Sziasztok,
Nem találtam ennek jobb helyet itt a fórumon, egy kérdésem lenne, milyen típus látható a képen?
Már napok óta keresgélek a neten, de semmi. A kép 1959-1960 körül készült.
nagyon köszönöm!
Nem találtam ennek jobb helyet itt a fórumon, egy kérdésem lenne, milyen típus látható a képen?
Már napok óta keresgélek a neten, de semmi. A kép 1959-1960 körül készült.
nagyon köszönöm!

Ha ez a kocsi állandó használatban volt a felmenőd által, akkor lehet nyomozgatni. Adok tippeket, de ne ringasd magad vak reményekbe! Szóval a nagyapád valószínűleg rendelkezett munkakönyvvel, akkor abban meg kell legyen az adott időszakban mit és hol dolgozott. A kocsi rendszáma is segíthet, ha állami jármű volt, akkor annak nyoma kell legyen valahol. Talán a központi gépjármű nyilvántartás segíthet, de olcsó nem lesz! Most keresztbe kell fésülni az adatokat és már közelebb vagy a megoldáshoz! Amit én még megpróbálnék: Beszkennelném a képet hátulról! És különböző fotografikai szűrőkkel meg vizslatnám, nincs e rajta mondjuk lekopott ceruzával írt szöveg! Mondjuk dátum, helység név, vagy ezekre utaló privát bejegyzés. Valami ilyesmi: Emlékül Xy-nak, ........-tól Szélespuszta (kitalált hely) X év, y hónap, n nap.
Komment