Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ha bajba jutottunk kitől kérhetünk segítséget megyénként!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ha bajba jutottunk kitől kérhetünk segítséget megyénként!

    Mivel ebben a jó időben mindannyiunk izeg-mozog a széken és egyre jobban szeretne már motorozni gondoltam a túrázni indulóknak jó segítség lenne. Azért is mert ha megtervezi valaki az útvonalát hozzá írná az érintett településeket és könnyebben segítséget kaphatna. Ezért kellene megyénként csoportosítani ,gondolom én. Várom javaslataitokat, hogyan kivitelezhető?Megyénként nyissunk oldalt és abba Ki úgy gondolja elérhetőséggel bejelentkezik de ez csak regisztráció után lenne elérhető. Aki már volt bajban és ki közlekedik főleg ilyen idősebb vasakkal sűrűbben előfordulhat, még egy pumpa is nagy segítség lehet.Üdvözlettel: Sepy.

    #2
    Ezzel ugye az a baj, hogy nyilvánossá válik az önkéntesek elérhetősége bárkinek.
    nekem pl. nincs titkolnivalóm semmiféle hivatalos szerv előtt, mondhatom nem zavar, de ezt elsősorban a kéretlen reklámok küldözgetői használják ki legelőbb, ami már szinte idegesítő, annl is inkább mert az erre való szűrőprogramok is az értelmes üzeneteket szűrik ki és nem ezeket.
    Ettől függetélenül állok elébe, mert ha tényleg valakinek csak egyszer lesz rám szüksége, már megérte.

    Komment


      #3
      Szervusztok!

      Már valamikor volt szó erről a fórumon és akkor többen meg is adtuk a címünket és az elérhetőségünket,amelyet én a mai napig is vállalok.Egy bajba jutott embernek,már egy jó szó,vagy egy tányér leves,esetleg fedél a feje fölé is nagy segítség,vagy a járóképtelen jármű,néhány napi biztos tárolása,ameddig nem rendeződik a probléma.

      Nagyon remélem,hogy közülünk senki nem élne vissza a jószándékú segítséggel,a reklámokkal,meg egyéb marhaságokkal meg úgyis utolérnek minket,ha megadjuk az elérhetőségünket,ha nem,-tehát nem kell ettől tartani.

      Aki bajba kerül Orosháza környékén,az nyugodtan keressen meg,aki meg nem az azért,hogy megigyunk egy kávét!

      Üdvözlettel:Che

      Kotasz József Békés megye 5900 Orosháza Felhő u. 12 Tel:06 70 239 1461 (06 68 631 761)
      Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2014 febr. 21, 22:26. Oka: Pótlás
      mátéapu és sepy kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Ez jó ötlet! Pont múlt héten gondolkodtam azon, hogy bár a környező megyékben akadnak ismerősök akiket fel tudok hívni, de ha messzebb megyek akkor kit hívjak fel ha valami bajom van. Bár szerencsére a motoros társadalom olyan, hogy ott segít a másikon ahol tud és előbb-utóbb egy pár telefonhívás után után legalább 5 ember rohanna a segítségemre csak a környékről, de hosszadalmas folyamat mire a barát barátja a barát barátján keresztül elér egy olyan barátot aki ott van a környéken, ráadásul sok fölösleges telefonhívástól kímélnénk meg barátainkat ha lennének közvetlen elérhetőségek.

        Szerintem itt elég lenne egy várost/falut/tanyát megadni és a telefonszámot, nehogy a pontos címmel visszaéljenek jó indulatú reklámügynökségek és rossz indulatú "költöztetőcégek". Mert ugye hiába idegesítő a rengeteg reklámanyag, de még mindig jobb ha valamit bedobnak a postaládába, minthogy egy kipakolt lakásra érjünk haza. Bár a regisztráció valamennyit véd, de lényegében bárki regisztrálhat bármilyen álnéven, bármilyen kitalált indokkal.

        Komment


          #5
          Az én elképzelésem pontosan: pl. Szepesi Sándor Orosháza. 20/ 260- 9133.Békés Megye. És a megyéket külön szedve mindenki abba a megyébe jelentkezne be ahol megtalálható. A könnyebbség miatt gondoltam a megyénkénti bontást mert mint írtam tervezhető lenne az útvonallal együtt.
          sinter kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            A címet nem fontos kiírni, ha gond van telefonon úgyis le lehet egyeztetni.
            sepy kedvelte ezt.

            Komment


              #7
              Nyissatok már egy külön oldalt(nem tudom,hogyan kell)Pl.:Segítők,SOS-vagy valami még jobb címen.
              Viszont,azon az oldalon csak az legyen!
              sepy kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

              Komment


                #8
                Csak ezeket a témákat, ha nem is lehet egy külön fülbe belesűríteni a felső menüsorba, legalább kiemelt témává kéne tenni, hogy ne vesszenek el. Mert hiába írjuk ki az elérhetőségeinket, ha 2 hónap múlva elvesznek a sokaságban és senki nem emlékszik már rá.
                Che és sepy kedvelte ezt.

                Komment


                  #9
                  Ez jó ötlet. Húsz/328-1950. Érd környékén Biró Sándor
                  mátéapu kedvelte ezt.

                  Komment

                  Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X