Közlemény

Collapse
No announcement yet.

In memoriam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

In memoriam

Valahogyan elmélkedem pár veterános történésről.Felgyülemlik bennem egy érzés,az üresség érzése.Hiányzik számomra az a személy aki ezt az érzést generálja.Sokan ezt az ürességet elnyomják magukban.Senki nem beszél róla,pedig ti jobban ismeritek mint én.Bár kettőnk közötti eszmecsere kérész életűre sikeredett, azért megfogant bennünk pár jó gondolat.Igen mondjuk ki:angyal.Ő töltötte be az űrt ami most itt tátong körülöttünk.Távozása hirtelen szélvész szerű volt.Pedig a gépért együtt dolgoztatok vele.Méltánytalan befejezés.Bízom és reménykedem hogy itt folytatódik valami.Mivel tudom hogy nem telik el este hogy ne olvasson bennünket neki ajánlom ezt a tanmesét. "Pedig merni kellene.Odafigyelni arra, amit érzel,és azt csinálni.Nem kifogásokat keresni,nem hisztizni,hanem húzni előre,és igenis felvenni a kesztyűt ,ha az Élet a lábad elé dobja.Mondj igent,mosolyogj,szeress bátran kérdés nélkül,és semmit se vegyél túl komolyan.Merni neked kell. A Te Életed."

Kedves Nivaronin!

Azért az "in memorian",-túlzás,mondhatnám morbid.Mindannyian tudjuk,mik voltak az előzmények és kár is "fújni a parazsat",ha jön egy kis szellő magától is feléled a tűz.Neked is jó bőven részed van a történésekben és ,bár tudom,hogy Te az erő pártján állsz,az-az "hulljon a férgese",-most akkor mire ez a nagy "in memrian".Tudom én ,nagyon is jól,hogy az Anna ,egy kedves teremtés,-lehet néha Ő is meggondolatlanul belement olyan "poszt-riposztokba",amikbe nem lett volna szabad és ebből kialakult valamilyen "virtuális petting",-melynek privát üzenetben helye lehet,de egy szakmai fórumon,semmi keresnivalója.Anangyalka többször említette,hogy férjezett,-tehát nem szabad préda,Te is említetted,hogy házas vagy,ugyanakkor azt is leírtad valahol,hogy neked mindenből kettő van,nem jelentetted ki,de sugalltad,hogy asszonyból is,akkor most talán,-neked is magadba kellene szállnod!

A fórumozók zöme férfi,-egy férfi a természettől adottan "hódítani akar" és ez természetes,de a fórum "nemtelen",ha itt felbukkan egy Nő,azt vegyük a szárnyaink alá,segítsük,de ne provokáljuk női mivoltában!

Amikor olvasni fogod a soraimat,biztos,hogy mérges leszel rám és úgy gondolod,hogy valamilyen ellenszenvet táplálok irányodban,de hidd el nekem,nem így van,sok írásodat örömmel olvasom és nincs veled semmi bajom,csak a "kanos,meg az erős megmarad,a gyenge elhull és az in memorian nem kellene".

Túl az "in memorianon",-én azért nem kezdek el koszorúra gyűjteni,az Annának,-tudom nem halt meg és,ha neki is megjön az esze,mert azt tudnia kell a "kis kedves mákos nudlinak",hogy én is nagyon kedvelem,-akkor visszatér közénk és minden megy tovább,csak egy kicsit visszafogottabban.

Az "in memorian",-a Motorkamit illetné meg,-aki a fórum történetében az első veszteségünk!

Szeretettel üdvözöllek:Che (Kotasz József)
    UK, Ba701 és 13 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

Üdv Che!Kicsit sántikál a tényfeltárás.Egyébként örülök ennek az írásodnak.Te legalább rendelkezel valamilyen véleménnyel.Nem nyomod el magadban .Van aki fúj Angyalra .Hiába egyszer majd én is megöregszem.Ja -nem vagyok nős!Tiszteletem József!

Komment

nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          -nem vagyok nős!
          http://veteran.forum.hu/elmelkedesek...32/index4.html

Te legalább rendelkezel valamilyen véleménnyel
          Akkor azok mik, amit naponta olvasgatsz

Komment

Négy hozzászólásból kettő lehet hogy mond valamit,kettő csak nyögdécsel.Fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen.

Komment

Komment

Fórumtársaim!Munkásságom gyümölcse úgy látszik kezd beérni.Egy csodálatos hihetetlen dolog történt.Hirtelen meglátom a felhasználók között a nevet,ami így kezdődik:Anan....igen talán lesz itt még valami vidámság.Női kacagás.Pár másodperc és a név eltűnik.Lehet képzelődtem,biztos azért ilyen erős ez a gondolat mert többen is akarjuk.Skandáljuk eggyütt :gyere Angyal.De nézzük az öreg veteránt,Tuzi gyere te is.Ne tedd tönkre magad, inkább másokat.Ne dőljetek be a kétszínű világnak, a kesztyűk a földön.. tudjátok!

Komment

Szerintem ez a dolog túl lett ragozva/dimenzionálva már.
                  A Hölgy úgy döntött hogy nem szeretne itt lenni. Kitől, mitől, kiért, miért... a lényeg hogy Ő így döntött.
                  Sztem.... S az In memoriam kissé túlzás.

Komment

A barátságok túlszárnyalnak minden akadályt. Mondjuk mi lenne ha felhívnád és megkérdeznéd mi van vele.
                    A témacímet meg átírhatnánk mondjuk In memoriam Berényi András-ra

Komment

nivaronin, Azon gondolkodom, hogy te nem akarod, vagy nem tudod felfogni a történéseket. Ez a téma amit te erőltetsz hígítja a szakmai fórum tartalmát . Igazából senki nem kíváncsi rá, csak te erőlteted. Mindenki aki érintett volt levonta a következtetéseket, és lépett valamely irányba. Volt aki megsértődött, de olyan is, aki bocsánatot kért.
                      Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Neked is jó bőven részed van a történésekben
                      Ez így igaz, de csak te egyedül nem vetted a lapot.
                      Fórumtársanim!Munkásságom gyümölcse úgy látszik kezd beérni
                      Ha ennyi az életcélod, elég gyengécske életkilátásaid vannak.
                      Ne tedd tönkre magad, inkább másokat.Ne dőljetek be a kétszínű világnak, a kesztyűk a földön.. tudjátok!
                      Vedd már észre ! EZ A STÍLUS ITT NEM JÖN BE !! A gatyád szára már csurom víz, de te továbbra is széllel szembe pisilsz.
                      Ne tedd tönkre magad, inkább másokat.Ne dőljetek be a kétszínű világnak,
                      Ezt , kikérem magamnak , a " mások " nevében is ! Akinek alkalmazkodni kéne az TE vagy ! Ha nem vagy rá képes , inkább máshol keresd a hiányolt barátaid társaságát.

Bocsánatot kérek a többiektől, hogy a fórumhoz méltatlan módon felvettem " a földön fekvő kesztyűt, " de ez a stílus már kihúzta a gyufát.

Üdv : Mir-mur

Komment

Így kezdődik:beszélgetések nem csak veterános......Én nem kényszerítelek hogy olvasd el.Ha valakiknek szélesebb a látóköre mint másoknak az baj?Valahol leragadtál macska.Biztos azt szereted ha mindenki bólogat .Ezt kenyérrel dobom neked vissza,igen a szürkeség annak tudható be:...acél város nehéz szürke nappalok,ez a város Miskolc mindig várni fog.Edda a kedvencem.No para.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X