Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sárkányeregetés /nem csak a házi/

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sárkányeregetés /nem csak a házi/

Gondoltam indítok egy ilyen témát. Én kb: 2008 óta eregetek rendszeresen valamilyen fajta sárkányt.
    Kezdetben 1-2 zsinóros sárkányok majd rákattantam a vontatósárkányozásra ahol valamilyen guruló alkalmatosságon /landboard, buggy/ vontatjuk magunkat 2-től egész 19 négyzetméteres sárkányokkal /kite/.

- - - Updated - - -

Szeretettel invitálok minden kedves érdeklődőt: http://szbke.hu/2014/08/xvii-sarkanyok-napja/#more-1285
    Igaz Én csak résztvevő leszek, de remek hétvégi kikapcsolódás.

egy kép: Click image for larger version

Name:	250269_412916802105826_662193868_n.jpg
Views:	1
Size:	55.0 KB
ID:	140900 és egy gyors videó:
    Utoljára szerkesztve a következő által: richárd; 2014 aug. 23, 11:15.
    taluga kedvelte ezt.

Komment

Ez tényleg gyors videó!
      Biztos jó ez a sárkányozás, de nekem valahogy kimaradt az életemből.Gyerekkoromban sem érdeklődtem iránta. De nagyon sokan szeretik, biztos jó buli.
      Egy sárkány van, ami érdekel : Bruce lee

Komment

És Süsü? Ő kimarad?
        sepy és kedvelte ezt.

Komment

Süsüt nem kell eregetni Ő önálló lény

- - - Updated - - -

Komment

Süsüt nem kell eregetn
            Süsüt csóválni kell ! Már mint a farkát. Joshi Bharatnak !
            taluga kedvelte ezt.

Komment

Amikor kevés a szél és épp véletlen KCR-es IFA-val érkezek a rendezvényre, akkor ez a vége:
              taluga kedvelte ezt.

Komment

Én annak idején elakadtam a (talán csehszlovák gyártmányú?) Rogallo II sárkánynál. Volt rajta egy kék műanyag krapek, ami fokozta az élményt. Az jó kis darab volt. Akadt olyan, hogy délutáni csendes szélben jó másfél órán át fent volt. A nyakunk már kitört a végére, annyit néztük
                taluga és richárd kedvelte ezt.

Komment

Bakker gyerek koromban nekem is volt ilyenem, de már a nevét elfelejtettem.

Komment

Akinek van kedve, nézzen ki vasárnap:

Komment

Na egy kis invitáló:

- - - Updated - - -

Aztán még egy: http://sarkanydomb.hu/

sepy, CZsolti és sinter kedvelte ezt.

Komment

Ide Apacsávónak is kellene írnia! Ő is elszánt sárkányröptető!
                        Egyébként izgi téma. Jók ezek a hobbik. Azt kell fölfedeznem, hogy a legtöbben többszörösen fertőzőttek vagyunk és nem érjük be egy területtel.

Komment

Ide Apacsávónak is kellene írnia! Ő is elszánt sárkányröptető!
                          .....na!Neeeeeee!!!!Még nem értem el ezt a fejlődési szintet!De nincs is sárkányom!Ami van:Az a tűzokádó!....Blake jelenítette meg híres festményén a ,,sárkányom"vad és gonosz voltát!(amellett a Jelenések könyvében lehet még olvasni róla,igazi arcát pedig csak én ismerem!)
                          Más sárkánnyal nem küzdök!Nekem itthon csak angyalkám van,immáron több mint 35 éve!

Komment

Gyulám Neked álltak a hátad mögött vagy cenzúrázzák az írásod? Haveri körben én is szoktam ily módon provokálni a Nejem és ilyenkor emlegeti a borotválandó felem ! Aratáskor megszoktam kérdezni Tőle vegyek egy nagy guriga bála madzagot? most olcsóbb és ősszel meg szelesebb az idő és igazán akkor jön a Házi sárkány eregetés ideje. Te már hallottad nyilatkozni és beszélni és ezen szavaim után oda tudod képzelni a " dícsérő" jelzők tömkelegét. De ez így van jól és ne is legyen másként mert ha hallgat beteg vagy az lesz.

Komment

Bárkit szívesen látnak ilyen rendezvényeken, aki kedvet érez magában, helyben készíthet is saját sárkányt.

- - - Updated - - -

Click image for larger version

Name:	11160654_10202556027541483_6762044933672759454_o.jpg
Views:	1
Size:	197.1 KB
ID:	144410 Akinek kedve van, és a szél is akarja kipróbálhatja utasként a buggy-zást.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X