Közlemény

Collapse
No announcement yet.

603-as Tatrát keresek

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    603-as Tatrát keresek

    Kedves Fórumozók!

    Laikus vagyok veterán autók terén, egy barátomnak segítek!
    Keresel egy 603as tatrat.Tudnak eladót? Ha igen, milyen állapotban?Mennyiért?

    Köszönöm a segítséget!

    #2
    Kedves Sophie , milyen összeget szánna a kedves barát egy ilyen mutatványra--milyen állapotu lenne a kedvére ? Ha ez tudható -könnyebb a segítség .Mert azért gondolom , legalább a virtuális világban ,már körül nézett a kedves barátja .
    supermax és Titus kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szervusztok. Első teendő , egy marha nagy garázs építése. A többi utána részletkérdés , de főleg pénz kérdése . Joker rátapintott a lényegre - milyen állapotú ez határozza meg az anyagi ráfordítást. 500.000.- ft-tól ( de ennek "lábraállításához" elhivatottság és őrült mennyiségű forint szükségeltetik ) felfelé. Nem ismerem a mostani árakat, de nagy valószínűséggel több milliós nagyságrendű a kérdés egy azonnal használható példány ára . Talán 17 évig volt 2-603-om - kb. négy éve váltam meg tőle . Újpest környékén mostanság is látni OT-s rendszámmal közlekedni . Üdvözlettel.
      korompaiistvan, supermax és Titus kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        500 000 Ft max. roncs, de ne csak karosszéria legyen. Ennyit tudok. Igazából nekem laikusként is nagyon tetszenek a régi autók, ha tehetném magam is vásárolnék. De az árak terén sincs tapasztalatom. Így csak nézegetem a fotókon őket.
        Nagyon köszönöm a segítséget! Igazán kedves!
        korompaiistvan kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X