TUZI eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lovasszekér
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe akkora cselédlakások elé tedd, vagy alakítsd át hintónak
Komment
-
-
-
-
-
-
Visszatérve a szekérhez.
Holnap felhívom őt:
Tevékenységeink
Csak attól félek,több lesz a leves mint a hús....
Őt is felhívom, hátha megszán engem, és megcsinálja a kovácsmunkát
https://sites.google.com/site/diszszeker/Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 29, 19:42.
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseŐt is felhívom, hátha megszán engem, és megcsinálja a kovácsmunkát
https://sites.google.com/site/diszszeker/
Azt írja, hogy Ő csak a famunkát csinálta , a vas a régi.
Komment
-
-
-
-
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt van pár kép a szekerünkről.
Igazából van két kovács nagybátyám is, azért nem ajánlottam őket, mert az egyiküknek a múlt héten volt bypass műtétje, a másik úriember pedig már nem dolgozik.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
-
Nem tudtam.
Nekem nem ez a "gyári" családnevem, még szoknom kell
Sajnálom és mielőbbi felépülést az egyik nagybátyádnak, a másik pedig jól teszi
Most ezt a fent említett Józsefet felhívtam, elküldtem a képeket, azt mondta meg tudja csinálni a kovácsmunkát, csak épp megálmodja az árakat....kíváncsi leszek...
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem nem ez a „gyári” családnevem, még szoknom kell
Esetleg majd az árakról valami kis összefoglalót tudsz írni ha megálmodta a szakember? Apámnak van kádár-bognár segédlevele (egyébként teljesen más a foglalkozása), az elmúlt 2-3 évben eleget viccelődtünk vele hogy neki kellene állnunk hordókat és egyéb termékeket készíteni, jobban meg lehetne élni abból. Csak a nagyapám-féle műhelyt a nyolcvanas években eladták, így nehezebb lenne újrakezdeni. No meg apám 17 évesen, 40 éve készített utoljára hordót...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment