Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Igen az tényleg egy 850-es... És fölötte a Spider, alatta pedig a Coupé. Annyi hiba csúszott a díszítésbe hogy több ajtó sikerült a gépre mint kellett volna.
De az egésznek része, mert úgy nagyjából próbáltam Csepel stílusban megalkotni.... Másrészt pedig legalább 30 év kitartó munkája fekszik abban a blokkban. Gondolj bele ezt így bevonni padlásporral.
Ettől válik egy fórum közösséggé. Ahol ennyi figyelmet és időt szánnak egy ilyen feliratra ott rengeteg az érzelmi muníció. Köszönjük szépen ezt az ajándékot.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! A Jézuska nevünkre íratta a T5/H-t és adott hozzá 2 év műszakit is! A P12-esre pedig apró,de nagyon lényeges változásokat hozott.
Nagyon Boldog Karácsonyt és eredményes még boldogabb Új Évet!A mi kisvárosunk Betlehemje!Ez pedig az én két kis angyalkám!(Bocsi!De nem tudom tűrtőztetni magam hogy ne dicsekedjek!Elvégre az életben csak egyszer lehetünk Nagyapák!)
Komment