorral.Még a kuplung lamellái az eredetiek.

Leave a comment:

• apacsavo
    replied
    Jön az ősz, a hideg.
    ..............és lehet szétkapni a mocit!(Igaz én most raktam össze,egy főtengó felujjítást követően!)..........de szétszedem,szétkapom,szét én mint Foxi a lábtörlőt!!!!Aztán elő a gépeket és új ötleteket vinni szegény öreg leharcolt ,,Sárkányom"megifjítása végett!Van pár megvalósítható ötletem!..........na és be kell szereznem 1,db Jáva Ideált(felújjítandót!)..........és a régi álmom 1,db Pannónia T5h-t!Nehogy má...nehogy má.....vacak lusta nyögdíjas legyek!

Leave a comment:

• emu
    replied
    sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi Vasárnap felbicajoztunk Bélapátfalván az egykori bánya kőfejtőjébe, a hegy tetejére. Ott volt nagyon sok fecske és sajna úgy láttuk hogy már nagyon készülődnek. Viszont a kilátás!! Gyerekek! Az egyszerűen lélegzetelállító.
    [ATTACH=CONFIG]24136[/ATTACH]
    Látom Te is inkább felfelé nézel!

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Tetsziket nyomtam... pedig nem is tetszik!
    Nagyon nem!
    Jön az ősz, a hideg. Nem vagyok rá felkészülve, nem töltődtem fel eléggé napenergiával hogy olyan könnyedén bírjam mint máskor.

Leave a comment:

• apacsavo
    replied
    Jelentés a fecske frakciónak! ELMENTEK!

Leave a comment:

• sinter
    replied
    Mi Vasárnap felbicajoztunk Bélapátfalván az egykori bánya kőfejtőjébe, a hegy tetejére. Ott volt nagyon sok fecske és sajna úgy láttuk hogy már nagyon készülődnek. Viszont a kilátás!! Gyerekek! Az egyszerűen lélegzetelállító.
    Click image for larger version

Name:	IMGP3829.jpg
Views:	1
Size:	200.0 KB
ID:	141063

Leave a comment:

• Örs
    replied
    Na ! Akkor a kakilemezbe bevezetem a 220 voltot !
    Egyszercsak lesz egészben sült szarkátok. Fincsiiii
    Na és mi van, ha a fecske is rászáll?::Én idén nem is láttam fecskéket, bár mondjuk nem is figyeltem őket :O

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor a kakilemezbe bevezetem a 220 voltot
    Egyszercsak lesz egészben sült szarkátok. Fincsiiii

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Na ! Akkor a kakilemezbe bevezetem a 220 voltot !

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusztok!

Jelentem a fórum "fecske frakciójának",hogy ma a levegőben a látótermben,nagyobb mennyiségű fecskéket láttam repdesni.Sajnos én is úgy érzem,hogy ezek az idei évre,már a búcsú napjai és csak jó utat kívánok nekik,az oda és a visszaútra is.Múlóban a nyár,megint öregedtünk egy évet és készülhetünk a télre,viszont jövőre is lesz tavasz és remélem fórumtalálkozó is,melyre nagyon jó vissza emlékezni,-nagyon jó volt.

Megemlítem,hogy mostanában egy bagolypárt figyelgetek,akik alkonyat táján leszállnak a kertünkben valamelyik fára és egyáltalán nem mutatkoznak félénknek,-jópofák,ha beszélünk feléjük mókásan mozgatják a fejüket jobbra-balra.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X