Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kiskanál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na ne...pont TE kérdőjelezed meg a nememet?????

István, te meg ne helyeselj!!!! Mert a másik fele meg te vagy!

Már említettem,hogy elhagyom a fórumot,és akkor maradtok NŐ nélkül, nagy tiltakozás volt ez ellen.

Komment

Látod, már megint igazad van.:-))))))) Látom téged lehet húzni.:-))))
      Hopp, csak nem mondtam rosszat????:-))))))

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        elhagyom a fórumot,és akkor maradtok NŐ nélkül, nagy tiltakozás volt ez ellen
        Jobb egy nő, mint két jenő! Inkább kanalazzatok!
        és mittom kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          elhagyom a fórumot,és akkor maradtok NŐ nélkül, nagy tiltakozás volt ez ellen Jobb egy nő, mint két jenő! Inkább kanalazzatok!
          ...igen , igen --de ne kiskanállal !---nany kanál , merőkanál ! Az igen !-------mi meg , már csak olvasgatunk
          , mittom és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Aki mer az nyer! Aki merít az nyerít!
            kedvelte ezt.

Komment

joker, annyira azért nem vagy öreg! Egy-pár falat neked is jut még....

Czsolti, de mit merít?? Nem mindegy,hogy forralt bort, vagy ...

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kedvet kaptál egy kis ...
                Légyszi ne írjatok semmi olyat a fórumra, amit gyerekek ne olvashatnának! Már kértük korábban is, próbáljatok figyelni rá! Ízléstelen és nem ide való. Abból is gond van, ha valakinek tetszik és félreérti (ugye?), és ami nem látszódik, hogy akiknek nem tetszik, azoknak az egész fórumtól megy el a kedvük. Lehet nem teszik szóvá, csak ritkábban látogatnak ide.
                CZsolti, kavycka és 3 további látogató kedvelte ezt.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Tessék megkaptátok,forr a véretek?

Komment

Szervusztok!

Amennyiben egy szűk,vagy tágabb baráti találkozón lennénk,teljesen oldott légkörben,mint egy összeszokott társaság tagjai,talán még több is elmenne,de itt nem a tűz körül üldögélünk és anekdotázunk,vagy ugratjuk egymást.Amennyiben a neten írunk,vagy megnyilvánulunk,az bármikor visszakereshető és aztán telik-múlik az idő,gyermekeitek,unokáitok lesznek,-kiket majd jó erkölcsre,emberségre próbáltok nevelni és akkor az utódok,beütik a neveteket a "gugliba" és az utódok meglepetten fogják olvasgatni,a meggondolatlan írásaitokat és,azt mondják,vagy gondolják magukban,mit beszél ez a múmia itt erkölcsről,emberségről,....és ezzel vége is nagyjából a morális nevelésnek.

Az ember az élete során nagyon sok hülyeséget beszél (talán most én pont ezt teszem) és sokszor olyat cselekszik,amit később megbán,vagy esetleg szégyell is,nincs ezzel semmi probléma,a lényeg ,hogy képesek legyünk a hibás döntések az elhamarkodott kinyilatkoztatások belátására.

Mielőtt prűdnek,vagy vén hülyének lennék nyilvánítva,senki ne higgye ,hogy én fiatal koromban különb voltam ,de ahogy mondják az idő múlásával az embernek,csak az erkölcsei javulnak.Gondoljatok arra is,hogy a "háló" nem felejt és nehogy kellemetlen legyen számotokra egy-egy elhamarkodott meggondolatlan írás!

Üdvözlettel:Che
                    UK, KIKI 61 és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mátéapu, sricsi70 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Igazatok is van meg nem is!Nem tudom hogy menyire jártok tömeg közlekedéssel vagy nem vagy mennyire figyelitek a mai srácok nyelvezetét,de sokkal erkölcstelenebbek már most mint mi voltunk!Fel sem lehet ismerni néha hogy miről is beszélnek csak nagy vonalakban!Nem tudom itt ki mennyi idős,de szerintem aki bármilyen fórumba be téved akár legyen az fiatal vagy középkorú,akár idős mindenki fog találkozni ilyen szó játékokkal!A Magyar nyelvben ez elkerülhetetlen!
                        Igazat adok viszont abban,hogy ennek a topiknak nem erről kellene szólnia!Csak vidáman!
                        Bocsánat hogy bele szóltam,de én szeretem az abszurd humort ami csak úgy az emberből árad és spontán!
                        Bocs az off-ért!

Üdv:
                        Horusz22
                        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Horusz22 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          de én szeretem az abszurd humort ami csak úgy az emberből árad és spontán!
                          Kollégaaa! ))))))))))))))))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X