Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nyári motorozások megörökítése, rögzítése (ínséges téli napokra)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Két mentségem van:

1. Csak moderátor vagyok, aki megint nem nézte meg a téma címet, és ínséges motorosok között autós témával jön elő!

2. Valahogy el kell intéznem illetékeséknél, hogy júliusig iktassák bele a kreszbe, hogy kisgyerek az apja előtt ülve motorozhat abban az esetben, ha édesanyja a hátsó ülésen utazik, és termete nem akadályozza a vezetőt a kilátásban.

Megyek fogalmazni a beadványt.

Komment

Megyek fogalmazni a beadványt.
      Ne fogalmazz semmit, inkább oszd meg a dolgokat....Anya a Polákkal+kiskorú, Te pedig CZ-vel előtte vagy utána ( az már mindegy) mész, szépen....szerintem, ennyi lenne

Komment

Köszi, erre nem is gondoltam. Motorral hogyan lehet autót vontatni szabályosan? Sajna szükség lehet rá.

Komment

Motorral hogyan lehet autót vontatni szabályosan?
          Damillal:az nem látszik!Legfeljebb megbüntetik az autóst a követési távolság miatt
          hogy kisgyerek az apja előtt ülve motorozhat abban az esetben, ha édesanyja a hátsó ülésen utazik,
          Na ezért volt az oldalas kitalálva,nem tégla hordásra,abban két kiskorú is elvan...
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Motorral hogyan lehet autót vontatni szabályosan? Sajna szükség lehet rá.
            Aztán majd úgy jártok, mint a viccben:

Ledöglik a (trabantos) Kispolski az út szélén. Arra megy egy BMW-s, és felajánlja, hogy elhúzza a legközelebbi szervizig. Rá is kötik a ...kispókot a vontatókötélre, a BMW-s meg rálép a gázpedálra és gyorsulni kezd. A fityós persze nagyon fél, így eszeveszett dudálásba kezd. Elhúznak egy rendőrjárőr mellett, mire az beszól a központba:
            - Ilyet még nem láttatok, egy Kispolski 180-al megy egy BMW mögött, és még dudál, hogy előzni akar!

A márkát cseréltem a téma kedvéért

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Köszi, erre nem is gondoltam. Motorral hogyan lehet autót vontatni szabályosan? Sajna szükség lehet rá.
              Kedves CZsolti ( PCZsolti ) !

Miért kell rögtön szkeptikusnak lenni ? Akkor nem indulna el senki, ha így gondolkodna....ugye?

Komment

Na ezért volt az oldalas kitalálva,nem tégla hordásra,abban két kiskorú is elvan...
                Engem mindig úgy szállítottak, hogy a két szülőm között ültem a Trophyn.

Komment

A márkát cseréltem a téma kedvéért
                  Én nem cseréltem márkát!Mikor megvettem a kis-polskit a lányomnak szépen elindultam hazafeléjó 20 km után szépen kidarálta a gumit a hardyból mozgásképtelen lett!!!És vajon ki tudott segíteni:az unokaöcsém a 2.5 ös BMW-vel?Előre ledumáltam,hogy gyenge a fék,szépen húzzon.............halálra röhögte magát,mikor állandóan dudáltam és merülésig telóztam a hátralévő közel 100-km-en
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

merülésig telóztam a hátralévő közel 100-km-en
                    Szent Pétert hívogattad, intézted a lehető legjobb helyet?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X