Közlemény

Collapse
No announcement yet.

arcok - fotók - tagok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

arcok - fotók - tagok

Elől járóban: Nem akarok admin képében tetszelegni, nincs is erre jogom, sem felhatalmazásom.
    Tényleg nagy öröm mikor bővül a tagság és egyre többen leszünk egymás és magunk örömére és segítségére.
    Olyan kár viszont, hogy az adatlapokon előfordul, hogy nincs fotó. Nyilván nem lényeg, hogy ki hogy néz ki, de pont ezért hiányzik nekem ez, mert csak van mindenkiről egy olyan kép, ami vállalható. Mi sem vagyunk szépségkirálynők, nem is törekszünk rá, ha eddig ez nem történt meg, akkor már elmúlhat így, nem lesz hiányérzetünk.
    No, csak ennyit akartam erről a témáról,csak úgy most ami szembe jutott, mindenféle megbántás nélkül.
    Köszi, hogy végig olvastátok! Az meg nagyon köszi, hogy tagok lettetek itt!

Szervusz Igric!

Nem szégyellem a pofám,bár nem merek a tükörbe nézni,mert félek,hogy összetörik,de ennek ellenére,szívesen tennék fel a profilomba képet magamról,csak nem tudom hogyan kell!Pontosabban képet tudok felrakni egy hozzászóláshoz,de a profilmódosítást nem tudom hogyan kell csinálni.

Függetlenül attól,hogy a profilomban nincs kép,a találkozókon készült képeken látható vagyok,sőt még a II.találkozóról készült videón is látható vagyok.

Click image for larger version

Name:	DSCF4587.jpg
Views:	1
Size:	193.9 KB
ID:	148977Click image for larger version

Name:	DSCF4593.jpg
Views:	1
Size:	194.5 KB
ID:	148978

Mindenesetre képek rólunk,-rólam,-igaz nem a profilomba,de talán jó lesz itt is.

Üdvözlettel:Che
    sepy, Igrich és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

@Igrich
      Nekem sincs sok szégyellni valóm de (nyugodtan nézzetek üldözési mániásnak) szerintem a mai világba az a legjobb ha minél nehezebben lehet "megtalálni" a neten...
      CZsolti és madorka kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X