Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül
Collapse
X
-
ApaE -
-
És akkor most mi lesz?? Megbüntettek???ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMintha már hallottam volna ezt tőled ...
Komment
-
A „medvés” résztől kezdve kivettem pár hozzászólást, lehetne még folytatni, de most nincs több időm erre.
Természetesen nem, de esetleg segíthetnél kiválogatni, hogy mit emeljünk át ide az eredeti témából, hogy ott csak http://veteran.forum.hu/beszelgetese...ortenete-1786/ maradjon.Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs akkor most mi lesz?? Megbüntettek???
Komment
-
-
Az nem lesz jó..olyan összefüggéstelen lesz az egész...különben is, meg van már kozmetikázva a dolog...nézd meg, és nem csak az én részemrőlTZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseesetleg segíthetnél kiválogatni
Még mielőtt megmutattam apukámnak
Komment
-
Brumm-brumm...megjöttem
Én nem szoktam apukámnak mutogatniAnangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég mielőtt megmutattam apukámnak
De ha már így alakult, lányommá fogadnálak
Komment
-
-
Hát itt az igazság...te csak brummogni tudsz..jut eszembe, lassan mehetsz téli álmot aludnikorompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBrumm-brumm
Lányoddá?? 4 év korkülönbséggel?
Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 17, 21:04.
Komment
-
- -
Azt majd megbeszéljükAnangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen kötelességek és jogok járnak azzal, ha elfogadlak tiszteletbeli apukámnak???
Különben is "farkaspóz" van, ha lenne értelmeTUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMint a falú bikája.:-)))) Bőgni tud,...

Támogató
Te!!! Mindig az ilyen beszólások miatt vagyok leszidva. Én már jó kislány lettem. Nem harapok rá a horgodra

Egy másik topikból idézve
A lényeg, hogy a halat meg merd fogni
Ja, és ez nem nekem lett írva
Komment
-
- -
-
Komment
Komment