Szervusztok!
Jön az ősz... A tegnapi vihar itt Dunakeszin is éreztette a hatását. Kissé szeles volt az idő, de károkat nem igazán okozott. Azért ma körbe jártam a kertben, mégis mi a helyzet.
Hát kérem! Jelentem virágzik a két cseresznyefám egy egy ágacskája. Az-az van egy-egy virág a fákon. Plusz az alma is bimbósodik.
Szép sorban: első képen a "vén" cseresznye virága, másodikon az alma, majd véletlen duplán a "fiatal" cseresznye.
Jön az ősz... A tegnapi vihar itt Dunakeszin is éreztette a hatását. Kissé szeles volt az idő, de károkat nem igazán okozott. Azért ma körbe jártam a kertben, mégis mi a helyzet.
Hát kérem! Jelentem virágzik a két cseresznyefám egy egy ágacskája. Az-az van egy-egy virág a fákon. Plusz az alma is bimbósodik.
Szép sorban: első képen a "vén" cseresznye virága, másodikon az alma, majd véletlen duplán a "fiatal" cseresznye.
.Sajnos már az is élményszámba megy,ha lát az ember egy verebet...

A baj az, hogy a kártevők megússzák, ahogy Mátéapu mondja, a barackvirág meg majd a tavasszal nem fogja ahogy tavaly és tavalyelőtt sem. Vagy két hétig nem voltam, így utólag kívánok minden kollégának békésséget, boldogságot és jó egészséget az új esztendőre.
fele ment.Átkozódtam egy kicsit ...,ha már beindítottam felmelegítettem rendesen utána leállítottam,másnap bennem volt a kisördög
öccre ment mindkét henger,ekkor már vigyorogtam.
Komment