Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Aki tud segítsen!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aki tud segítsen!

Sziasztok!

Fóti Gyuszi levele:
    Tisztelt motoros kolléga !

A Pannonia MGTSZ minden évben minimum két alkalommal visz ajándékokat , adományokat a Girincsen működő iskolába, ahol fogyatékkal élő gyerekeket gondoznak.
    Beköszöntő

Az idei első alkalom az most lesz 2014.05.25-én vasárnap.

Ezeknek a gyerekeknek nagyon nagy dolog ha felülhet egy motoros mögé és megmotoroztatják ott helyben az intézmény udvarán.
    Ez utóbbi lebonyolítása érdekében kérjük a közelben lakó segítő szándékú motorosokat (elsősorban környékbelieket (pl. Miskolc,stb.), hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot hogy tudjuk, kikre számíthatunk motoroztatás ügyében.

Tálas Tamás :
    tamas.talas@gmail.com

Fóti Gyula :
    fotigyula@gmail.com

Amit cserébe ígérhetünk az sok gyermeki nevetés és szíves vendéglátás. ,
    Köszönettel:
    Pannonia MGTSZ
    www.pannoniamgtsz.hu
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Jó Emberek!

Click image for larger version

Name:	2014-05-25-3004.jpg
Views:	1
Size:	197.7 KB
ID:	140179
    gilersx kolléga albumában láttam ezt a képet és valami ellenállhatatlan vágyat érzek egy ilyen sisakra, segítsetek!
    Már végig böngésztem a sisakgyártás "összes" oldalát, ha valakinek van használható információja, legyen szíves tudassa!

Komment

Szerintem ez egy normál kiskőrösi bőrrel bevonva. Egy ügyesebb "suszternek" nem lehet ez gond. Nehezebb találni jó szakit aki elvállalja, mintsem megcsinálni. Esetleg a Mészáros Attilánál megpróbálnám. (Szakik)
      -t5- kedvelte ezt.

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

Ok. Attilát felhívtam, csinál bőrrel bevonást! Már csak a bőr Pannonia logót kellene szereznem, mert a szövetet ha rá varja akkor nehéz tisztán tartani és hamar elhasználódik!
          Köszönöm a segítséget!
          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2014 jún. 05, 14:53. Oka: köszönet lemaradt, bocs!

Komment

www.motorkarpit.hu tud csinálni bármilyen hímzést bőrre.
            ha a sisak bőrözését nem is csinálja meg, az emblémát biztos megcsinálja pláne ha többet akartok.
            sinter és -t5- kedvelte ezt.

Komment

A tablet gépemen újabban a fórum felett megjelenik egy szöveg, hogy installáljak valami Tapatalk nevű hülyeséget. Lelőni nem tudom. Ti tapasztaltatok ilyet. Mi ez az egész. Alig látszik a fórumképernyő tőle.

Komment

CZsolti, ptm004 és TZ kedvelte ezt.

Komment

A tablet gépemen újabban a fórum felett megjelenik egy szöveg, hogy installáljak valami Tapatalk nevű hülyeséget. Lelőni nem tudom. Ti tapasztaltatok ilyet. Mi ez az egész. Alig látszik a fórumképernyő tőle.
                  Itt írtam róla kicsit:
                  http://veteran.forum.hu/ujdonsagok-f...-forumhoz-984/

Jópofa dolog, telefonon sokkal jobb, mint a böngésző.

Viszont nekem nem jött föl böngészőben ez az üzenet. Nem lehet, valahogyan könnyen kikapcsolni? Nagyon zavaró?
                  CZsolti kedvelte ezt.
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Viszont nekem nem jött föl böngészőben ez az üzenet. Nem lehet, valahogyan könnyen kikapcsolni? Nagyon zavaró?
                    Köszi a válaszokat. Már nem! Részben mert elmentem ugyan a Play áruházba - a telepítő kívánsága szerint - de le is állítottam rögtön. Utána - érdekes módon - megjelent az "X" a telepítőképernyő jobb felső sarkában. És lőn: ki lehetett vele kapcsolni az egész macerát.

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Jópofa dolog, telefonon sokkal jobb, mint a böngésző.
                    Én azt hittem, hogy valami újabb f..buk-szerű valamit akar rámerőltetni.

Komment

Szervusztok, Szép napot

Csak remélem, hogy jó helyen járok; de segítségre lenne szükségem.

Az egyik távoli rokonom Lengyelországban egy katonai múzeum vezetője.
                      Sikerült megszerezniük egy FUG-ot ( D-442 )
                      A jármű felújítás alatt van, de sajnos motorikusan elakadtak.
                      Náluk sehol sem tud dokumentációt szerezni a motor mechanikai/elektronikai felépítéséről.
                      Én már megpróbáltam legalább némi infót beszerezni a hadtörténeti múzeumtól - két hónap alatt annyit sem sikerült írniuk, hogy " bocsi, de ilyen infó nem adható ki "
                      Már tippem sincs merre induljak tovább.
                      Sem a veterán járművek, sem pedig a katonaság nem az én világom...

Ha tud valamelyikőtök olyan személyről/intézményről, aki hasonló autó felújításával foglalkozik
                      vagy esetleg lehetnek ilyen jellegű információi. És azt szívesen tovább is adja
                      Kérlek titeket, jelezze felém.

Segítségetek előre is nagyon köszönöm :-*

Kriszta

Komment

Szia Kriszta !

Nálunk az a szokás, hogy az új tagok , írnak magukról néhány sort. Nyilván , majd később megteszed.
                        Sikerült megszerezniük egy FUG-ot (D-442)
                        A jármű felújítás alatt van, de sajnos motorikusan elakadtak.
                        Emlékeim szerint, a FUG-ban ,PSZA-ban FMG-ben ugyan az a motor volt. Nem kell nagy dologra gondolni ! CSEPEL TGK motor. Ha így keresel rá, millió információt kapsz, de akár 0 kilóméteres komplett motor sem lehetetlen.
                        sepy, és kedvelte ezt.

Komment

Az elmaradásom pótoltam
                          A segítséget - támpontot köszönöm

Komment

Én tudok egy embert, aki talan tud segíteni, de idöbe kerül, mire elöszedem...

Komment

Süpi!

A HM-re három hónapja várok
                              ( Bár most, hogy nálatok, s még egy fórumon megjegyeztem, hogy semmilyen reakciót sem kaptam tőlük, hirtelenjében két türelmet kérő mailt is kaptam... )

Azt hiszem pár nap/hét már bőven belefér.

Előre is köszönöm.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X