jó estét!! a dnepr oldalkocsi hány kiló lehet kárpit nélkül??
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Eladó eszterga !
Collapse
X
-
Szervusztok!
Jó vételnek tűnő,ha valakit érdekel,bár alulról hiányzik,a fokozatnélküli váltó.Az Expressz.hu fémipari gép,szerszámgép rovatból mentettem el ma,az-az2012,10.14.-én.A képen egy KART EMU 250-es gép van,az ára 100 000.-Ft..Az OBI-s gépeket,magasan leköröző műszerész eszterga,eredetileg fokozat nélküli váltóval és dhalander(két pólusú,fordulatú) villanymotorral szerelték.Félreértések elkerülése végett,a gépet nem én hirdetem,személyes érdek nem köt hozzá,de úgy gondolom,hogy ezért a pénzért megéri,a va....-n szokott lenni hozzá való váltó 25-40 000,-ig.Üdvözlettel:Che
Komment
-
Eszterga vásárlásához szeretnék általános tanácsokat, ,,okosságot" kérni. Nagyjából tudom, milyen gépet szeretnék (EAN 750 vagy 1000, E1N, E2N kerülhet szóba, esetleg ha olcsón találok, E3N), és azt is, hogy minél jobb állapotút kell keresni, mert a szán, ágy, tokmány, stb. felújítása nem kis pénz. Na de konkrétan mire is kell odafigyelni? Nyilván ha szemmel láthatóan üt a tokmány, oldalirányban kotyog a szán, stb. akkor nem veszem meg, de vannak ezen kívül is olyan pontok, amiket érdemes ellenőrizni? Ha igen, mik és hogyan ellenőrizzem őket?joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kedves Gergő!
A letöltések rovatban az általad felsorolt gépek mindegyikének megtalálod a gépkönyvét.Javaslom neked,hogy olvasd át a gépkönyvekben,a gépek pontossági vizsgálatával kapcsolatos részeket és a gép vásárlásakor végezd el azokat,a megvásárolni szándékozott gépen!
Az hogy üt e a központfogó a gépen,az egyik létező legkisebb probléma.Az ágy és a szánok csúszófelületeinek jó állapota a legfontosabb,de ezt,csak úgy szemre megállapítani ,túl kevés,-mérni kell.Amennyiben nem vagy sem tudásban,sem eszközökben felszerelkezve,a méréshez,a legegyszerűbb próba-esztergálást végezni és a próbadarabot mérni.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment