MI baj lehet?Legfeljebb elcsúsznak a legyek rajta.
Nekem a lányom törte el a tartalékot. Ölbe vettem, ő meg lekapta a fejemről. Kértem, hogy engedje el. Mivel jól nevelt kislány, ezért megtette - a konyhakő felett.
Ez se rossz!!!!!Egyik okulárém gyászos története:Mivel félig-meddig kultúr lény lennék ezért jó magyar szokás szerint az illemhelyen bővítem a világnézeti képemet!(Ami a motorok évtizedes hagyományú szerelgetési ismereteken túl,nem igen sikerül!)A WC tartály tetejére pedig a szagok elnyomására kifejlesztett picike tartályszerűséget raktunk!Nos az öblítö használatakor valahogy ez szépen a fejemre pottyant,levervén a szemüvegemet ami a bőségesen áradó üde friss vízzel(és egyébb nem oly nemes anyagokkal eggyütt!)szépen a csatornába landolt!Nos hát van a világunkban elég balf.sz,de azt hisze a páromat ritkítom! ...............más! Amikor egy szerszámkészítő műhelyben dolgoztam(akkor még láttam!)A főnöknek volt egy fejre helyezhető nagyítója, mindent azzal nézett!Már gondoltam rá hogy beszerzek egyet,csak attól félek 1, még jobban elromlik a látásom....2, Minden hibát észre veszek és akkor sosem készülök el!!!!No csak alkossatok,szerelgessetek,majd meglátjuk ki mire megy!(van a Velencei tó körül egy motoros, biciklis találkozó Májusban, oda elmegyek próba ként és ha nem nagyon utálnak ki, akkor valamit csináltam!)
. Gondolom ezt nem kell ilusztrálni amikor mondja a kedves megrendelő : fogjuk vissza ,mert még egy kicsit....de már nem lehet .

--amúgy meg én is kb így teszek , mert pl azt se tudják sokan elképzelni ,mennyi idő ,gyötrelem mire van a kezedben egy darab anyag és azt haza vitted .
.
Komment