Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gépkocsi felni.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gépkocsi felni.

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy mit jelentenek a jelzések a lemez felnin?
    Vettem a téli gumihoz 4db vadi új lemezfelnit. Kivül 2db kék festékpötty van mind a négy felnin. Illetve belül a négy hegesztési varrat körbe alkoholos filcel át van húzva egyesével mindegyiknél. Mit jelentenek ezek? Jártas valaki ebben?
    Köszönöm.

A felniken fel van tüntetve számokkal a kerék átmérője,szélessége,a lyukak oszásának mérete és a felfekvőfelület távolsága a felni középpontjához viszonyítva,ezeknek a méreteknek egyeznie kell a jármű gyárilag megadott adataival.Egyéb jelzések a raktározás,gumiszerelés,szerelést végző személyek egyedi jelei.pl jobb első...
    Tamás78 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A pöttyözés lehet az ellenörzési terület jelölése , vagy a legkissebb tömegű centírozási pont , ahová a gumi piros pöttyét illeszteni kell .... bár ez csak találgatás . A hegesztési varratoknál lehetséges hogy - mivel az alkatrész fokozottan nagy figyelmet élvez a biztonságos üzem terén , - elő van írva minden varrat tüzetes vizsgálata mágneses , esetleg röntgenes módszerrel , és a dolgozó eképpen jelölte annak a vizslatásnak a meglétét .
      jagdtigger és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        vagy a legkissebb tömegű centírozási pont , ahová a gumi piros pöttyét illeszteni kell
        Ne ezt eddig nem tudtam, mindig tanul valami újat az ember . (Pedig gumiztam nyári munka alatt nem keveset.)
        zahi és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X